A CBF600 és a CB600F Hornethez való givi bukócső valóban tök egyformának néz ki. Még az összeszereléséhez használatos alkatrészek is megegyeznek egy csavar kivételével.
GIVI TN368. Sajnos a GIVI már nem gyártja, a Kappa keresés is hiába való. Van TN369 ami szemre teljesen ilyen, a Shoxtól el akartam kérni egy odaillesztés erejéig, de a Givinél rákérdeztek és azt a választ kapták, hogy az PC36-ra nem jó. Így azt mondták, hogy úgy van csomagolva, hogy nem nézhetem hozzá. Ha van valahol megfelelő ismeretséged, ez egy jó út szerintem, hiszen ugyanannak a blokknak ugyanott kell lenni a felfüggesztésének. Legalábbis egy próbát megér. Nekem úgy oldódott meg, hogy tudtam egyet venni használtan itt a fórumon.
Emzsolt: szeretném megkérdezni, hogy a bukócső ami a motorodon van, milyen gyártmányú? Tetszik, hogy elég diszkréten van a blokk mellett. Egy ilyenre beneveznék én is.
Sajnos úgy néz ki, hogy a Hornetem váza egy kicsit megcsavarodott a tank alatti rész, ha minden igaz(így vettem, de csak most vettük észre ).
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan szakműhelyt, ahol vázat javítanak, illetve, hogy nincs-e valakinek eladó váza(papírozható)?
Csendesebb így...
Ezt mindnekitől kérdem. Gondolom ismerős a hang mindenikek, amikor autóval tolatnak, és a vonyító hang. Vagy ha egyesbe huzatod meg a motor. Eredeti kipufogóval a horneton, nektek is, a motorból menet közbe, sebességfokozattól függetlenül, olyan 2-3-4ezer fordulaton, ez a vonyító hang jön ki? Na azért annyira nem hangos, de eléggé hallani. Mondjuk nekem a hang tetszik :D De azthittem, hogy kopott csapágy. A kuplungot is ha kiengedtem, alapgázon morgott, de ha behúztam, abbahagyta. Kicseréltem a 4 , 21 , 22 -es alkatrészeket, de menetközbe ugyanúgy vonyít, és a kuplung kiengedésekor... na azt talán nem mondhatnám hogy ugyanúgy morog, de hallani még.. Tehát feleslegesen dobtam ki 30000forintot :D
hazudtam mert nem egyedi de még nem láttam sehol Ebayen találtam, lementettem a képet elküldtem a MoMatDesign-nak, megcsinálták. Nekem tetszik. Felragasztás nem lett 100%-os
Köszi!
Sajnos úgy néz ki, hogy a Hornetem váza egy kicsit megcsavarodott a tank alatti rész, ha minden igaz(így vettem, de csak most vettük észre ).
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan szakműhelyt, ahol vázat javítanak, illetve, hogy nincs-e valakinek eladó váza(papírozható)?
Előre is köszi!
Ezt mindnekitől kérdem. Gondolom ismerős a hang mindenikek, amikor autóval tolatnak, és a vonyító hang. Vagy ha egyesbe huzatod meg a motor. Eredeti kipufogóval a horneton, nektek is, a motorból menet közbe, sebességfokozattól függetlenül, olyan 2-3-4ezer fordulaton, ez a vonyító hang jön ki? Na azért annyira nem hangos, de eléggé hallani. Mondjuk nekem a hang tetszik :D De azthittem, hogy kopott csapágy. A kuplungot is ha kiengedtem, alapgázon morgott, de ha behúztam, abbahagyta. Kicseréltem a 4 , 21 , 22 -es alkatrészeket, de menetközbe ugyanúgy vonyít, és a kuplung kiengedésekor... na azt talán nem mondhatnám hogy ugyanúgy morog, de hallani még.. Tehát feleslegesen dobtam ki 30000forintot :D
Milyen kis ablakos képre gondolsz?
Külön megrendelésre csinálták a felnicsíkot, vagy van ilyen készen is?!?
Amúgy hogy lehet ilyen kisablakos képet csinálni ?!