Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZia!

Hova írtál? Egyenlőre nem jött semmi
esetleg próbáld meg közvetlenül:

bujdosoantal kukac freemail pont hu
Hali Antal!
Küldtem egy emailt a kipuval kapcsolatban!
Én is arra gyanakszok...Ma megy is service-be.Nem állok neki karbi takarításnak.
Sziasztok!

Változnak az igények, mást szeretnék venni a mocira, így akinek kell, eladó a DPM dobom!
lemaradt a szöveg... Én erre gyanakodnék
"alapjárati fúvóka dugulás"
Hali...

Van egy kis gondja a motornak (2004 évj karbis),tegnap este hazafele jövet elment az alapjárat és bedadog 2000-es fordulat alatt mintha nem menne minden henger,2000-es fordulat fölött jól mennek a hengerek és húz is a motor!

Mi lehet a gond?Merre indulja el a kereséssel?
Karbi tisztítás,alapjárati fúvóka dugulás,gyertya gond?Rossz benzin Agip!

köszi előre is!
Vagy egy igazi regi vasmotort :D ott ugyis felre kell caltani mert 1-2fokozat hasznalhatatlan
Tanulj meg váltani vazze..............vagy vegyé laposelemes motort.
Közben megtaláltam, a Fuchs-nak van egy olaja, amit dicsértek itt lentebb, ki kéne próbálni....
ő az:
Fuchs
Nekem tetszett az 5100 neha neha valtottam lukat de szerintem ez barmilyen olajjal elofordult volna. Sot a Q8as olajjal is tokeletes volt ellenben a repsollal, miota repsol van benne tobbszor valtottam felre mint mioa megvan a motor
Üdv!
olvasgattam visszább, tényleg nem a legjobb választás a Hornetbe a motul5100?
előfordul néha, hogy melléváltok, vagyis nem is tudom hogy mondjam, nem olyan finoman kattan be a következő fokozatba, sőt, néha sehogyan sem. lehet ez az olaj hibája?
ha igen, melyik a tuti bele?
Szerintem ne keverd. En nem tennem.
Megmaradt fél liter 7100as Motulom. Lassan olajcsere lesz. Összeönthetem 5100 MA2-vel?
Mindkettő 10W40
Üdv.
07-es hornetbe 12 v-8,6 ah aksi való, én is most vettem. Az YTZ-10S vagy TTZ-10S kódszámú aksit kell megvenni, én vartát vettem 13 pénzért, egyébként még a motobattot is ajánlják, úgy 16 körül.
Pici rezonancia szerintem is normális, de amit te írsz, az soknak tűnik.Nekem PC41 van, az is rezonál picit, de közel sem elviselhetetlen szinten. A múltkor pl egyszer csak azt vettem észre, hogy a az egyik kormányrögzítő csavarom ki van tekeredve :)
A kipufogódob rögzítő bilincs csavarjait is elhagyom néha :)
A tükörrezonancia tükörfüggő is, minél hosszabb szára van, annál hamarabb , annál jobban kezd el remegni.
Üdv!
olajat mindig, gyertyát talán először 12000 nél kellene cserélni
Megnéztem a gépet, nincs rajta külön kimenet sehol, így nem tudom használni a csatlakozót.... Csak egyéb módon lehet akkor bekötni....
Sziasztok olyan kérdésem lenne 2004 es Hornetem van és ma olyan tünet mutatkozott hogy egyszer csak elment a kuplung holtjátéka ! Egyik pillanatról a másikra. Ahogy engedem a kuplungot már mindjárt indul is. Az lenne a kérdésem elég -e ha a kormánynál állítok rajt vagy lent a blokknál is állítsak. Előre is köszi
Sziasztok! Ilyen flexit keresek ami ezen a mocin van. esetleg tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni?
a szimmering méret ugyanaz mint a pc 34/36-ba szerintem a porvédőnek is stimmelnie kell. Rákerestem a porvédőre motortípus alapján a bazismotor-nál és ugyanazt adta ki mint a PC 34-re.
http://www.bazismotor.eu/index...
PC41-be mekkora porvédő szimmering kell? Athenát szabad venni? A teleszkóp szimmering japán lesz benne.
Sziasztok!

Tud valaki esetleg 900-ashoz alkatrészeket?
A PC36-os (2003-2006) tuti nem jó pc34-re. Valahol azt olvastam ,hogy a PC36 feneke 4cm-rel hosszabb.
Fizikailag lehetséges, de Chubby biztos tudja ,hogy elbírja-e. Baloldalon kell lennie a csatlakozónak, ha van, a vezérlőelektronika mellett.