Van egy ilyen plexim...(gyári?). 2002-es Hornethez adta az előző tulaj.
Ha valakit érdekel eladom, én nem teszem fel mert eltereli a bogarakat és olyan a ruhám meg a sisakom, mintha nem motoroznék.
Alsóörsi felvonulást kellene összeszervezni....Én megyek az biztos, szombaton indul a felvonulás 12.00-kor alsóörs-ről,fürednél lehetne csatlakozni....Tavaly is király volt,valószínű hogy a tavalyi csapat is jön,5-6 motor biztos...
Budapesten valahol lehet kapni 28,6mm-es pazzaz vagy dyna racing kormányt és kormányátalakítót? Valami bolt esetleg? Vagy valakinek elfekvőben Budapesten valahol?
Hali,
új motor vásárlás miatt feleslegessé vált új, nem használt sportlégszűrő dobozában, tipus:
Pipercross MPX040 és hozzá tisztító, olajzó szett
Gyári Honda helyettesítő cikkszám: 17230-MBZ-K00
Kompatibilis:
Honda Hornet CB600F 1998-2006
CBF500 2004-2008
CBF600 N 2004-2007
Ár: 15.000Ft
Karbisor szét, fúvókákat leellenőrizni, beállítani és jííííhááá
Csináltam egy CBF-et, az is 8-at evett. Miután rendbe raktam, óvatosban Pécsig 4,2 lett az átlag, aztán vegyesben 4,8-5,5.
Ott az előző tulaj karosszériás volt és a gázpisztoly tisztítóval takarította a fúvókákat
Hali. Teleszkóp olajat cserélnék 04es hornetba. Lényeg csak az hogy 10W40 legyen? És első fékbetétet is cserélnék. Viszont láttam többfélét is.. Mi az ilyenek között a különbség?
ezt a fogyasztást úgy mondom hogy van benne normál 110 és van lendületesebb is de így vegyesen? és az nem lehet a baj hogy a sport dobb nincs össze hangolva a karbival mert azt mondták nem kell de szerintem nagyon is kéne?
Köszönöm a válaszokat. 100 + láncot azért szeretnék (még ha nem is kell) mert volt már egy csúnya balesetem nem motorral de tanulópénznek nagyon sok is volt. Inkább kifizetem a felárat de az legyen tuti, meg talán nem is nyúlik olyan gyorsan majd. 16-os lánckereket azért szeretnék mert nekem sztem az is elég lenne, és az én súlyom alatt meg sem érezném a változást gyorsulásban, erőben.Talán még a fogyasztást is lejjebb tudom tornászni.
nekem is 8 liter körül eszik. most tankoltam tele és kíváncsi vagyok mennyit eszik ha nem cibálom neki állandóan és kicsit nyugger módin vezetek. de persze csak kíváncsiságból.
Én is 6 l-t mondok. Ez elég egy jó ízű motorozáshoz. Takarékosan lehet akár 4,5 is. Ezt csak hallottam, furcsa ha egy gurulásnál ez a cél. Elforgatgatva, pályán, hegyen 5l, de nem százon, hanem 50 km-en.
Van egy ilyen plexim...(gyári?). 2002-es Hornethez adta az előző tulaj.
Ha valakit érdekel eladom, én nem teszem fel mert eltereli a bogarakat és olyan a ruhám meg a sisakom, mintha nem motoroznék.