Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom maszek-e?

Amúgy opciós lehet még az e-bay. Sógorom most lőtt egy SW Motech bukócsövet (használt) a német oldalon, potom 6000-ért. Ha minden jó lmegy holnap rakjuk fel.
Ha van csohajlitod meg hegesztod probald meg nem olyan bonyolult az na meg nem baj ha nem 100% osan hasonlit a givire
Igen van, megtaláltam. De szerintem az is maszek gyártmány (több motorhoz is árul). A Zsoltié nagyon tetszik
Köszi! Nézelődök, meg átgondolom. Talán a hosszú téli estéken.... Sajnos ilyet nem találok, pedig nagyon tetszik.
GIVI TN 368
Csak ez a jó, a szemre teljesen megegyező TN 369 sem.
Nézz szét az OLX-en! Szerintem ott van egy.
Givi. Nem gyártják már sajnos. Itt vettem a fórumon. Nagyon bonyolult legyártani. Próbálj meg venni inkább. Nem otthon vagyok, de megpróbálom a típusszámát megkeresni. Ha mégis gyártasz fotózok, de nem ajánlom.
Ezt a gyorsaságot
A bukócsöved felől érdeklődnék, hol vetted (milyen gyártmány)?
Küldenél róla közelebbről pár fotót (rögzítésről)?
Megoldható?
emzsolt itt vagy? egy kis segítséget szeretnék kérni...
Kell egy útvonal, egy időpont, meg pár sátor.
Ahogy néztem, fent a Transzfogarason simán lehet vadkempingezni. Csak medvekoma ne legyen.

Mi amúgy Nagyszeben mellett, Kisdisznódon aludtunk egy nagyon fasza kempingben. Nagyon szép helyen volt!
Oreg vagyok en mar az ilyenekhez inkabb beallok a sor vegere es megyek a tomeggel
Tegnap nem kicsit eláztam és talán véletlenül megnyomtam az órák alatt található gombokat, vagy valamit, de végre előjött az óra a 2003-as hornetemen a digitális kijelzőn. Nos természetesen rossz időt írt ezért próbálkozni akartam, hogy mely kombókkal tudom beállítani, de ahogy megnyomtam a jobb oldali gombot, eltünt az óra és azóta nem tudom előhozni.

Tehát mostmár tudom, hogy van óra ebben is, de valaki árulja el, hogy akarva hogy lehet előhozni :) Eddig és azóta is bármivel próbálkozok, órát nem tudok szülni a kijelzőre.

Köszi!
Kezdheted a szervezést Levi !
Részemről + 1 lájk!
Utálom ezt a szót, de: lájkolnám
Hm, ne is mond... :)
Balaton elkerülő a Fogaras felé
mikor mi mentünk még ilyen volt a táj
Mekkora lenne egy Hornet csapat
ok köszi csak hogy észben legyen.
Szuper, ahogy nézem, volt kaland bőven!

Jó lenne jövőre újra visszamenni!
Egy személlyel a 2,3 és a 2,6 szerintem is megfelelő közútra.
Én is így használom BT016 Pro gumikkal és jól viselkedik vele a motor.
A túloldalt (onnan jöttünk) ott napsütés, másik oldalt felős párás (lehetett látni hogy "jön a felhő") amikor leértünk tank és kávé közben ment fent a hegyen villámlás...