Amúgy opciós lehet még az e-bay. Sógorom most lőtt egy SW Motech bukócsövet (használt) a német oldalon, potom 6000-ért. Ha minden jó lmegy holnap rakjuk fel.
Givi. Nem gyártják már sajnos. Itt vettem a fórumon. Nagyon bonyolult legyártani. Próbálj meg venni inkább. Nem otthon vagyok, de megpróbálom a típusszámát megkeresni. Ha mégis gyártasz fotózok, de nem ajánlom.
Tegnap nem kicsit eláztam és talán véletlenül megnyomtam az órák alatt található gombokat, vagy valamit, de végre előjött az óra a 2003-as hornetemen a digitális kijelzőn. Nos természetesen rossz időt írt ezért próbálkozni akartam, hogy mely kombókkal tudom beállítani, de ahogy megnyomtam a jobb oldali gombot, eltünt az óra és azóta nem tudom előhozni.
Tehát mostmár tudom, hogy van óra ebben is, de valaki árulja el, hogy akarva hogy lehet előhozni :) Eddig és azóta is bármivel próbálkozok, órát nem tudok szülni a kijelzőre.
A túloldalt (onnan jöttünk) ott napsütés, másik oldalt felős párás (lehetett látni hogy "jön a felhő") amikor leértünk tank és kávé közben ment fent a hegyen villámlás...
Amúgy opciós lehet még az e-bay. Sógorom most lőtt egy SW Motech bukócsövet (használt) a német oldalon, potom 6000-ért. Ha minden jó lmegy holnap rakjuk fel.