Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat hozzá! 2001-es? Az oldaidomot lefújták ilyen ezüst színre?
Sziasztok!
Dicsekszek egy kicsit az új kis szerelmemmel. Véleményeket várom szeretettel.
Nincs.
Sziasztok :) lenne egy olyan kérdésem hogy 2006 os horneten van alapból helyzetjelző? mert nekem csak tompitottal együtt ég, vagy máshogy sehogy.. vészvillogos helyzetbe kapcsolva se. van rajta alapból csak sima helyzetjelző? vagy alapból nincs is rajta? csak vinném vizsgázni és így nem merném addig :)
Régen én is így csináltam, pár órámba került.
De most már más tchnikát használok !
Akkor remek! Kösz!
en csavar boltban vettem fillerekert
Üdv skacok!

Olajat cserélek holnap, olvastam manual-ban, hogy a leeresztőcsavarnál illik alátétet cserélni (sealing washer). Ezt honnan szedhetek? Sima barkácsboltban vagy valami speckó?
Hát igen, ha tudtam volna hogy így meglehet csinálni akkor már hamarabb megtettem volna. Nem voltam nagyon alapos, lehetett volna még jobban aprólékosabban is, de így is megteszi. Felszerelve nem feltűnőek a hiányosságok. Amint tudjuk úgy is olyan lesz, legyen is mert akkor használom....
Szép lett !
Úgy látom nem csak én vagyok ilyen mindenre elszánt....
Köszönöm!
Saját gyártású koron (méterárú boltban anyagot vettem, 11cm-es körök vágása (lehet 10 is) majd négyesével összevarrva, majd középen lyukasztás és összerögzítés, 6-os csavarral vagy menetes szárral. Használta Praktikeres polírozó pasztást is (barna, kék) de megteszi a hagyományos polírozó paszta is, jelene esetben egy 2006-os gyártású, de tette a dolgát Kb. így csináltam, 5-6 óra elég a szereléssel együtt, de szerintem legközelebb pár óra is elég lesz (remélem).
Nem semmi!
Mit használtál?
Hmmm... NAgyon fasza lett!
Egy kis önszorgalom...
Pár óra munka eredménye, tudom úgy is elkoszolódik de addig is
Egy év múlva újra, de gondolom akkor nem ilyen "koszos"
Sziasztok!

Van valakinek esetleg tapasztalata a Metabond 4T használatával kapcsolatosan?
Erre szokták azt írni, hogy ott a pont.
Szia! Elvileg tudsz, vagy olaszból behozottat (de mire átírják tuti több lesz), vagy elég korai évjáratot (1999-2000). Ha tudsz, gyűjts egy picit hozzá, és vegyél egy 2003-ast, vagy utánit, a mai eszemmel lehet már én is azt tenném (nem mintha bajom lenne a saját 2000-esemmel, imádom ).
Sziasztok
Tegnap vizsgáztam sikeresen a forgalomban. Májusban szeretnék venni egy Hornet-et. Az egyik legelső motor is ez volt amivel mentem, meg persze a tanulómotorom is ez volt, és nagyon megszerettem.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek tudok-e venni egy Hornet-et, ha kb 500-500-em van készpénzben?
A válaszokat előre is köszi.
Részemről volt már szarabb, motor részéről még nem, de hát majd rendbe rakom, remélem minél kevesebb pénzből..
De a részeg faszt aki takarásból kiesik az útra és aztán lelép picit megnevelném
Köszi az érdeklődést
Ugye semmi komoly ?
Ui.: délután tört össze a motor, de a kipufogó akkor is fasza
szerintem is ott van a hangja a danmotonak és kinézetre is jobban bejön.
viszont nekem a leohoz van egy papír miszerint gyárilag hornethez készült a kipu és mellékeltek egy diagramot is ami teljesítmény növekedést mutat a gyári dobhoz képest!
hát ha nemis most de egyszer biztos beszerzek egyet!
'01es gépen van fent ez kb másfél hónapja, rosszat nem tudok mondani hangja mocskos jó, kinézetre szintén, teljesítményt nem dobja meg, de ár érték arányban teljesen jó, eddig gyári volt rajta igy mással nem tudom érdemben összehasonlítani, de hajrá
https://www.dan-moto.com/DM_IN...
ebben van valami