Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csekkold a biztiket eloszor. Vilagitas? Muszerfal mukdik? Mikor nyomod az indito gombot hallassz kattanast az ules alol? Vilagitas nam halvanyul? Vagy tunik el teljesen? Gyujtas tilto kapcsolo a jobb kapcsolo konzolon ON allasba van? Ezt erdemes egyebkent kapcsolgatni parszor mert kontakt hibas szokott lenni. Ha nem hallassz az ules alol kattano hangot akkor erdemes a jobb kormany kapcsolot szetszedni ott megnezni van e aram a tilto kapcsolo elott-utan-majd a start gomb utan mikor nyomod.
Sziasztok. A motorom nem akar gombról indulni. (cb600, 2000 es kiadású) Üresben, támasztó felemelve, kuplung behúzva s akkor is semmi. Biztosíték baja lehet? Az önindító meg se mozdul. Szívesen meghallgatok bármit :) Köszi előre is és kellemes ünnepeket.
hulyeseget irtam, az oldaltamasz pont erre donti a motort, szoval a masik iranyba kellene donteni valahogy
az elso lanckerek, es a vizpumpa kornyeken benezel a blokk aljara oda megy egy darab vezetek a jeladora. Fogoval megfogod a sarut lehuzod (nem kell tekerni vagy ilyesmi), oldaltamaszon kicsit alatamasztod a kerekeket hogy jobban doljon a motor es ne folyjon ki az olaj, (lehet nem folyna siman oldaltamaszon sem, en olajcserenel csereltem) kitekered 12-13-14 (nem emlekszem hanyas) hosszitott dugokulccsal es betekered a masikat, ne huzd nagyon meg nehogy megszakadjon, de ne is folyjon az olaj, legjobb lenne nyomatekkulccsal meghuzni (12Nm).
Egy sractol vettem aki hornet alkatreszeket hirdetett kepesmotoron, biztos talalsz bontoban, de ha minden kotel szakad ujonnan kb 7-8e forint. De mielott bevasarolsz meg kene bizonyosodni hogy nem e mas a problema, kontakt hiba ilyesmi. Esetleg proba keppen kiprobalhatod hogy veszel egy vekonyabb alatetet az erzekelo ala (az eredeti helyere) csavarboltban, es ha ugy mukodik tokeletesen, akkor az erzekelo kopott.
Köszi az infót! Letudnád írni, hogy hogy cserélted ki az érzékelő tüskét? Esetleg megírnád, hogy hol vetted, mert még a nevét sem tudom ennek a "jeladónak"?! Köszi
utoljara megprobalkozom, eladnam Depretto dobomat kifogastalan allapotban, legalso aron 35e ft.

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
en biztos kicserelnem
Ha meg van hajolva a villahid azzal mit lehet kezdeni?
a féklámpa kapcsolót 1 csavar tartja, az üres jelzővel nekem is ez volt, el volt kopva az érzékelő seggén a tüske, kicseréltem azóta jó.
Szia! Sz.fehérvár mellett lakok, most vettem a Hornetem, így a "kötelező" dolgokat (olaj, szűrők, gyertya...stb) szeretném rajta köv. hónapban cserélni. Továbbá szeretném ha egy hozzáértő teljesen átnézné nekem, aki jártas ebben a típusban. A "legnagyobb" hiba amit pedig szeretném ha orvosolna a szerelő az üres visszajelző nem mindig világít, illetve pár napja az első fékkar meghúzásával nem gyullad ki a féklámpa. Köszi!
Hol laksz? Miket akarsz elvégeztetni rajta?
Ha nem túl drágák neked, akkor a fehérvári márkaszervizt tudom ajánlani.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 2003.-as Hornetemen szeretném kicserélni az első féklámpa kapcsolóját. Nagyon úgy néz ki hogy megadta magát. Sarukat megtisztítottam, de sajnos semmi javulást nem tapasztaltam. Nem nagyon értek hozzá, ezért szeretném, ha leírná v.ki lépésről-lépésre hogy hogy tudom kicserélni. Továbbá tudnátok ajánlani egy megbízható, hozzáértő gondos motor szerelőt Székesfehérvár, esetleg Várpalota környékén ahová nyugodtan tudnám vinni a Hondámat ha v.mi baja lenne? Köszönöm előre is.
ujonnan 20e korul van ha nem talalsz sehol, annyira nem veszes.
Nekem egy 2002-es PC34 van. Ehhez kaptam az előző tulajdtól plexit. Sima fekete, elvileg gyári/utángyártott. Ő levette, én sem tettem fel. Lőhetek pár képet és megnézed.
köszi!
Ritka mint a fehér holló
Sziasztok egyik haverom most vett egy 2003 as hornetot és a gyujtásdekni cserés rajta sajnos nem nagyon találtam a neten :/ valaki közületek nem tud egy eladó ép példányt ?
Mert az nem parkoló állás, hanem ha túlfordítod a gyújtáson, akkor anélkül megy a vészvillogó, hogy minden más gyújtáson lenne. A kulcs olyankor nem jön ki.
ha erdekel exec79@gmail.com a tovabbiakban
18X3
sziasztok tudja valaki esetleg 2005 ös hornet nívópálca tömítő gumigyűrű méretét esetleg?
parkolóállásba nekem semmi sem ég. azért kérdeztem
2003as de még 2002es évjárat. Érdekelne. Várom a fotót aztán ha
úgy alakul folytatjuk privátban.
Múlt héten vizsgázott az enyém! Bent volt az (E) betü. Megnézték, lefényképezték! Motor be sem lett indítva .