Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
A 900RR oldalon azonnal ugaranak az elso kerekre.
Ha valakit érdekel
Van egy szett 17-es kerekem 600-as Hornethez
Sziasztok. 2000 es kiadású 600 as hornetem van. Egy olyan problémám van, hogy 8000-él jobban nem megy föl a fordulat, a tankban meg van benzin, alapjáraton meg hibátlanul megy. 7-8000 nél úgy csinál mint mikor kevés a benzinem, de mégis van benne... köszönöm előre is az infókat :) Szép napot!
Mert keveredik az olajjal.....általában a vízszivattyú mechanikai tömítéseket kezdi ki.
Köszönöm!
1 liter elég.2 liter desztvízzel keverve is -18-as lesz
A hornetbe milyen mennyiség kell ebből? Le kéne cserélnem már lassan nekem is...
Kipróbáltam a motort, az volt a hiba! Már nem szitál!
Az unix-os G 12+ tuti jó a dobozára is rá van írva,hogy szilikátmentes.1000 ft körül van 1 liter 78 fokos.
Tehat ami G12 tuti szilikatmentes attol fuggetlenul hogy a dobozan nem irja?
A G12 szilikátmentes. A rózsaszínű
Viszont kerdeznem, hogy autoba pl G12-t ir a konyv, viszont a G12 csomagolasan nem irja hogy szilikat mentes. Az autoba jo a g12 a motorba viszont nem, de miert ?
Figyelem! Csak a gyártói specifikációknak megfelelő hűtőfolyadékot használj. Aluminium motorokhoz, nitrit, foszfát, amin mentes és nagyon fontos, hogy szilikátmentes legyen, mert a szilikátok károsítják a hűtőrendszert (vízszivattyút és a hűtőt).
Nincs sok szilikátmentes hűtőfolyadék, én a gyári PRO Honda HP Coolant vagy a Motul Motocool Factory hűtőfolyadékot használnám (Motul Motocool Expert nem szilikátmentes).

Ezt innen egy hozzaszolasbol olloztam ami ennek megfelel az tuti jo
Sziasztok!
Nem megvétel céljából keresnék valakit,akinek van acrapovic gp series dobja..előre is köszönöm.
Értem, köszi! és más megoldás, ha bemegyek az első autóboltba, veszek tömény fagyállót, meg mellé desztillált vizet, aztán kikeverem? Vagy az nem felel meg?
Nem az hogy szar hanem ilyen, sűrűbben kell cserélni
valami megoldás csak van ezekre a gondokra vagy ez ilyen,együtt kell élni vele?!Mondjuk mikor már üzemmeleg a moci akkor nem kell húzni neki gázt indulásnál.
Szia!

Nálam is ez van mindkét esetben, én alapból tartalékon használom, nem kapcsolgatom. Az indítás detto ugyanez...
ja meg még egy gond:amikor megvettem februárban pöccre indult,szivatót ráhúzva,Most meg,hogy már melegebb van rá kell picit húzni a gázra,hogy elinduljon.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy a hétvégén egyszer csak gondolt egyet a Hornetem ('01-es 600-as) és nem adott üzemanyagot,majd erre átkapcsoltam tarcsira,onnan elkapta és megint jó volt.Majd átváltottam ismét normál üzemre és azóta nem volt gond vele.Mi lehet a gond?Sztem túl hamar kéri a tarcsit is,mert elvileg 17L-es a tank,ez meg kb.10 L körül kéri.
Ejj, ha már a Motulban sem bízhatok...:) De kösz a választ!
Többen írják hogy 1 év alatt sárga trutyi lesz belőle azt hiszem itt is volt ilyen baj. Baj nem baj 1 év relativ hogy mennyi km viszont drága és ha ráragad mindenre az sem előnyös