Amikor az utolsó csík villogni kezd és rögtön megyek a kútra, akkor max 13 - 14 litert tudok beletankolni. Tehát ilyenkor elvileg még van benne legalább 5 liter.
Gyakorlatban én amikor elkezd villogni még kb 40km-t megyek vele és utána látogatom meg a kutat. ekkor kb 16 liter megy bele.
Szerintem nem kimotorozható belőle a 19 liter, legalábbis, nekem mikor egyszer kifogyott, akkor nem siketült 19-et beletankolni csak valami 17-et, ha jól emlékszem. Nem pontosan tudom ennek mi az oka.
Pest04 bocsi inkább visszavonom az ajánlatomat, ma megdicsérték hogy szép a hangja és azt is mondta hogy csak ezt az egy motort ismeri fel ha jön úgyhogy marad
Sziasztok!
Újdonsült tulaja lettem egy 2006os Hornetnek.
Kérdéseim a következők lennének:a műszerfalon hogyan tudok beállítani különböző dolgokat?Pl.pontos idő,vagy napi számláló stb. esetleg vkinek van hozzá manual?
Illetve szükségem lenne egy kuplung bowdenre,ti hol szoktatok ilyet vásárolni?Üres kapcsoló is érdekelne...Egyenlőre hirtelen ennyi.Ja,nem szeretnék rá egy hasidomot is,azt hol tudnék beszerezni?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Titán dobot akarok helyette csak egy ötlet volt, nem fogom hirdetgetni, tetszik a hangja.
Csütörtökön megyek bp-re, remélem jó idő lesz, hazafelé beneznek hozzád olyan 4-5 ora korul
Gyakorlatban én amikor elkezd villogni még kb 40km-t megyek vele és utána látogatom meg a kutat. ekkor kb 16 liter megy bele.
Szerintem nem kimotorozható belőle a 19 liter, legalábbis, nekem mikor egyszer kifogyott, akkor nem siketült 19-et beletankolni csak valami 17-et, ha jól emlékszem. Nem pontosan tudom ennek mi az oka.