Hello! Tudna valaki segíteni nekem, hogy honnan tudnék rendelni a 600-as 2003-as Hornetemhez termosztátot? Nem találok neten sehol, az autókét már próbáltuk de nem jó hozzá! Előre is köszönöm!
Valaki megtudná mérni nekem, az oldal sztender sarok akasztó pöckének a hosszát? Bízom benne hogy tudjátok h mire gondolok. Az a kis pöcökszerűség, amivel ki tudom hajtani az oldaltámaszt. Na ennek a hossza mennyi?
Előre is köszi. Vagy ha valaki le is tudná fotózni azt megköszönném.
Előre is köszi.
Lenne eladó 1db első: Pirelli Angel (120-as)
2db hátsó Pirelli Diablo Rosso 2 (180-as)
1db Bridgeston Batlax Sport turing T30R (180-as)
Gumik használtak, szép állapotban vannak !
Pl:
Hali
Nem tudtok véletlen tömítésgyártó iparost? Összes fedél csere de a paszta karcsú mert hézagolt, utángyártottat nem találtam (csak szettben 60ezer de arra nincs szükségem) a gyári nem vészes árban, de 2 hetet mondanak ennyit meg nem akarok várni..
Köszi a tippeket!
Ezt ne probald tobbszor!
Az akku tartja a halozatban a normal feszultseget ami jo toltes eseten kb 14.2V. Ha az akkut leveszed a korrol akkor tulfeszultseg lephet fel az egesz aramkorben ami azonnal kinyirja a CPU-t plusz a muszerereket is tonkre teheti. Szoval ha eddig nem ment tonkre semmi akkor halas lehetsz az egieknek. A toltes ellenorzesere vannak sokkal jobb modszerek.
Sziasztok, egy gyors kerdes, mint uj tulaj. Lehetseges, hogy 2000es hornet eseteben ha beinditom es utana leveszem az aksit, akkor leall? Vagy ez azt jelenti, hogy rossz a generator? Koszi. G.
Elfelejtettem lefenykepezni atmero ugyanaz, én egy leo vince pc34 re való dobot rettem pc 36ra. 34nek alacsonyabban van a dobja ezért a bilincsen kellett kicsit hajlitani és az osszekotot 2helyen megvagni mert sehogy sem passzol az iv illetve én előrébb hoztam a dobot mert nem tetszett hogy hátrafelé kilóg nagyon. Galeriamban találsz képet. Atmero passzol, ha tudsz kicsit is bánni a femmel simán megtudod csinálni.
Ha a jobb bütykös izét is elhagytad akkor ott sem tartja semmi a bumibetétet. Lehet külön rendelni, de jobban jársz, ha veszel utángyártott lábtartót és átszereled. Párban 6000.- forint
Pirelli Rosso2 közép:3mm, széle: 5mm (2013.18) 2+3 kép 7.000Ft
Pirelli Angel közép:3mm, szélén:3mm (2012.33) 4.kép 6.000Ft
Dunlop sport smart 190-es közép:2,5mm, szélén:4,5mm (2010.30 ) 5 kép 6.000Ft
Előre is köszi. Vagy ha valaki le is tudná fotózni azt megköszönném.
Előre is köszi.
2db hátsó Pirelli Diablo Rosso 2 (180-as)
1db Bridgeston Batlax Sport turing T30R (180-as)
Gumik használtak, szép állapotban vannak !
Pl:
Nem tudtok véletlen tömítésgyártó iparost? Összes fedél csere de a paszta karcsú mert hézagolt, utángyártottat nem találtam (csak szettben 60ezer de arra nincs szükségem) a gyári nem vészes árban, de 2 hetet mondanak ennyit meg nem akarok várni..
Köszi a tippeket!
Az akku tartja a halozatban a normal feszultseget ami jo toltes eseten kb 14.2V. Ha az akkut leveszed a korrol akkor tulfeszultseg lephet fel az egesz aramkorben ami azonnal kinyirja a CPU-t plusz a muszerereket is tonkre teheti. Szoval ha eddig nem ment tonkre semmi akkor halas lehetsz az egieknek. A toltes ellenorzesere vannak sokkal jobb modszerek.
gondolkodtam már egy kapcsolón! abból baj nem lehet hogy elvezetem a hőt hamarabb!
?