Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
2007-es Hornetre van valakinek gyári kormánya? Széles kormánnyal vettem, de nem túl kényelmes, alacsony vagyok hozzá. Szívesen cserélnék, ha valakit érdekel.

Lassan gumicsere esedékes, mi a véleményetek Bridgestone bt023-ról vagy ContiRoadAttack 2-ről? Esetleg más javaslat?
(pályára nem járok, és nem döntögetem teljesen a motort, viszont szeretném ha sok km-t kibírna normál felhasználás mellett)
Előre is köszi a válaszokat!
A manualt pénzért árulja a Honda. Nem véletlen nincs csak úgy felöltve szabadon a netre. Ha nyilvánosan megosztasz egy ilyet, akkor ne lepődj meg, ha felkeres egy kiadó/ügyvéd. Én sajnos így jártam más hasonló dologgal (autós manual). Peren kívül megegyeztünk, de még akkor is fájt. Szóval csak óvatosan.
Miért? Nem értem...
A helyedben ezt így nyilvánosan nem osztanám meg, az ördög nem alszik ;-)
tud esetleg valaki 2005 ös hornethez Workshop manuálja?
igen :)
és külön eladnád?
ok köszi!
Köszi! Kíváncsi vagyok mire juttok. Nekem sajnos majdnem minden szombaton elfoglaltságom van ( ). Orfű tőlem 50km sincs így mindenképp oda megyek.
Köszi szépen a segítséget.
Helló nem tudok színkódot, gyári fényezésű, ez a matt fekete ilyen színű kerékkel jött ki, talán a Hondánál tudják a kódját.
Eladó! Esetleg ha valakit érdekel!
Milyen kerék nyomást használtok? Nem vitát akarok generálni
A gyári 2,5 és 2,9-hez képest normál használat mellett célszerű eltérni?
OLaszból rendelte, innen: http://www.accessoripista.com/
Típusa: Arrow 71367MI
507 Eur volt az ára.
akkor ezen van rajta ami neked kell?
http://www.kepesmotor.hu/teles...
akkor szerintem nem ugyan arról beszélünk mert ezen nincs sárvédő felfogató! a két csavarral fogatom a villa alsó részéhez !
hali!
sajna mind a kettőről le van törve a sárvédő felfogatórész.
helló!
tetszik az arany felnid?
elárulod a színkódot?
festett vagy színterezett? HRC?
Szia!
Péntektől vasárnapig tart a móka. Pécs és környéke a cél. Az időpontról április 12én a Honda Klubok találkozóján lesz egyeztetés. Esetleg oda is gyere el. Ott többet megtudsz,mert igazából elég képlékeny a dolog. Ki mikor ér rá,hányan leszünk stb...
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: Tomy
Ha konkrétizálódnak a dolgok, jelzek !
Erről a 3napos orfui dologról irhatnal bővebben.
A vazsmegyei tekergés engem is érdekelne:)
És nem akarja. Keress rá neten guglin. Egyszerű mint egy pofon