Van egy kis gondja a motornak (2004 évj karbis),tegnap este hazafele jövet elment az alapjárat és bedadog 2000-es fordulat alatt mintha nem menne minden henger,2000-es fordulat fölött jól mennek a hengerek és húz is a motor!
Mi lehet a gond?Merre indulja el a kereséssel?
Karbi tisztítás,alapjárati fúvóka dugulás,gyertya gond?Rossz benzin Agip!
Nekem tetszett az 5100 neha neha valtottam lukat de szerintem ez barmilyen olajjal elofordult volna. Sot a Q8as olajjal is tokeletes volt ellenben a repsollal, miota repsol van benne tobbszor valtottam felre mint mioa megvan a motor
Üdv!
olvasgattam visszább, tényleg nem a legjobb választás a Hornetbe a motul5100?
előfordul néha, hogy melléváltok, vagyis nem is tudom hogy mondjam, nem olyan finoman kattan be a következő fokozatba, sőt, néha sehogyan sem. lehet ez az olaj hibája?
ha igen, melyik a tuti bele?
Üdv.
07-es hornetbe 12 v-8,6 ah aksi való, én is most vettem. Az YTZ-10S vagy TTZ-10S kódszámú aksit kell megvenni, én vartát vettem 13 pénzért, egyébként még a motobattot is ajánlják, úgy 16 körül.
Pici rezonancia szerintem is normális, de amit te írsz, az soknak tűnik.Nekem PC41 van, az is rezonál picit, de közel sem elviselhetetlen szinten. A múltkor pl egyszer csak azt vettem észre, hogy a az egyik kormányrögzítő csavarom ki van tekeredve :)
A kipufogódob rögzítő bilincs csavarjait is elhagyom néha :)
A tükörrezonancia tükörfüggő is, minél hosszabb szára van, annál hamarabb , annál jobban kezd el remegni.
Sziasztok olyan kérdésem lenne 2004 es Hornetem van és ma olyan tünet mutatkozott hogy egyszer csak elment a kuplung holtjátéka ! Egyik pillanatról a másikra. Ahogy engedem a kuplungot már mindjárt indul is. Az lenne a kérdésem elég -e ha a kormánynál állítok rajt vagy lent a blokknál is állítsak. Előre is köszi
a szimmering méret ugyanaz mint a pc 34/36-ba szerintem a porvédőnek is stimmelnie kell. Rákerestem a porvédőre motortípus alapján a bazismotor-nál és ugyanazt adta ki mint a PC 34-re. http://www.bazismotor.eu/index...
Hova írtál? Egyenlőre nem jött semmi
esetleg próbáld meg közvetlenül:
bujdosoantal kukac freemail pont hu