Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltál képeket? :)
rendebn előre is köszi
természetesen nem hagyja ki. Egyik szenzor a pedál lefele kapcsolását, a másik a felfelé kapcsolást érzékeli. Az elektronika tudja hogy N-ből 1 lefelé az az 1-es fokozat, N-ből egy felfelé meg 2-t jelent. Az ürest meg direktbe az "üres" szenzorról szedi.
sérult telon van.
nem vagyok otthon , de hétvégén megnézem hogy mizu vele.
Nekem is ilyen van ( most jutott eszembe hogy ígértem neked képeket róla hogy van megoldva a mágnes) holnap csinálok és felrakom.Tényleg játszani kell vele mire belövöd de nem lehetetlen.
HAli! Egy valamit nem értek, meséld már el. Az egyes lefele van a többi felfele. Hogy a vérbe számolja meg az egyet? Vagy azt kihagyja? Hogy van ez?
Eladó, ha valakit érdekel.
15.000 Ft
Posta megoldható.
Érdeklődni lehet: burn-it(kukac)freemail
Nagyon szép lett .
Nah erre azt mondom, hogy 5* Nagyon szép! Igényes! És a farodiom is nagyon pofás! Gratula!
Elkészült....
Sziasztok! Eladó a motorom,hátha érdekel valakit!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hor
net-7754841
és hibátlan? mer nekem valahogy megvetemedett és melegszik a tárcsám ! és a nyereg csuszka csapokkal? és mennyibe fájna nekem ? :)
nekem van! :)
sziasztok valaki tud esetleg 2005-ös fordított telós hornethez első jobbos nyereg tartó spiátert? jó áron :)
Rossz smiley-t raktam... ezt akartam:
Nagyon pöpec ! ! !
Erre a címre írhatsz.

z.kawa@freemail.hu
Szia!
Lehet érdekelne a doboz. E-mailt tudnál irni nekem?
Talán már kész van.
Hali Mindenkinek

Érdekelne valakit egy Givi túradoboz tartóval?
M5 platni
Givi Maxia E52N doboz (két sisak elfér benne)
tartókar(első hornet kiadásokhoz)

A motyók már kicsit régebbiek, és egy perecelés nyomai is rajta vannak, de funkcionálnak.

Jelenleg egy ilyen szett kb120.000 lenne.
Ha valakit érdekel szerintem árban meg fogunk tudni egyezni.
Nekem is pc34-esem (2001) van.
Én innen rendeltem, nem a japánt választottam.
Jó lett a típus.
Ez csak egy tipp.....
http://brenta-fek.hu/
Szevasztok
Motoralkatresz.eu kinéztem fékbetétet, de van japán verzió meg nem japán verzió ('01es, pc34) na a kérdés az mielőtt feleslegesen veszek egy nem belevaló betétet, hogy honnan szülöm meg milyen verzió? Alvázszám J-vel kezdődik akkor japán, vagy ez csamoautóknál van így? Vagy...? Kösz a tippeket