Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan mint a biztonsági öv, az esetek 98%-ban hasznos, a maradékban meg nagyobb bajt okoz...
Keresek hátsó fékpedált. Valakinek nincs elfekvőbe?
Idézlek:...bár a hornetek nem az őrült száguldásról híresek.....azért is választottam...
Erre van itt azért néhány Hornetes testvérünk, aki ezt pontosan ellenkezően látja. Szerintem is élvezeti cikk.
Baj senkivel se legyen, bár a hornetek nem az őrült száguldásról híresek.....azért is választottam...
Így vagyok ezzel én is, elképzelhető hogy nagyobb bajt tud okozni, de olyan is lehet hogy csökkenti a bajt. A lényeg hogy ne legyen rá alkalom! Bogár fogónak meg jó
Nekem ezzel a bukógombával mindig az a félelmem, hogy mi van ha elesnék és felakad valahova, mert nem mindig csak eldől egy motor, csúszásnál beakad és tépi szét a motort.....hát a fene tudja, tényleg helyzetfüggő.
akkor most jön a várakozás
őt találtam, meg is rendeltem: http://www.ebay.com/itm/330993...
Sajnos nincs meg a kézikönyvem és valamiért 10W30 szintetikus olajra emlékszem de lehet, hogy 10W40-es (a neten meg mindekettőt irják).
Amúgy én meg szintetikus párti vagyok még a '97-es ER5-ösbe is 7100-ast töltöm, úgy tűnik mintha szebb lenne a járása de lehet hogy csak placebo...
Nekem a 10W40 7100 jött be eddig a legjobban. Az 5100-tól csattogósabb a váltóm, pedig fordítva jósolták...
Sziasztok!

Valakinek nincs egy Hornet tankja? Fekete, 2002-es modellre. Vagy esetleg tudja-e valaki, hogy későbbi modell tankja jó-e korábbi vázra?
Pontosan ez volt: http://www.ebay.com/itm/231028...
Kb. 5.600-5.700,-Ft és ingyen posta!
Nekem úgy 3 hét alatt érkezett meg.
Teljesen felesleges bele a 7100, 10w40 5100-al nekem tokeletes volt a valtom
Honnan rendelted?
Longot mert az négy ujjas, short meg kettő ujjas.
Tudomásom szerint.... de javítsatok ki ha nem így van
De van állítható is (széthúzható) és akkor lehet 2 vagy 4 ujjas.
Nem, a kuplung meg fékhúzókarra.
Bukógombára gondolsz?
Innen rendeltem: http://www.kepesmotor.hu/bukog...ó
Szerintem a long-ot, de az egyik oldalt vágtam le az alu részből mert nagyon kiállt aránytalanul.
De ha gondolod készítek róla fotót...
Sziasztok,
Volna még egy pár kérdésem:
Milyen és mennyi olaj jár a '07-es Hornetbe? Úgy tudom, hogy 10W30 szintetikus olaj de Motul 7100-asban állitolag nincs ilyen csak félszintetikus. Mint útolag megtudtam a szerelőm 10W50-est rakott bele és elég gyakran lyukat kaptam a váltóval ami régebben sosem fordult elő (remélem, hogy a friss olaj "lyukmentesé" teszi és nem maradt komolyabb károsodás a váltóban).
Válaszotokat előre is köszönöm és széles utat mindenkinek.
Amúgy te milyen rendeltél? Short vagy long változatot? A short mennyire kicsi? Mert elképzelve dögösebbnek nézne ki de ha nem kényelmes és nem lehet vele jól bánni akkor nem lenne jó. Köszi!
Sziasztok! Keresnék egy 2007-es hornetre jó állapotú, keveset használt sportdobot...esetleg MIVV-et, de bármi érdekel. Kérem, ha valakinek van eladó, jelezze nekem privátban.
Köszönöm!
Köszönöm szépen már fent van a dolog és festésre kész :)
Megfelel, nekem az van és az is volt előtte is.
Köszönöm a gyors választ.
A savas nem hiszem, hogy megfelene, mert enyhén fekteve van az akku.
En bardiba vettem a legolcsobbat kb 6000ft, ha 3evig okes lesz akkor mar boven megerte a 26ezres yuasa sem fogja birni 10evig