sziasztok! most rendeltem az ebayról ilyen hűtőrácsot 2005-ös hornetre csak ma ahogy fel akartam tenni szenbesűlnöm kellett hogy az én hornettemben ki lett már cserélve a hűtő és valószínűleg 2004 -é van benne mivel a hűtőrács nagyobb! ha valakit érdekelne irjon! köszi
Szia, látom sebességfokozat mérőt szereltél. Működik jó? Mennyi volt? Van nekem is saját gyártmányú, kb 7500forint. Nekem is volt mit vele játszani, de végülis működik :)
Egyébként tud valaki választ adni, miért ilyen a kuplungom? Vagy ez mindekinél ilyen? Nem esik egybe a két fogaskerék.
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2005-ös hornet digit kijelzőn kis olajos kanna villog viszont az olajszint megfelelő! Kérdés, hogy tudja-e valaki miért! Előre is köszi a segítséget!
Nekem egy rollei kamerám van, 20ezer volt ehez az árhoz szerintem nagyon jó képe van, hang az szar. viszont gyári akksijával is többet tud felvenni mint a gopro pótakksival nagyon jó a gopro de nem biztos hogy annyival jobb mint amenyivel drágább, természetesen mindenki maga döntse el
Pénteken először cseréltem olajat + szűrőt a motoron..kis naív azt hittem milyen könnyű lesz,hisz könnyen odaférni....Hááát eléggé fifikásan jött ki a szűrő,visszafelé mivel az új kicsit hosszabb volt még nehezebb volt.
Ti szoktatok megbontani hozzá a kipufogót is?!
MiniDv kamera teljesen eleg ha mondjuk gond eseten bizonyitani kell valamit(youtube-on sok videot talalsz). Ha latvanyra es megfelelo felbontasra vagysz, akkor minimum gopro hero HD. A gopro egy kicsit dragabb, de hasznaltan mar lehet talalni 40e ft kornyeken. Olyan felvetelt keszit, amit barmikor szivesen visszanezek tv-n.
Más kérdés, szeretnék menet közbeni felvétel csinálni.Ki milyen kamerát javasoll a tapasztalatai alapján.Max 15-18E-ig gondolkodom ennyit szánok rá.Sokat olvastam, néztem videókat a témában, de sok az ellentmondó vélemények is.
Egyébként tud valaki választ adni, miért ilyen a kuplungom? Vagy ez mindekinél ilyen? Nem esik egybe a két fogaskerék.
A kipufogó pc34-ről lett rárakva. A felnicsík egyedi
Nekem egy rollei kamerám van, 20ezer volt ehez az árhoz szerintem nagyon jó képe van, hang az szar. viszont gyári akksijával is többet tud felvenni mint a gopro pótakksival nagyon jó a gopro de nem biztos hogy annyival jobb mint amenyivel drágább, természetesen mindenki maga döntse el
Pénteken először cseréltem olajat + szűrőt a motoron..kis naív azt hittem milyen könnyű lesz,hisz könnyen odaférni....Hááát eléggé fifikásan jött ki a szűrő,visszafelé mivel az új kicsit hosszabb volt még nehezebb volt.
Ti szoktatok megbontani hozzá a kipufogót is?!
http://youtu.be/j62hxOM9eeM
Köszi!