Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kipróbáltam az új tükrömet, de magamon kívül nem látok vele semmit, főleg a mögöttem lévő forgalmat. Csak új látok hátra ha "kimozdulok" csak sima rápillantással nem.
Normál test alkatú vagyok, de a könyökömet látom...
Van valami ötlet? Szár hajlítás? Vagy valami közdarab, toldó?
A karok vége felé annak a "kikönnyítés"-nek mi a szerepe? Esetleg ott lehetne hajlítani rajta?
Én sose éreztem úgy, hogy szükségem lenne füldugóra.
A sárgát jobban szeretem kényelmesebb. Hatásfok is talán jobb.
Én ilyet használok.
Nem gyári a műszerfalam (koso db-01r), féktárcsába helyezett mágnesekről veszi a jelet.
ja, akkor ugyanez mert csak a színe különbözik, szokott olyan is lenni...
biztos lehet, de akkor hogyan méred a sebességet?
nem ilyen, hanem narancssárga
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy 2001-es Hornet első lánckerék burkolatát le lehet-e cserélni újabbra, amin nincs kilométeróra spirál? Esetleg lenne valakinek eladó?
Köszönöm szépen!
Ilyenre gondolsz?
Melóban ilyent használunk.
Nincs akkor senkinek véleménye az Iridium gyertyákról? Nem sokkal drágább, érezhető valami plusz?
A füldugóval Neked meg nem volt olyan problémád hogy néha osszegerjednek a hangok ? Jó dolog nagyon a fuldugo mert nem hallom a szelzajt.
A kics nem megy annyit
80 forintos gyogyszertari narancssarga szivacsdugo, kell kis gyakorlat a berakashoz. Eloszor furcsa lehet hogy halk minden, de kicsit szokod es utana hallasz mindent ami fontos.
egy olyat beszerzek en is hamarosan
Végül is ott váltok kettesbe......
Nekem nem jött be. FG15-höz nem használtam, ehhez se fogok. Azon túl hogy szétnyomja a fülem, még annyit se hallok a motorból, mintha a szélzaj nyomná el. Mondjuk nem kell 80-al többel menni és nincs gond
Az Alpine füldugó nem rossz, autópályázáskor mindig használom.....sajnos az ára nem túl baráti....
A benzin költség + autópálya díj kb. 100 euro volt + 67 euro a szállás. Futóval sem hozták volna haza szerintem olcsóbban....otthagyni/leadni meg valami nevetséges összegért sajnáltam....
Nekem caberg v2 van, szerintem nagyon jó a minősége, plexi illleszkedes, napszemüveg, bélés minden jó. Szélzaj van de szinte minden bukonal, pláne minél konyebb és racesabb a buko, fuldugo.
Miért nem akar sose megjelenni a kép amit felraknák?!
Hazáig motoroztál?!?
Az nem semmi táv !