Idézlek:...bár a hornetek nem az őrült száguldásról híresek.....azért is választottam...
Erre van itt azért néhány Hornetes testvérünk, aki ezt pontosan ellenkezően látja. Szerintem is élvezeti cikk.
Így vagyok ezzel én is, elképzelhető hogy nagyobb bajt tud okozni, de olyan is lehet hogy csökkenti a bajt. A lényeg hogy ne legyen rá alkalom! Bogár fogónak meg jó
Nekem ezzel a bukógombával mindig az a félelmem, hogy mi van ha elesnék és felakad valahova, mert nem mindig csak eldől egy motor, csúszásnál beakad és tépi szét a motort.....hát a fene tudja, tényleg helyzetfüggő.
Sajnos nincs meg a kézikönyvem és valamiért 10W30 szintetikus olajra emlékszem de lehet, hogy 10W40-es (a neten meg mindekettőt irják).
Amúgy én meg szintetikus párti vagyok még a '97-es ER5-ösbe is 7100-ast töltöm, úgy tűnik mintha szebb lenne a járása de lehet hogy csak placebo...
Longot mert az négy ujjas, short meg kettő ujjas.
Tudomásom szerint.... de javítsatok ki ha nem így van
De van állítható is (széthúzható) és akkor lehet 2 vagy 4 ujjas.
Bukógombára gondolsz?
Innen rendeltem: http://www.kepesmotor.hu/bukog...ó
Szerintem a long-ot, de az egyik oldalt vágtam le az alu részből mert nagyon kiállt aránytalanul.
De ha gondolod készítek róla fotót...
Sziasztok,
Volna még egy pár kérdésem:
Milyen és mennyi olaj jár a '07-es Hornetbe? Úgy tudom, hogy 10W30 szintetikus olaj de Motul 7100-asban állitolag nincs ilyen csak félszintetikus. Mint útolag megtudtam a szerelőm 10W50-est rakott bele és elég gyakran lyukat kaptam a váltóval ami régebben sosem fordult elő (remélem, hogy a friss olaj "lyukmentesé" teszi és nem maradt komolyabb károsodás a váltóban).
Válaszotokat előre is köszönöm és széles utat mindenkinek.
Amúgy te milyen rendeltél? Short vagy long változatot? A short mennyire kicsi? Mert elképzelve dögösebbnek nézne ki de ha nem kényelmes és nem lehet vele jól bánni akkor nem lenne jó. Köszi!
Sziasztok! Keresnék egy 2007-es hornetre jó állapotú, keveset használt sportdobot...esetleg MIVV-et, de bármi érdekel. Kérem, ha valakinek van eladó, jelezze nekem privátban.
Köszönöm!
Erre van itt azért néhány Hornetes testvérünk, aki ezt pontosan ellenkezően látja. Szerintem is élvezeti cikk.
Amúgy én meg szintetikus párti vagyok még a '97-es ER5-ösbe is 7100-ast töltöm, úgy tűnik mintha szebb lenne a járása de lehet hogy csak placebo...
Valakinek nincs egy Hornet tankja? Fekete, 2002-es modellre. Vagy esetleg tudja-e valaki, hogy későbbi modell tankja jó-e korábbi vázra?
Kb. 5.600-5.700,-Ft és ingyen posta!
Nekem úgy 3 hét alatt érkezett meg.
Tudomásom szerint.... de javítsatok ki ha nem így van
De van állítható is (széthúzható) és akkor lehet 2 vagy 4 ujjas.
Innen rendeltem: http://www.kepesmotor.hu/bukog...ó
Szerintem a long-ot, de az egyik oldalt vágtam le az alu részből mert nagyon kiállt aránytalanul.
De ha gondolod készítek róla fotót...
Volna még egy pár kérdésem:
Milyen és mennyi olaj jár a '07-es Hornetbe? Úgy tudom, hogy 10W30 szintetikus olaj de Motul 7100-asban állitolag nincs ilyen csak félszintetikus. Mint útolag megtudtam a szerelőm 10W50-est rakott bele és elég gyakran lyukat kaptam a váltóval ami régebben sosem fordult elő (remélem, hogy a friss olaj "lyukmentesé" teszi és nem maradt komolyabb károsodás a váltóban).
Válaszotokat előre is köszönöm és széles utat mindenkinek.
Köszönöm!
A savas nem hiszem, hogy megfelene, mert enyhén fekteve van az akku.