Kipróbáltam az új tükrömet, de magamon kívül nem látok vele semmit, főleg a mögöttem lévő forgalmat. Csak új látok hátra ha "kimozdulok" csak sima rápillantással nem.
Normál test alkatú vagyok, de a könyökömet látom...
Van valami ötlet? Szár hajlítás? Vagy valami közdarab, toldó?
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy 2001-es Hornet első lánckerék burkolatát le lehet-e cserélni újabbra, amin nincs kilométeróra spirál? Esetleg lenne valakinek eladó?
Köszönöm szépen!
80 forintos gyogyszertari narancssarga szivacsdugo, kell kis gyakorlat a berakashoz. Eloszor furcsa lehet hogy halk minden, de kicsit szokod es utana hallasz mindent ami fontos.
Nekem nem jött be. FG15-höz nem használtam, ehhez se fogok. Azon túl hogy szétnyomja a fülem, még annyit se hallok a motorból, mintha a szélzaj nyomná el. Mondjuk nem kell 80-al többel menni és nincs gond
A benzin költség + autópálya díj kb. 100 euro volt + 67 euro a szállás. Futóval sem hozták volna haza szerintem olcsóbban....otthagyni/leadni meg valami nevetséges összegért sajnáltam....
Nekem caberg v2 van, szerintem nagyon jó a minősége, plexi illleszkedes, napszemüveg, bélés minden jó. Szélzaj van de szinte minden bukonal, pláne minél konyebb és racesabb a buko, fuldugo.
Normál test alkatú vagyok, de a könyökömet látom...
Van valami ötlet? Szár hajlítás? Vagy valami közdarab, toldó?