valakit erdekel esetleg ilyen kipu elado, szep allapotban, ket fele keppen berakhato db killerrel, E betus. Eredetileg 2003-2006-ra valo, de jelenleg 98-02-re passzol. Az osszekoto csovon ami van hegesztes ott kell vissza egyenesiteni hogy jo legyen 03-06-ra, ez a lengokarnal az illesztesnel van, nem latszik egyaltalan.
exec79@gmail.com
hat szerintem meg kene probalni legteleniteni, ha esetleg nem tudod szakszeruen, akkor keress fel valakit aki tud. A fek nem jatek.
Az alaktresz szama : 45132-166-016 (neve: BOOT, PIN BUSH (NISSIN))
hat valamennyire meleg az normalis, mivel nem tudom mennyire sokat nem lehet mondani, ha nagyon melegszik nem jo a tarcsanak mert elobb-utobb gyengulhet, a fekbetet felulete meg megeg es rossz lesz a fekhatas. Meg azt kene megnezni nem e levegos a rendszer attol is lehet ilyen hogy nyomodik a betet de fekhatas meg nincs. ez a tavolabbik feknyereg vagy a kozelebbi az elosztotol?
megprobalkoznek valami nagyobb bontoval 100 fele motoron van ugyanilyen feknyereg hatva van elfekvoben torott/beallt/korrodalt stb hasznalhatatlan feknyereg azt odaadjak belole. Ha nem talalsz rendelni kell ujat, lehet az meg egyszerubb is
igen arra gondolok! de szétszedtem ugyan még kicserélni nem tudtam de befújtam zsír sprével külön külön nagyon könnyen mozog ,de ha fent van a helyén akkor is csak ha fékezek nem mozdul vissza mint a másik nyereg! nem tudod véletlen h külön lehet e hozzá alkatrészt kapni vagy komplett nyerget kell vadásznom!?
akkor szokott lenni ha gorbe a tarcsa, ami azert eszreveheto/hallhato ha kikapcsolt motorral gurulsz, vagy az uszoagy be van mar koszolodva nem csuszik konnyen, es az egyik betet jobba hozzaer a kelletenel. Ha arra a gumira gondolsz ami ezt vedi akkor valoszinu ez a baj, ott zsirozva van a cucc (szilikonzsirral) nem is mehetne be por.
sziasztok! valaiki találkozott már olyannal hogy a jobb oldali első tárcsa melegszik? ez egy 2005-ös hornet! és nem tudom hogy a nyeregtartó van e meggörbűlve vagy amiatt van hogy az egyik csuszka gumi el van szakadva? és ha valaki cserélt már ilyen csuszka gumit hol vette ?
annak csak egy oka lehet hogy jobb lett a fekhatas, hogy elotte volt benne kis levego... Mivel a lenyege az hogy osszenyomhatatlan, ha vizet toltenel bele azzal is ugyanaz lenne a fekhatas, ha mas szempontot nem nezunk most.
Hornet 2004 be mennyi olajat kell önteni cserenel?