Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na remelem nem hagytam el
Gyári.
Es ezt a feszítot honnan szervaltad?
Vagy az gyari?
Kicsit vízcseppes még, de remélem jól látszik. Tökéletesen akadás mentesen működik, pont úgy mint a gyári helyén.
Még ázunk. Amint haza érek, mosom és fotózom.
Cső Zsolti segíts már nekem légyszíves.
Undertailba befúrtam a zárat és nem tudom hogy a bovdent hogy támasszam meg tudod ami a zárba megy bele csinálj már róla képet neked hogy van!Köszi
Köszi, közben én is rájöttem.2000 évjárat azt hiszem már a ránc felvarrott, az enyém még a kerek fenekű.Oldaldoboz tartó tudom hogy nincs, én is kerestem.Aztán neki álltam és csinálok egyet.
Sziasztok,
Megmaradt a motoromból (2009-es PC41) egy pár cucc, amitől most szívesen megvállnék:
- Givi plexi, kb. 200km-t mentem vele: 25.000,-
- f.fabbri plexi, ebben kicsit több, kb. 2000km van: 15.000,-
- HealTech GIpro piros színű fokozatkijelző: 15.000,-
- gyári kipufogódob: 15.000,-

Érd.: zsitvayb kukac gmail pont com
Nekem 2000-es évjárat. Arra nem létezett oldaldoboz tartó, a 2003-as évjáraté lett ráfaragva. De lehet h a hátsódoboz tartónak is más a kialakítása és közelebb fut az idomhoz. Amúgy mindkét oldalon megnyomta....
Kb teljesen ugyanaz. De most komolyan: megnéztük, a cikkszáma is egyezik, egy az egyben rámegy!
Köszi az infót,utána nézek.Mennyi egyforma? Kb-ra vagy teljesen egyezik?
ott gyárilag van megfúrva, 8-as menet van benne, és igen az oldaldoboz tartó megy oda.Nekem nem ér hozzá sehol, lehet hogy a tied kicsit ferde.Mindkét oldalt hozzá ér, arra az évjáratra való?
Esetleg kérdezz rá a Suziki GS500 fórumon is, ugyanaz a lámpája mint a 2000-es Hornetnek, múltkor néztük pont haverral.
Látom meg van fúrva a doboztartó konzolod oldalt. Ez az oldaldoboz tartó miatt van? HA igen, neked sikerült úgy rögzíteni, hogy az anya nem sértette meg a farokidomot?
Nekem picit belenyomódott, így most fényezés után nem merem feltenni, mert nem akarom h összecsessze... VAn vmi jó megoldás rá?
Nincs valakinek hátsó lámpa ami eladó is lenne?Ledes is érdekel.Ma sikerült elhagynom a búrát de sajna nem a gyári lámpa van bent és nem is tudom hogy miből való.Ezért komplett lámpa burával, foglalattal érdekel
Egy tipp nekem is bevált.Felraktam a doboztartót és ugyan ez volt nálam is.Fel lazítottam a zárnak a két csavarját (6-os csavar) éppen csak annyira hogy picit tudjon mozdulni,Vissza az ülés majd le.Csavar meghúz, próba, majd ha kellet megint ugyan ez.Egész jól sikerült beállítani, minden fúrás faragás nélkül.
A konzol első rögzítési pontja akadályozza az ülés szabad mozgását. GIVI sem tökéletes .
Szia,

aha már megnéztem alaposabban és valóban...kell ledarálni az ülés aljából ott ahol akad.

Üdv.
Nekem ugyanez a helyzet, most tettem vissza a hátsó doboztartót és azóta eléggé tuszkolni kell az ülést, hogy jó legyen. De nehezn rámegy :D Valszeg a doboztartó vasa elnyom ott valamit....
Ehhez mit szóltok? Elég dögös.
Írok mailt
Csömör XVI. kerület ilyesmi
De mivel a gép lábon nem megy így is úgy is hurcolnom kell..
Pest megyében merre vagy?
Hali!
Esetleg tud valaki olyan csak motor (nem autószerelőt aki "ért mindenhez") elektronikust és/vagy szerelőt akivel volt dolga nem baszott rá és meri ajánlani?
Nem lennék szomorú mert az elmúlt hónapban ment vagy 15 percet és eddig tavasz óta csilliárd pengőm ment el, de még mindig nem jó..
Örök hála srácok, pacsi!
Koszonom! Mar el is mentettem. :-)