Ma sikeresen elhagytam bal oldali lábtartóm gumibetétjét,meg a jobboldali lábtartó alsó bütykös "izéjét"akinek van alkatrészrajza megnézné lehet-e külön kapni ?!? PC34-eshez.
Van pár eladó dolog, hátha érdekelne valakit. PC41-re való IXIl dob, "E" jelzéssel ellátva, gyári első lánckerék és egy motorkerékpárra való riasztó. 50 e., 3,5 e., 20 e.
Valaki tudna segíteni abba hogy milyen kipufogó összekötő kéne 2005 ös hornethez 98as hornet dobbal? átmérők milyenek esetleg hajlított cső kell? jólenne ha valaki képet tudna mutatni :) előre is köszi mindent! :)
és az hány fok kb? mert nekem valamelyik nap fel ment 106 fokig is és akkor kapcsolt be a ventilátor és levitte 99 ig! hogy ez probléma vagy ilyen a hornet?
egy olyan kérdésem lenne hogy mindegy milyen évjáratú a hornet 2008 alatt a kipufogó átmérő, felfogási hely ugyanaz igaz? teszem fel 98as dob 2005 hornetre feltehető vagy nem? :)
Szétszedhető, egy alapos tisztítás megoldhatja a hibát. Nekem is ilyen gondom volt WD 40 segített, gyenge volt a rugó is benne azt megkellett "erősítenem" de azóta jól működik (2000).
Az index kapcsolóm elég hektikusan működik mostanában. Van hogy eltolom és nem kapcsol. Máskor csak úgy villog ha tartom közben van hogy működik normálisan. Elképzelhető hogy beoxidálódott valami és kontaktos? Szét lehet szedni ezt, hogy kipucoljam? '99-es Hornet-ről van szó. Köszi!
Ma sikeresen elhagytam bal oldali lábtartóm gumibetétjét,meg a jobboldali lábtartó alsó bütykös "izéjét"akinek van alkatrészrajza megnézné lehet-e külön kapni ?!? PC34-eshez.
Elöre is köszi !