Ja egyébként én 24én megyek csak fehérvárra. Ott abszolút emberibb a hang. Sokszor nem értem amúgy ezt sem. Nem roncsot visz az ember, nem kereskedő vagyok, mégis ettől kell félni, hogy na majd ők mit szólnak? Ja csak azért mert annyit ki tesz a seftes műszakis, h aki nem csúszóval megy oda nagy valószínűséggel megrántják, hogy kijöjjön nekik a statisztika. Gusztustalan.
Mondjuk a veszprémi kpm messze-földön híres hogy eléggé szopatósra is tudják venni a figurát, pláne most h párat megint lecsuktak, de szerintem ha az e be van ütve akkor nem kérik a megfelelőségi nyilatkozatot. Ha aggódsz akkor szerintem egy kipussal beszélj, akár a kpm-el szemben a Molnár Petit javaslom, aztán lepapírózod. Egyszerűbb mint cserélgetni, hegeszteni. De ajkán is van egy két kontakt akikkel tudsz ilyent csináltatni.
Köszi h válaszoltál :) nekem valami e szabványos van.. de kpm nél azt mondták h ehhez papírkéne azmeg nincs.. szóval valami gyári kéne.. amúgy 25.-én viszem veszprémbe!
Szia!
Láthatod ami nekem fent van csak az van ez átmérőben nem egyezik a gyárival. Sajna így nem tudok segíteni. Esetleg Jtomy -t kérdezd meg ahogy látom neki a gyári van fent és ő veszprémi. Mikorra mész? Mid van fent?
Szia Boromir83. látom Márkón vagy:) az lenne a kérdésem h nincs e kölcsönbe egy napra gyári dobod, míg elvinném az én hornetemet kpm re Ajkai vagyok :)
Ááá...most veszem észre szintén veszprémi!
Rendben. 24-én viszem fehérvárra szemlézni aztán szerintem azon a hétvégén már csapom neki. Majd fussunk össze aztán látom nagyságrendileg azonos a masina, tudnánk eszmét cserélni.
Szia. Ne haragudj hogy zavarlak de latom villahiddal kapcsolatban lenne infod. Megutottem a mocim elejet es hiaba csereltem teloszarakat meg kereket raz a moci eleje ha elengedem a kormanyt. Villahid meghajlott de ugy gondoltam ha visszaigazitjuk szemre az jo lessz. Hat nem. Kellene hogy kivel tudnam helyre hozatni. Koszi.
Veszprém megye Márkó. Egyébként mélységében nem tudom még mit alakítottak rajta de 110 felett van lóban. Legalábbis mérve lett. Érzésre hihető de hasonlítani csak a GSX750F-emhez tudom. Az is 2003as volt de ez pörgetve jobban megindul.
A leömlők hidd el, hogy titán. Sajna jelei a has alatt megmutatkoznak, mert valaki megpróbálta hegeszteni és nem igazán jött össze. végig rugókkal össze kötve. A motor 2003. jan 22. de valószínű, hogy 2002es gyártás. Van ez így. Ha a db killert kikapom levideózom aztán jön még egy. A verseny alatt értsd teljesen más gyújtással megy mint alapból azért is ilyen az alapjárata, valamint a gyertyák is.
2003 január? Akkor még kifogtál egy utolsó szériásat a modellfrissítés előtt (tudtommal ezt a verziót 2002-ig gyártották - ne érts félre nem kötekeni akarok).
2003 januári. A hűtő gyári csak nincs meg a védőrács és az oldal lapka, az oldalidom igen fújt meg a bal hegesztett is, a kerék az igen egyébként még 1,5 olasz műszaki van rajta, de 2 hét múlva már ungarische lesz. Egy Husqvarna TE510et adtam érte, kaptam plusz 3 szinte új hátsó gumát. Azóta az idomrögzítőcsavarok kicserélve, friss olaj és szűrő, verseny vezérlés van rajta, full titán a rendszer leömlőtől és egy nyitott direkt szűrő.
15 ezret futott ezidáig, sajnos egy-két karc van rajta kisebb borulás, de nem vészes. A matricát én dobtam rá mert haza felé sikerrel lezúztam a tankot és amíg nem fényeztetem dobtam rá egy ilyen matricát.
Ja és a hangja: https://www.youtube.com/watch?...
Szerintetek? De a db killert még nem vettem ki.
összkép jó! grat hozzá! csak balesetmentest!
egyébként tudtad hogy nemgyári a hűtőd és hogy van benne egy fiatalabb évjáratú első kerék ?
a Honda jelet én vissza rakatnám a gyári helyére a tankon!
a dob hogy szol?
mikor mi ég?
Láthatod ami nekem fent van csak az van ez átmérőben nem egyezik a gyárival. Sajna így nem tudok segíteni. Esetleg Jtomy -t kérdezd meg ahogy látom neki a gyári van fent és ő veszprémi. Mikorra mész? Mid van fent?
CSak kiváncsiságból kérdezem, mekkora sebességnél kezdi rázni al elejét?!?
Rendben. 24-én viszem fehérvárra szemlézni aztán szerintem azon a hétvégén már csapom neki. Majd fussunk össze aztán látom nagyságrendileg azonos a masina, tudnánk eszmét cserélni.
Keresd itt Chubyt én is tőle vettem.
Bukógombát én innen rendeltem : http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Ország melyik felében laksz? Háta lett egy újabb hornetes a környéken
A hangja jó!
15 ezret futott ezidáig, sajnos egy-két karc van rajta kisebb borulás, de nem vészes. A matricát én dobtam rá mert haza felé sikerrel lezúztam a tankot és amíg nem fényeztetem dobtam rá egy ilyen matricát.
Ja és a hangja:
https://www.youtube.com/watch?...
Szerintetek? De a db killert még nem vettem ki.
egyébként tudtad hogy nemgyári a hűtőd és hogy van benne egy fiatalabb évjáratú első kerék ?
a Honda jelet én vissza rakatnám a gyári helyére a tankon!
a dob hogy szol?