Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát... Ennyiért megtarthatják. Ebből 3 savas akksit lehet venni.
alkatrész kereső alapján ez a gyári
http://eshop.micronixkft.hu/ak...

8,6AH
Sziasztok,
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy gyárilag mekkora akkumulátor jár a '07-es Hornetbe? (Ah?)
szerintem FBS a legjobb hozzá

https://www.google.hu/webhp?so...
igen, de le is áll pár mp múlva és utána nehezebben indul, nincs értelme.
Nekem hidegen indul be a legkönnyebben, max. szívatóval gáz nélkül. Akkor van gond amikor kb. 20 fok fölött van a hőmérséklet vagy még kicsit meleg a motor, olyankor 3/4 vagy egész szívató és egy kis gáz kell indításkor. Utána minden ok mehet vissza lassan a szívató. Hidegben télen nincs gond, de nyáron melegben játékos
Az enyémnek 3/4-ig kell húzni a szívatot, de gázkart nem kell.
Sziasztok tudnátok segíteni abban, hogy a markolatot milyen ragasztóval érdemes felragasztani, amit később le is tudok venni ha cserélni szeretném. Előre is köszi a segítségeteket.
Szovato nelkul elindul hidegen ?
Így van.
Köszi Ago, de ez volt ami nagyon tetszett..... De ez meg nemjó 600-ra...
azért látom nem csak én nézegetem a grandét :)
Egy-két kép hátha segít.
ugyanilyen az enyem is (99-es) semmi gond nincs vele, bar gaz nelkul is beindul de sokkal nehezebben. 2mm gaz es indul szepen.
Sziasztok! 1998-as hornetemmel olyan problémám van hogy "hidegen" csak úgy hajlandó elindulni ha a szivatót ráhúzva kis gáz is adok neki (szimplán szivatóval nem is kapja el sem 15 fokban sem gatyarohasztó 35 fokban), ha elindul utána szépen felpörög a szivatóra, szépen jár és szépen megy is. 4 hónapja vettem a motort és karbi szinkront és karbi tisztítás megvolt.
Sziasztok ma rendeltem a kis darazsamra egy hasidomot ami sajnos felfogatók nélkül van . Tudnátok pár tippet adni hogy hogyan készítsem el őket vagy valaki már csinált ilyet ? Előre is köszi
Sziasztok! Igen sikerült megoldanom.... amikor megvettem a motort a benzincso ki volt törve és kicseréltem de kényelmesebb volt 10cm-el hosszabbat raknom a radugás miatt. És ez miatt a karburátorok alatt meg volt törve a cső és nem kapott elég bent a gép.
Igen, kb. annyi. Én a bukógombámat az apróhidetésben szereplő "gyártótól" szereztem be (Törökszentmiklós, de postáz). Kicsit kisipari de egyenlőre megteszi. Gázmarkolta passz... Tükröt én a Motoroázistól vettem de az már tényleg ízlás dolga kinek milyen tetszik és mennyiért
Akkor lényegében egy 5 perces csere? Köszi a választ! A többire javaslat amit még keresek?
Igen, nagyon. Méret pontos a gyári csavarhoz és a kialakításhoz.
Megoldódott, kiderült mi volt a hiba?
Netalán ha mi is így járnánk...
Egyszerű a felszerelése?
Én is ilyen (hasonló) karokat használok, most tavasszal cseréltem le. Nekem eddig bevált, célnak megfelelő és szép! Én kínából rendeltem ingyen postával volt 5.600,.Ft egy pár
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. Szükségem van 4 dologra egy 2004-es Darázshoz. Egy új pár bukógombára, fékkarra (persze ez is párba), Egy gázhúzó kar és egy tükör pár. Mit ajánlotok? Fékkar tetszik nagyon ez de minősége milyen? Elég olcsónak találom a többire javaslat, tipp? A motorom amúgy fekete aranyozott cuccokkal. Köszi!
Ok, szólok! A héten villaolaj csere meg műszakiztatás lesz, de ha kész van gurulunk.