Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor az utolsó csík villogni kezd és rögtön megyek a kútra, akkor max 13 - 14 litert tudok beletankolni. Tehát ilyenkor elvileg még van benne legalább 5 liter.
Gyakorlatban én amikor elkezd villogni még kb 40km-t megyek vele és utána látogatom meg a kutat. ekkor kb 16 liter megy bele.

Szerintem nem kimotorozható belőle a 19 liter, legalábbis, nekem mikor egyszer kifogyott, akkor nem siketült 19-et beletankolni csak valami 17-et, ha jól emlékszem. Nem pontosan tudom ennek mi az oka.
Hali!

Lassan lánc szettet kell cserélnem. Esetleg valakinek egy jó tipp merre nézelődjek?
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mennyit mehetek el még a tankkal, ha az utolsó csíkot mutatja már csak?(2008-as)
Köszi
Azt meg köszönném :D
kicsihornet@gmail.com
Nekem van. Mailban tudok képeket küldeni.
basi2(kukac)citromail.hu
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Hasidomot keresek a drágaságra 2003 évjárat de már az "új külsővel" :D
No problem. Akkor megprobalok mashonnan szerezni egy ilyet :-) milyen arban mozognak ezek a tipusok?
Kár, mert engem is érdekelt volna...
elég rikító a színe

Pest04 bocsi inkább visszavonom az ajánlatomat, ma megdicsérték hogy szép a hangja és azt is mondta hogy csak ezt az egy motort ismeri fel ha jön úgyhogy marad
Sziasztok!
Újdonsült tulaja lettem egy 2006os Hornetnek.
Kérdéseim a következők lennének:a műszerfalon hogyan tudok beállítani különböző dolgokat?Pl.pontos idő,vagy napi számláló stb. esetleg vkinek van hozzá manual?
Illetve szükségem lenne egy kuplung bowdenre,ti hol szoktatok ilyet vásárolni?Üres kapcsoló is érdekelne...Egyenlőre hirtelen ennyi.Ja,nem szeretnék rá egy hasidomot is,azt hol tudnék beszerezni?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Egy kép az ixil dobról felrakva
Helló! Engem érdekelne a kipu!
Szombaton is kell, most másért kell. De úgy érzem nem lesz itt motoros idő. Szerencsére nem kell 7kor indulnom
Nem szombatonként kell menned? Motorral fogsz menni? Pénteken lehet én is megyek fel. Egyébként otthon leszek, ha nem jön közbe semmi.
Titán dobot akarok helyette csak egy ötlet volt, nem fogom hirdetgetni, tetszik a hangja.
Csütörtökön megyek bp-re, remélem jó idő lesz, hazafelé beneznek hozzád olyan 4-5 ora korul
Üdv

Valakit gyári kipufogó érdekel? 04es Hornetről volt leszerelve.
MIlyen átmérőjű a csatlakozója? csak a dob mennyibe kerülne?
Mi történt Levi? Nem ez volt az álmod (Leo) ?
Egy ixil van ha érdekel.
Érdekelne valakit pc36-ra carbon LeoVince kipufogó? Nem hibátlan és az összekötő csöve pc34-ről lett átalakítva
Szia!
Már elkelt!
Sportkipufogót vennék 2009-es hornetemre! Van valakinek eladó?
Szia! Érdeklődnék, hogy meg van-e még az Akrapovic kipufogódob?
Ha igen, akkor aktuális-e még az üzlet?
Üdv.: Balázs
Ha tud valaki a környezetében eladó, 2006 utáni Yamaha FJR1300-ast, vagy 2010-utáni Kawasaki GTR1400-ast, ne titkolja előttem.