Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem túl sok ez a km ennyiért. Az a sok arany meg elég dikkmá.
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok. Egy Hornetet néztem ki magamnak.
Kb. 700 ezret tudnék a vásárlásra áldozni.
Igazából én most ezt találtam ami tetszik: http://olx.hu/hirdetes/honda-h...
Szerintetek jó vétel lenne? Esetleg tudtok jobb vételt ajánlani?
Köszi előre is.
a szép kék kormányomat és kormánysúlyokat cserélném gyárira
PC41-nél 76 fokot igyekszik tartani, de ez simán felmegy 85 fölé is, ha épp nyúzod.
Városban nekem 103-nál kapcsolja a ventit.

19 literes a tankja.
naaaaaa mért nem teszi be a képeket
szevasztok hejjjj
újdonsült tulaja lettem egy Hornetnek úgyhogy akkor már írhatok ide xD
meg is ragadom az alkalmat hogy megmutassam a büszkeségem
nézzétek!
egyik resze ezust, masik kolbaszzsir mi ebben a bonyolult
Két motorral egymaga....
Valakik...
Egy motorral ketten?
Sziasztok !

Volt ma valaki innen 18.00 óra felé Soltvadkerten, ezüst és kolbászzsír Hornettel ?!
Akkor ügyes vagy, mert a 600-asnak évjárattól függően 16 ill 17 literes a tankja
Általában 79-82 °C, a venti az enyémnél 103°C-nál kapcsol (PC36).
Mellékesen, megoldottam a váltókar problémát (kapott egy új váltókart), belül volt elkopva, ahol az imbúsz csavar fogja, így most bármennyire is feszítem nem megy a rúdhoz 3mm-nél közelebb!
A karbi és a szürőház közötti gumicsövet pedig le szílóplasztoztam.
A kuplungon meg egy kicsit állított egy ismerősöm. Így van is 2-3mm holtjátéka a karnak, és nem is kell szinte nyújtót kézzel kuplungolni.
Remélem ma mindenki motorozott, ha volt ideje :)
Széles utat mindenkinek!
Üdv!
Ma mentem egy szép kis túrát és én is észrevettem, hogy 77-78 fok fölé nem igen ment (kb. 55km megtételéig), hozzáteszem én leginkább 3-4000 között használom! Aztán mikor a dugóba araszoltam szépen felment 96ig, majd mikor nyitott a termosz lement 82ig majd megint dugó.. 106nál meg bekapcsolt a ventilátor. Bár hozzáteszem ,hogy nekem most volt hűtővíz cserélve. A Lényeg ,hogy szerintem normális PC36
Sziasztok,
Véleményeteket/tapasztalatotokat szeretném kérni, nekem közuton a hőfok soha nem megy 77 celsius főlé ('07-es) ez normális? Álló helyzetben vagy araszolgatva eléri a 106 fokot is és ez nem gond de tudomásom szerint közuti temponál is 90 és 100 között kellene üzemeljen...
Nekem is ugyan így elvan repedve sőt a haveromnak is detto gyárihibás gondolom :D de leszarom :D
Nincs annak semmi baja. Gyárilag van ragasztva, ami ennyi idős korára már elenged, főleg ha többször volt szétszedve.
Üdv. Bp 22 ker. Tel számom megtalálod hirdetésemnél.
Én pont valamelyik nap nézegettem a gépet. Nekem is ugyan olyan mint neked a képen. Szerintem az gyárilag olyan. Szerintem!
Szia! Még nem szereltem ki! Te hová valósi vagy?
Lenne még egy kérdésem kuplungal kapcsolatban.
Nekem kb a teljes kiengedéstől a 3/4nél kezd el mozdulni a moci.
Ez jó vagy már kéne rajta állitani? Amugy nem csuszik meg semmi bajom vele, csak haverok gépéhez képest kint fog.
Ebay-n Olaszországból. 1 hét alatt itt volt. Korrekt csomagolásban, időre jött,minden rendben volt.