Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hejj de kicsi már megint ez az ország.
Ok,m egnézem ilyen szemmel is!
Köszi!
Ott szorul, ahol az ules alatt van rogzitve. Ha macera, akkor ne probald ki...
Nekem van mindegyik!
basi2@citromail.hu
Ezt nem értem, mert elvileg semmi köze hozzá. Nem tudom csak úgy levenni a tartót, mert komplett Givi az egész egybe, oldal doboztartóval is. Elég macerás lenne levenni és úgy próbálgatni...A tartó kivülről van rögzitve...az ülés maga nem szorul...A probléma az, hogy mikor kiold a nyelv az ülést nem nyomja semmi fel, nem ugrik hátra ki, csak egy kattanás, a nyelv kipattan, de az ülés szinte a helyén marad. Lecsukni könnyen letudom. Tanácstalan vagyok.
Én is és szintén ajánlani tudom.
Na akkor probald ki nelkule.:-) En is vettem ra egy givi tartot es azota nehezebben jo le. Lehet meg igazitani kell rajta, mert az elejen volt olyan,hogy nem is tudtam lecsukni.
Igen van.
Van a motoron hatso doboztarto?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. 2006os cb600f hornet (PC36) ülésemmel van némi problémám. A kulcs elfordítása után nem ugrik fel az ülés, sajnos elég erős felfele és előre tépés után jön csak ki a helyéről. A bowden nincs elszakadva és kioldja az ülés nyelvét, de valamiért nem ugrik fel eléggé és hátra, hogy könnyedén ki tudjam a nyitás után emelni. Mintha valami rugó hiányozna belőle ami felnyomja amikor elfordítom a kulcsot.
Szerintetek mi lehet probléma? Esetleg ha tudtok képeket küldeni az ülés aljáról és a motor ezen részéről ahol felfekszik az ülés akkor összevetem az enyémmel, hátha valami alkatrészt elhagytam, leesett.

Köszönettel:
Szab
Én TŐLE vettem a hátsó sárvédőmet és nagyon meg vagyok elégedve a minőségével.
Sziasztok.

Horenthez nem tud esetleg valaki has idomot és hátsó sárvédőt?
szia júliustól 1-től ráérek elég sokszor, dobj egy mailt exec79@gmail.com vagy csörögj rám a 20-415-0605 számon ha mennél valahova, addig sajnos eléggé leköt a munka.
Köszönöm! Többeknek is!
megtaláltam, elküldtem
angol van ha kell. Adj egy mailt és megosztom neked.
Szevasztok, pc34hez nem tud valaki service manualt? Halám a sírig üldözné
70/9 403 233 ha nem veszem fel visszahivlak. Kosy
Szia!

Az ülést Somotokárpitnál csináltattam, 2012. októberében volt 38e pénz.
Szia!
Ha nem titok az ülést hol és mennyiért csináltattad? Tetszi!
Nagyon cíííp! Az ülés is teccik, a szín + az 1ik kedvencem a másik ugye a fekete.
de jól megy a motor színéhez.
Képek.

Reggel kivettem a killert, hát elég jól szól
Nem vitázok lehet kuplung nélkül váltani ha megfelelnek a körülmények de szerintem senki sem hal bele abba ha rányúl a kuplungra... sokkal simábban lehet kuplungal pláne ha utasod is van
Azt ugye tudod, hogy vissza kell engedni a gázt egy pillanatra, ha kuplung nélkül váltasz? Csak azért, mert ha jól csinálod, akkor nem lenne szabad csattognia, sem rántania.