Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Végre nekem is sikerült bekerülni a darazsasok közé. Eddig nagyon szeretem őt.
Pár kezdő kérdésem lenne. Gyertyát kell cserélnem benne, ti mit ajánlotok? Olvastam a NGK CR9EHIX9 gyertyáról, ez az Iridium technológiás. Ez tényleg valós amit róla írnak?
A másik a bukó, egyenlőre egy kölcsön bukóval jártam, mert még nem tudtam választani. Ez a kölcsön bukó M méret volt. Fejemen nagyjából jól is állt, de a fülem rettenetesen kikezdte, most nagyon fáj tőle a fülem. Inkább akkor L méretet nézzek? Milyen márkát ajánlotok? Nagyon tetszenek a teljesen felnyílósok, azok gyengébbek?

Minden tanácsot köszönök.
Mellékeltem egy képet a gépről, ez egy 2004-es változat, nagyon rendben volt tartva.
Van valakinek tapasztalata a Brembo SA -s fékbetétekkel kapcsolatban ?
Sziasztok!

Tudna valaki küldeni egy User manualt 2004-2006-os Hornethez ? Az e-mail cím : uvi83@msn.com

B.Antal : szerintem láttam ma a géped Hevesen, jól néz ki ! Jó rajta az a moddolt ülés is !
Es neked is nagyot dobott?
Jó kérdés.
2007es hiornetre jó a hűtővédő meg a fém fékcső szett?
ha igen, engem érdekel
Én BMC-Leo kombót használok
Meg a hűtő védő
Fém fékcső jó a 600 adta is?
Érdekelne meg az elso lanckerek védő!
Srácok igen sokat agyatlan egy K&N szűrőn es igen bele vágtam!
Hat mit ne mondjak mintha egy uj motort vettem volna nem bírok vele állandóan jönne kerékre:D
Nagyon komoly lett csak ajánlani tudom.
MIVV+szűrő csoda!
Van róla képed ?!
Nem kötelező ez? Én azt hittem ez egy alap dolog.
A 2003-ason sincs még.
Hogy történhetett ilyen elképesztő orcátlanság, hogy nincs rajtuk? Eddig fel se tűnt...
Nekem van 2002-es?
Miért 2002-en van?!?
Az létezik, hogy 1999-es Hornet-en nincs elakadásjelző? Én nem találok olyan funkciót amikor mindkét index villog.
Esetleg ha valakit érdekelne.
2002 CB 900 Hornet tuning kiegészítők eladók.
Láncvédő, első lánckerékvédő, hűtővédő, első-hátsó fém fékcső,
állítható lábtartókonzol tartó.
Pénteken Pestre kell motorozzak azzal el is megy a hétvégi keret pedig már nagyon fáj a fogam egy pályázásra
Hát igen , jönnek sokan,de elférni mindig ellehet..mondjuk most 7végén nem voltam kint,inkább túráztunk egyet...
Rodeo-s hétvége általában jó ! !
Így egyszerű Voltak Szekszárdról, ducati streetfighter meg még nem tudom mi, úgy volt megyek én is de így hogy gokartokat is felengednek nem buli Az ingyenesen rengetegen szoktak lenni ?
Itt lakom !
Jővő hétvégén lesz Rodeo Ride34-esek szerveznek nyílt napot a Gokart pályán,lehet motort próbázni is ! ! !

http://rodeoride34.hu/hirek/su...
Te is ott voltál ? Inkább elmentünk a Balatonra igaz még fürdeni nem lehetett
Lesznek ott még páran ! ! !
Egy olyan engem is érdekelne!
2007es a hornetem, szerintem az a rész egyforma.....