Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú,tényleg ! !
Tavaly en is voltam ott:-) Amugy nem zavar suzukis rendszamtarto?:-)
Csütörtökön megyek Pápa -Győr- Tata, pénteken: Tata- Pest útvonalon , esetleg el tudom vinni magammal.
A képek:
Bridgeston Sport turing T30R Középen 3mm . szélén 5mm (2013.30) 1kép 7.000Ft
Pirelli Rosso2 közép:3mm, széle: 5mm (2013.18) 2+3 kép 7.000Ft
Pirelli Angel közép:3mm, szélén:3mm (2012.33) 4.kép 6.000Ft
Dunlop sport smart 190-es közép:2,5mm, szélén:4,5mm (2010.30 ) 5 kép 6.000Ft
Egy darázs napja külföldön :D
Tudsz segiteni?nekem is 34-hez való összekötőt kéne átalakitani 36-ra valóra.
Hello! Tudna valaki segíteni nekem, hogy honnan tudnék rendelni a 600-as 2003-as Hornetemhez termosztátot? Nem találok neten sehol, az autókét már próbáltuk de nem jó hozzá! Előre is köszönöm!
Valaki megtudná mérni nekem, az oldal sztender sarok akasztó pöckének a hosszát? Bízom benne hogy tudjátok h mire gondolok. Az a kis pöcökszerűség, amivel ki tudom hajtani az oldaltámaszt. Na ennek a hossza mennyi?
Előre is köszi. Vagy ha valaki le is tudná fotózni azt megköszönném.
Előre is köszi.
Esetleg árat, kort, és fotót tudnál adni mindegyikről?
Lenne eladó 1db első: Pirelli Angel (120-as)
2db hátsó Pirelli Diablo Rosso 2 (180-as)
1db Bridgeston Batlax Sport turing T30R (180-as)
Gumik használtak, szép állapotban vannak !
Pl:
Esetleg eladót nem tudsz? Érintene.
Hali
Nem tudtok véletlen tömítésgyártó iparost? Összes fedél csere de a paszta karcsú mert hézagolt, utángyártottat nem találtam (csak szettben 60ezer de arra nincs szükségem) a gyári nem vészes árban, de 2 hetet mondanak ennyit meg nem akarok várni..
Köszi a tippeket!
Ezt ne probald tobbszor!
Az akku tartja a halozatban a normal feszultseget ami jo toltes eseten kb 14.2V. Ha az akkut leveszed a korrol akkor tulfeszultseg lephet fel az egesz aramkorben ami azonnal kinyirja a CPU-t plusz a muszerereket is tonkre teheti. Szoval ha eddig nem ment tonkre semmi akkor halas lehetsz az egieknek. A toltes ellenorzesere vannak sokkal jobb modszerek.
F Levi nagyon köszi! :)
Sziasztok, egy gyors kerdes, mint uj tulaj. Lehetseges, hogy 2000es hornet eseteben ha beinditom es utana leveszem az aksit, akkor leall? Vagy ez azt jelenti, hogy rossz a generator? Koszi. G.
34hez ván egy plusz tavtarto, én azt kivettem így közelebb került az idomhoz a dob
Nem a dob van alacsonyabban, hanem más a leömlő szöge. Ezért kell rá másfajta összekötő.
Elfelejtettem lefenykepezni atmero ugyanaz, én egy leo vince pc34 re való dobot rettem pc 36ra. 34nek alacsonyabban van a dobja ezért a bilincsen kellett kicsit hajlitani és az osszekotot 2helyen megvagni mert sehogy sem passzol az iv illetve én előrébb hoztam a dobot mert nem tetszett hogy hátrafelé kilóg nagyon. Galeriamban találsz képet. Atmero passzol, ha tudsz kicsit is bánni a femmel simán megtudod csinálni.
Köszi ! !
http://pinkmotors.hu/index.htm... Nekik van. Honlapon ne keresd. LH2 kell neked. Telefonon meg tudod rendelni
nekem is 106 nál kapcsol dugóban!
gondolkodtam már egy kapcsolón! abból baj nem lehet hogy elvezetem a hőt hamarabb!
Tudsz valami tippet merre keresek, vagy van valami bevált tipus?
?
Ha a jobb bütykös izét is elhagytad akkor ott sem tartja semmi a bumibetétet. Lehet külön rendelni, de jobban jársz, ha veszel utángyártott lábtartót és átszereled. Párban 6000.- forint
Szerintem ezt nem nekem szántad