Felraktam a karokat! Szerintem zsir lett!
Ki is kellet próbálni míg nem jön a szélvihar !
Ja és mióta lecseréltem a fékolajat iszonyat változás lett a fékhatás tekintetében! Szerintem nem mostanában nem cserélhették!
Ja, tavaly ilyenkor sokkal olcsóbbak voltak. Nem, Budapesten használnám. Csak kettős állampolgár vagyok és gondolkodom, hogy otthon beíratnám, mert ott kb. 200 euroból megvan. Csak ha meg akarok válni tőle, akkor nehezebb, nem? Ugyan úgy külföldről hozottnak számítana.
A motor import folyamata viszont engem is érdekelne, kb. 3 héten belül elkezdem én is bemagyaríttatni a gépem. Jól jönne némi info, hogy milyen sorrendben és hova kell menni majd ezzel kapcsolatban. A link is elég ha valaki tud egy weboldalt ahol ez le van írva!
Romániába viszed majd? most ha jól értelmezem akkor vagyonszerzési illették kb 35 ezer vagyis olyan 130, legyen 150 ezer forint a rendszám egy kintről behozottra
most néztem a horneteket, elég jól fel ment az áruk. Mellesleg nekem a kék sokkal szimpibb. A szürkére kell kell két gumi meg talán egy láncszett is
A 2003 és ez a 2002 Mennyi az a vagyonszerzési illeték? Romániában van olyan, hogy ideiglenes szám. 3 szor kérhetsz egy újonnan behozott járműre és kb. 8000 ezer a díja. Itt van hasonló?
Nekem az a véleményem hogy nem feltétlenül éri meg a +150-et, amelyik jobban tetszik Neked. Forgalomba helyezés az enyémet 1 éve helyeztük fogalomba akkor 97ezer forint lett a vége most erre rá jön a vagyonszerzési illeték (bekaphatják). Melyik motorokat nézted ?
Akkor az mondod nem ér 150ezret az újabb? Amúgy a 2002-es kék, 2003-as világos szürke. Igazán a fekete tetszik de azt nem találtam jó árban. Külföldről hozzák mindkettőt. Van tapasztalatod a beírási folyamatba? Életem első saját járműve lesz, így semmit nem tudok.
hogyan használod a motort az az elsődleges kérdés a guminál 02-03 között a pc34és pc36 között kellene válassz ? Szerintem amelyik jobban tetszik. Érdemleges nagy változtatás nem igazán van a két motor között. Az újabbon más karbi, katalizátor, szekunder levegő rendszer, picit megbonyolították az euronorma miatt. Viszont váz fék futómű ugyanaz szerintem és nem lehet azt mondani hogy egyik jobban megy mint a másik. Én azt mondom amelyik jobban tetszik és ár-állapot arányában jobb.
Egy másik kérdés, hogy mennyire nagy a különbség a 2002-es és a 2003as között. Most ez a két évjáratú motor között kellene választanom. Állapotban hasonlóak csak a kora miatt sokkal drágább a 2003. Érdemes inkább azt választani?
Maxxis M6029 Supermaxx -ot ne ! /kivéve ha az extrém élményeket keresed / A Michelin Pilot Road 3 ami nekem most fent van viszont egész jó....eddig egyszer sem csúszott meg pedig elég sokféle időben használtam már.....az ára....
Köszönöm ,hogy utána érdeklődtél, legközelebb biztos élek a lehetőséggel,de már visszatettem a kerékbe őket, nem lett semmi bajuk.
Hétfőn fújják le a felniket,aztán mehet a helyére,már várom nagyon főleg hogy kocsival sem tudok addig beállni a garázsba...
PilotRoad2 téma
Voltam ma is gurulni kicsit, kétszer ment el kigyorsításnál a hátulja. Hazaértem nyomásmérés melegen: 2,2 - 2,8 bar
Hidegen: 2,0 - 2,5 bar
Pindurit engedtem még a hátuljából, meglátjuk mi lesz. Az eleje legalább mostmár nem csúszkál
Ki is kellet próbálni míg nem jön a szélvihar !
Ja és mióta lecseréltem a fékolajat iszonyat változás lett a fékhatás tekintetében! Szerintem nem mostanában nem cserélhették!