Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez elég jónak tűnik. Köszi!
üdv én ilyet rendeltem : http://www.ebay.co.uk/itm/Univ...

működik rendesen, de kell még tökölni kicsit hogy pontosan jelezzen (valamikor nem érzékeli a visszaváltást), valószínű beszerzek még egy mágnest és úgy jó lesz szerintem.

márkásabb megoldásból létezik amely kerék fordulatot mér, és fordulatból számítja a fokozatot, de nekem nem ér annyit az egész ha ez jó lesz akkor jó, ha nem akkor leszedem a fenébe.
Srácok !

Ma mentem egy kört az új gumikkal,de besz@rás mennyi különbség van a régi kopott gumi és az újak között....kanyarba ennyire nem is mertem még dönteni,meg sokkal érezhetőbb ,kiszámíthatóbb..f@sza
Köszi
Küldtem emailt!
PC34-hez tudnátok nekem linkelni egy fokozat kijelzőt ebay-ről, hogy melyik jó hozzá?

Nekem nem jó az elektronikus azt tudom, mert valami mechanikus kell. De nem akarok rosszat venni, ehhez kellene egy kis elméleti segítség.
függőlegesen.
Ráéreztél! Megrendelve az új tükröm, elvileg a héten meg lesz. Ha beválik akkor eladom a régit. Küldök majd képet az e-mail címedre, ott megbeszéljük a többit.
Sziasztok !

Lenne egy kérdésem: -olajszintet ellenörizni, oldalsztenderen,vagy függőlegesen állított motornál kell nézni?
Azt már tudom ,hogy nem kell becsavarni a nívópálcát,és ugy kell ellenőrizni...
Ismét tükör téma. Nem követtem az eseményeket, de végül eladóvá vált az a pár gyári kerek tükör?
Köszönöm a válaszokat! Most már megnyugodtam
Tuti ülésalá való. Van egy kis csiga, arra tudod feltenni és így ott tudod hagyni a sisakot a motoron.
Erre gondolta én is, majd megnézem.
Nem mint ha használnám, de ha van akkor jó tudni mért is?
Ülés akart lenni.
Sisak rögzítéséhez való. Ha jól emlékszem az ölés alatt a vázon van egy fül ahová be kell akasztani mindkét végét.
Végül is az is lehet, mert a másik vége is ilyen....
Talán olajszűrő levételhez....csak tipp!
Ez a kép az:
Sziasztok!
A megjelölt "alkatrész" milyen célt szolgálhat? (netes kép)
Nekem is van ilyenem, csak nem szoktam magammal vinni.
Köszi!
Koszonom szepen! Ahogy latom nem nagy kaland akkor szetszedni sem.
néztem a manual simán o-gyűrűnek nevezi neked a kisebbik kellene gondolom?
Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy mi annak a tömítőgyűrűnek a neve, ami ott helyezkedik el, ahol a vízpumpa ház/szára/vége bemegy a motorblokkba. Tehát az a szerepe, hogy az olaj ne folyjon ki a blokkból. Nekem csepeg az olaj 1 nagyon picit és ki szeretném cserélni. Nem tudom jobban elmagyarázni sajnos. Remélem valaki tudja a választ. Köszönöm előre is. :)
3,8l