Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyújtáson addig kell nyomva tartani, míg felvillan a HISS lámpa. Ekkor ki van kapcsolva. Újabb gyújtásra tétel után lehet visszakapcsolni ugyan ezen módon.
Izzó meg H11 kell bele, ha jól tévedek :)
Most hirtelen nem tudom, hogy hogyan kene mukodnie, de a villogo funkcio kapcsolhato.

Ennek menete:
1, add ra a gyujtast
2, nyomd le 2 masodpercig a bal also gombot a kijelzo mellett
3, gyujtas le es huzd ki a kulcsot.

Izzobol pedig H7 kell, 12v-55w.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek akinek PC36-os darazsa van!
Tudna valaki egy linket küldeni, szerelési útmutatóról vagy egy magyar kézi könyvet akár még angol is jöhet? Mert semmit nem kaptam a géphez :(
Megvételkor észrevettem, hogy a piros HISS visszajelző lámpa nem világit csak ha gyújtást tettem rá akkor villogót, beindításkor már nem, gondolom az alap, hogy járó motornál az nem világít!
Míg lepucoltam a gépet addig felraktam az akksit tölteni, és miután visszaraktam beállítottam az időt lehet valamit még nyomkodtam rajta, de most míg bennem indítom addig villog a HISS!
Ez most természetes vagy valami nem jó?
Másik kérdés, hogy milyen izzó való bele H7 vagy H8? még nem szedtem szét...
Ja és végre megvan az átírás és az eredetvizsga is, ha úgy veszem 66E-ért nem volt vészes. És a lényeg végre ma szép időnk van
Előre is köszönöm a segítségeteket, széles utat!
2008 a legujjabra való de van egy másik is az 2004-esre való.
Mikori évjáratra való?
én meg vettem a gyárit.
bekocogtam a Hondához és megrendeltem!
nem emlékszem pontosan de nem volt olcso 4-5 ezer kb a négy
használtat ne vegyél az biztos!
Budapestről valaki? Keresek társakat kis kiruccanásokra. Egyedül nem túl nagy buli
Hornet ülés eladó!
Sziasztok!
A leömlőkhöz keresek "tűzkarikát". Igazából tömítés kellene mert a 2-3 kifúj. Hol nézzek utána és mennyibe mennek ezek kb? Bázismotoron.hu-n találtam ott cikkszám alapján 1050 ft. Ez reális lehet?
Előre is köszi.
Széles utat!
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Értem . Ha addig más nem segít én vasárnap csinálok neked pár képet az enyémről egy mérőszalag társaságában.
Láttam én is képes motoron többfélét is. Ha van hozzá anyagom, és hozzáértő emberkém aki ingyen, és szívesen megcsinálja nem fogok kiadni érte pénzt. Ezért szerettem volna megkérni v.kit hogy mérjen/fotózzon nekem egyet!
Vasarnap (jovo heti) jo lehet
Nekem van egy. A tied nagyon elment?
Tele van vele a képesmotor és nem is drágák.
Ha esetleg a Mecsek felé jönnétek én is ráérek csütörtök-péntek-vasárnap
Penteken es vasarnap raerek
Sziasztok!Valaki megtenné, hogy fotókkal pontos méretekkel küld nekem hátsó motor emelőt 2003-as Hornethez?Szeretnék egyet csináltatni?csak lellene egy két méret hozzá.Előre is köszönöm!
Keresek also villahidat. Valaki tud segiteni?
Arra, amerre zöld a forgalom irányító lámpa ;-)
merre ?
Szevasztok telepiek

Jövő7en nem találkozunk, és megyünk kicsit tekeregni?

Jövő7 rövid 7! csüt - péntek - szombat - vasárnap

No?
A helyszínen a legegyszerűbb megcsinálni. Nem tudom leírni hogy hol vagd el. Mi 2helyen vágtuk meg az összekötőt és osszeforgattuk úgy hogy jó legyen. A felfogato bilincset is kicsit hajlitgattam mert nekem így jobban tetszik a dob helyzete. Illetve a 34es dobjahoz volt egy kb 50mm hosszú tavtarto, én azt nem tettem ra, így ennyivel magasabban van dob, nincs hézag azidom és a dob között.

Ha esetleg Szekszárd környékén laksz akkor eltudom mutogatni hogy csináltuk viszont a hegesztos ismerősöm visszament nemetbe
Esetleg kifejezetten kipus cégek? Szerintem a kiput gyártó manufaktúráknál meg tudják csinálni.
F.Levi szia.tudsz segiteni pc34es összekötőt átalakitani pc36os ra?vagy valaki?elöre is köszi.