Most amúgy nekem is volt egy jó három napom, hazahoztam a gépet hollandból 2 nap alatt (péntek-szombat) este begrács+pálesz vasárnap meg egy Füleki vár nézés meg egész napos mászkálás. Egy 1600+ most beleszaladt :D
Másik kérdés: mostanában többször éreztem a mocin, hogy remeg. Az összes úthibánál (még a legkisebbeknél is) rázkódik mint állat. Mi lehet a gond? Telóolaj most lesz majd cserélve. Lehet hogy hátul túl puhára van állítva a rugó (3. fokozatban van)? Esetleg gumikat kéne centíozni, vagy kormánycsapágy?
A véleményem?!: Elötte egy felnyílós Caberg J1-em volt,amit még kb. 96.-ban vettem..tavaly ment tönkre(a belső kárpit szétkopott) ! !
Az új nekem nagyon jó,mindenhol passzos,de nem szorít,napszemcsi nagyon jó,szellőzők is,szélzaj sokkal kevesebb ,mint a régiben,de van ebbe is.CSatt nekem újdonság volt de kesztyűben is könnyen ki,-bekapcsolható..Plexi nagyon jól zárodik,zárt állapotban sem párásodik...Asszem 1450g-os.
sziasztok
olajat szeretnék cserélni csak nem tudom milyen olajat vegyek bele :)
repsolt vagy motult? és milyen tipusút! 2005 ös 600-as darázsba!
ja és milyen olaj szűrőt?
Biztos azt láttad, mert ma Hevesen is voltam. Te voltál az aki, olyan jól megnézte ott a Kirendeltség előtt (pont az egyik ablaknál telefonáltam bent)?
Utána még mentem Füzeasbonyba, Egerbe, majd vissza Gyöngyös. Jó kis kör volt.
A sisakvételt szerintem azzal kezd , hogy leméred a fejed kerületét és a kinézett sisakból már akkor tudni fogod , hogy milyen méretűt kérjél (a kinézett sisaknál is ott van a táblázat). A boltban legyen a fejeden vagy 20 percig ezalatt érzed, hogy tör vagy nyom e valahol kellemetlenül, ha igen akkor másik tipus és/vagy gyártó. Szorosságára viszont ne vegyél olyat ami éppen pont jó vagy csak kicsit szorít a megvételkor, mert az később lötyögni fog a fejeden főleg nagy sebességnél (sikerült így járnom az MDS Sprinterem-mel ). A felnyithatós és termoplasztik sisakkal csak annyi , hogy szerintem kicsit nehéz lesz......egy zárt üvegszálas talán könnyebb lenne....
Gyertyát én is hamarosan rendelek, de én maradok a sima NGK CR9EH-9-nél.
jajj ez meg viccnek is rossz. nekem HJC FG-15 van egy bajom van vele hangos, kovetkezo sisakom Caberg V2R lesz szinte csak jot irnak rola es ennyiert mar lehet kapni azt is, 5 csillagos a tores tesztje. Amit te linkeltel arrol semmi info nincs azon kivul hogy kinai, ha olyan a minosege mint a motorjaiknak akkor meg viragtartonak sem hasznalnam. Ha kinezel egy sisakot keress ra itt : http://sharp.direct.gov.uk/
nem mindegy ,mennyire vedi meg a buradat
Udv,a csapatban, szep a mocid! Sisakot ugy erdemes valsztani,hogy milyen formaban hasznalod inkabb a mocid.Ertem ez alatt a varosi rohangalast meloba lassan,vagy hosszu tavon gyorsan.A money is szamit mennyit szansz ra. En egy carbon Marushint vettem eloszor,epp csak 1 kg-os sisak.Nem bantam meg!Szoval ne kapkodd el a vasarlast. udv a csapatban
Sajnos nincs viszonyítási alapom,de jővő héten haver vesz valami új buksit majd azzal összehasonlítom !
A Nolan N86-om nagy sebességnél kiderült, hogy csak zajos tisztességgel....
Az új nekem nagyon jó,mindenhol passzos,de nem szorít,napszemcsi nagyon jó,szellőzők is,szélzaj sokkal kevesebb ,mint a régiben,de van ebbe is.CSatt nekem újdonság volt de kesztyűben is könnyen ki,-bekapcsolható..Plexi nagyon jól zárodik,zárt állapotban sem párásodik...Asszem 1450g-os.
olajat szeretnék cserélni csak nem tudom milyen olajat vegyek bele :)
repsolt vagy motult? és milyen tipusút! 2005 ös 600-as darázsba!
ja és milyen olaj szűrőt?
De nagyon vidáman tud szaladni,az tény.
Biztos azt láttad, mert ma Hevesen is voltam. Te voltál az aki, olyan jól megnézte ott a Kirendeltség előtt (pont az egyik ablaknál telefonáltam bent)?
Utána még mentem Füzeasbonyba, Egerbe, majd vissza Gyöngyös. Jó kis kör volt.
A sisakvételt szerintem azzal kezd , hogy leméred a fejed kerületét és a kinézett sisakból már akkor tudni fogod , hogy milyen méretűt kérjél (a kinézett sisaknál is ott van a táblázat). A boltban legyen a fejeden vagy 20 percig ezalatt érzed, hogy tör vagy nyom e valahol kellemetlenül, ha igen akkor másik tipus és/vagy gyártó. Szorosságára viszont ne vegyél olyat ami éppen pont jó vagy csak kicsit szorít a megvételkor, mert az később lötyögni fog a fejeden főleg nagy sebességnél (sikerült így járnom az MDS Sprinterem-mel ). A felnyithatós és termoplasztik sisakkal csak annyi , hogy szerintem kicsit nehéz lesz......egy zárt üvegszálas talán könnyebb lenne....
Gyertyát én is hamarosan rendelek, de én maradok a sima NGK CR9EH-9-nél.
nem mindegy ,mennyire vedi meg a buradat
Úgy néz ki hogy holnap én is boldog tulajdonosa leszek egy Hornetnek :) 2002-es kis finomság. Majd biztos jövök pár fárasztó kérdéssel