Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Ma sikeresen elhagytam bal oldali lábtartóm gumibetétjét,meg a jobboldali lábtartó alsó bütykös "izéjét"akinek van alkatrészrajza megnézné lehet-e külön kapni ?!? PC34-eshez.

Elöre is köszi !
Hegesztés hajlítás megoldható :) kérdés milyen átmérő a 98as dob vagy majd ha tudsz képet akkor többet tudok :)
Úgy látszik a riasztó képe nagyon riasztó . Nem engedi feltenni egy Steelmate 986GO -ról lenne szó. Ha valaki igényli küldök képet róla.
Ez lemaradt
Van pár eladó dolog, hátha érdekelne valakit. PC41-re való IXIl dob, "E" jelzéssel ellátva, gyári első lánckerék és egy motorkerékpárra való riasztó. 50 e., 3,5 e., 20 e.
Ha tudsz hegeszteni akkor egyszerű, később teszek fel képet hogy mi hogy oldottuk meg
Valaki tudna segíteni abba hogy milyen kipufogó összekötő kéne 2005 ös hornethez 98as hornet dobbal? átmérők milyenek esetleg hajlított cső kell? jólenne ha valaki képet tudna mutatni :) előre is köszi mindent! :)
Ne aggódj! Városi araszolgatásnál teljesen normális. A hűtőfolyadék zárt túlnyomásos rendszerben 118-120 foknál forr fel.
-26 fokra beállítva a legoptimálisabb a hűtőfolyadék hőelvezetése...
Onnan, hogy digitális a hőfokmérő....
esetleg ha sűrűn megy fel a hőfok, meg kéne mérni a fagyállóságát a víznek, ha túl alacsony pl -20c akkor kicsit felhígítanám desztillált vízzel.
manual szerint 98-102-nél kacspol a ventilátor, honnan tudod hogy 106-nál kapcsolt?
Ha dugoban lassan gurulsz akkor normalis.
és az hány fok kb? mert nekem valamelyik nap fel ment 106 fokig is és akkor kapcsolt be a ventilátor és levitte 99 ig! hogy ez probléma vagy ilyen a hornet?
Nem, mas az osszekoto. 2005-os hornetre PC36-ra gyartott dob jo, evjarat szerint 2003-2006.
egy olyan kérdésem lenne hogy mindegy milyen évjáratú a hornet 2008 alatt a kipufogó átmérő, felfogási hely ugyanaz igaz? teszem fel 98as dob 2005 hornetre feltehető vagy nem? :)
ok, köszi az infót :)
a rugóra meg a kis golyóra vigyázz mert ha elveszik kereshetsz helyette másikat a világ végén
nekem ugyan 99-es de a blokk meg a hűtő is ugyanaz, a középső osztástól egyel feljebb megy nagy tökölésnél.
sziasztok lenne egy kérdésem akinek 2005 ös hornetje van ahhoz ! :)
meddig szokott felmenni a hőfok városban?
Köszi! Közben sikerült szétszednem, de össze is raktam egyből. :) Jobb napomon kipucolom.
Szétszedhető, egy alapos tisztítás megoldhatja a hibát. Nekem is ilyen gondom volt WD 40 segített, gyenge volt a rugó is benne azt megkellett "erősítenem" de azóta jól működik (2000).
Az index kapcsolóm elég hektikusan működik mostanában. Van hogy eltolom és nem kapcsol. Máskor csak úgy villog ha tartom közben van hogy működik normálisan. Elképzelhető hogy beoxidálódott valami és kontaktos? Szét lehet szedni ezt, hogy kipucoljam? '99-es Hornet-ről van szó. Köszi!
Köszi az infókat. Végül biztosíték baja volt, szerencsére. Kivettem az összeset és visszaraktam, utána meg működött :)
Szia Exec!

Megveszem! Privátban egyeztessünk a részletek miatt, vagy holnap telefonon!

Kösz!