Végre nekem is sikerült bekerülni a darazsasok közé. Eddig nagyon szeretem őt.
Pár kezdő kérdésem lenne. Gyertyát kell cserélnem benne, ti mit ajánlotok? Olvastam a NGK CR9EHIX9 gyertyáról, ez az Iridium technológiás. Ez tényleg valós amit róla írnak?
A másik a bukó, egyenlőre egy kölcsön bukóval jártam, mert még nem tudtam választani. Ez a kölcsön bukó M méret volt. Fejemen nagyjából jól is állt, de a fülem rettenetesen kikezdte, most nagyon fáj tőle a fülem. Inkább akkor L méretet nézzek? Milyen márkát ajánlotok? Nagyon tetszenek a teljesen felnyílósok, azok gyengébbek?
Minden tanácsot köszönök.
Mellékeltem egy képet a gépről, ez egy 2004-es változat, nagyon rendben volt tartva.
Srácok igen sokat agyatlan egy K&N szűrőn es igen bele vágtam!
Hat mit ne mondjak mintha egy uj motort vettem volna nem bírok vele állandóan jönne kerékre:D
Nagyon komoly lett csak ajánlani tudom.
MIVV+szűrő csoda!
Így egyszerű Voltak Szekszárdról, ducati streetfighter meg még nem tudom mi, úgy volt megyek én is de így hogy gokartokat is felengednek nem buli Az ingyenesen rengetegen szoktak lenni ?
Végre nekem is sikerült bekerülni a darazsasok közé. Eddig nagyon szeretem őt.
Pár kezdő kérdésem lenne. Gyertyát kell cserélnem benne, ti mit ajánlotok? Olvastam a NGK CR9EHIX9 gyertyáról, ez az Iridium technológiás. Ez tényleg valós amit róla írnak?
A másik a bukó, egyenlőre egy kölcsön bukóval jártam, mert még nem tudtam választani. Ez a kölcsön bukó M méret volt. Fejemen nagyjából jól is állt, de a fülem rettenetesen kikezdte, most nagyon fáj tőle a fülem. Inkább akkor L méretet nézzek? Milyen márkát ajánlotok? Nagyon tetszenek a teljesen felnyílósok, azok gyengébbek?
Minden tanácsot köszönök.
Mellékeltem egy képet a gépről, ez egy 2004-es változat, nagyon rendben volt tartva.