Áprilisban szezon nyitó gurulás (Honda klubbok) .
Egy napos túrák (errearraamarra)pl.: Vazsmegye!
Három napos Orfűi túra
Szezon záró gurulás (Honda klubbok)
Az időpontokat megírom majd , ha van rá ingerencia itt a fórumban!
Ha akarod, agyon fényképezem, aztán szerkeszthetsz. Én nem tudom elképzelni, hogy utcán leérjen,de pályán sem akárkinek. Ahhoz már futómű tuning, meg jó beállítások, meg pályagumi kell. Vagy Lorenzo a hátán. Gyakorlatilag, akinek marad rinyacsík a hátsó gumiján, annak biztosan nem ér le.
Igen ott is van, több mint 500 EUR. Itthon azt hiszem a motorline az importőre. Lehet bontottat kellene keresni, vagy CBR600RR-re valót, hétha át lehetne alakítani.
Hol lehet venni az arrow leömlőt 2012-es honda Hornethez és kb mennyibe kerül? Így nem kell hozzá Power Commander? Megtudnád kérdezni a sógorodat? Vagy emailen keresztül küldenél választ a kérdéseimre? köszi szépen j.balogh84@gmail.com
Jerryhornettel beszéltem a kiállításon és tervezve vagyon egy péntek - vasárnap hármas. Pontos időpont még nincsen kőbevésve, de úgy néz ki Pécs-Orfű a célpont.
Nem. Ahogy a képeken néztük, a lábtartó koptatócsavarja nélkül is szerintem előbb ér le a lábtartó. A z6-on biztosan nem marad rinyacsík. Persze ha valaki annyit tud, mint a képen, akkor gond van, mert a kormánynál biztosan előbb leér.
Egy napos túrák (errearraamarra)pl.: Vazsmegye!
Három napos Orfűi túra
Szezon záró gurulás (Honda klubbok)
Az időpontokat megírom majd , ha van rá ingerencia itt a fórumban!
a hivatalos Hornet és Cb találkozóra gondolok ami minden évben szokott lenni