működik rendesen, de kell még tökölni kicsit hogy pontosan jelezzen (valamikor nem érzékeli a visszaváltást), valószínű beszerzek még egy mágnest és úgy jó lesz szerintem.
márkásabb megoldásból létezik amely kerék fordulatot mér, és fordulatból számítja a fokozatot, de nekem nem ér annyit az egész ha ez jó lesz akkor jó, ha nem akkor leszedem a fenébe.
Ma mentem egy kört az új gumikkal,de besz@rás mennyi különbség van a régi kopott gumi és az újak között....kanyarba ennyire nem is mertem még dönteni,meg sokkal érezhetőbb ,kiszámíthatóbb..f@sza
Ráéreztél! Megrendelve az új tükröm, elvileg a héten meg lesz. Ha beválik akkor eladom a régit. Küldök majd képet az e-mail címedre, ott megbeszéljük a többit.
Lenne egy kérdésem: -olajszintet ellenörizni, oldalsztenderen,vagy függőlegesen állított motornál kell nézni?
Azt már tudom ,hogy nem kell becsavarni a nívópálcát,és ugy kell ellenőrizni...
Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy mi annak a tömítőgyűrűnek a neve, ami ott helyezkedik el, ahol a vízpumpa ház/szára/vége bemegy a motorblokkba. Tehát az a szerepe, hogy az olaj ne folyjon ki a blokkból. Nekem csepeg az olaj 1 nagyon picit és ki szeretném cserélni. Nem tudom jobban elmagyarázni sajnos. Remélem valaki tudja a választ. Köszönöm előre is. :)
működik rendesen, de kell még tökölni kicsit hogy pontosan jelezzen (valamikor nem érzékeli a visszaváltást), valószínű beszerzek még egy mágnest és úgy jó lesz szerintem.
márkásabb megoldásból létezik amely kerék fordulatot mér, és fordulatból számítja a fokozatot, de nekem nem ér annyit az egész ha ez jó lesz akkor jó, ha nem akkor leszedem a fenébe.
Ma mentem egy kört az új gumikkal,de besz@rás mennyi különbség van a régi kopott gumi és az újak között....kanyarba ennyire nem is mertem még dönteni,meg sokkal érezhetőbb ,kiszámíthatóbb..f@sza
Nekem nem jó az elektronikus azt tudom, mert valami mechanikus kell. De nem akarok rosszat venni, ehhez kellene egy kis elméleti segítség.
Lenne egy kérdésem: -olajszintet ellenörizni, oldalsztenderen,vagy függőlegesen állított motornál kell nézni?
Azt már tudom ,hogy nem kell becsavarni a nívópálcát,és ugy kell ellenőrizni...
Nem mint ha használnám, de ha van akkor jó tudni mért is?
A megjelölt "alkatrész" milyen célt szolgálhat? (netes kép)
Nekem is van ilyenem, csak nem szoktam magammal vinni.