Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CB600F CB600F4 2004

KULCS, ÜRES 6832,-ft +Áfa (Gyári)
Várj egy kicsit, és megpróbálok segíteni
Akkor kulcs témába senkinek nincs infója?
Én ugyan ilyen karokat vettem, csak négy ujjasat, és 5200 Ft-ot volt ebayről, így én is sokallom a 12e-t, de nyílván még így is olcsóbb mint amiket te említettél...
8546 + Áfa
Akkor vegyél Rizoma-t, vagy Titax-ot Az csak 70-90eft, és ugyan ezt "tudja" és majdnem ugyan úgy néz ki mint az, amit a kollega linkelt.
fúú, annyiért sokallom...
Köszi, azt hiszem ha hegeszteni meg vágni kell inkább várok míg találok egy rávalót
Nem,teljesen jók, nem piszkáltam őket..így valószínű mennek vissza
en alakitattam at pc34-re, egy helyen lett bevagva meghajlitva majd hegesztve. De igy sem lehetett felhuzni a farokidomig mert a cso beleutkozne az oldal dekni muanyagba, ahhoz jobban at kene alakitani. Ahol latod a heggesztest baloldalon ott azt hiszem egyenes volt. A kepeim kozott latod hogy volt fent.
Szia !
Itt a méret,1 próbát megér !: 20BCS26NSE
Szerintem is sok, én is Dunaújvárosi vagyok Az Skf-ben szereztem be a csapágyat szimeringet is kb 8-9 volt az egész, és nem a gagyi csapágyról van szó.
Valaki írta hogy pc34 re tette a pc36 (vagy fordítva) összekötőcsövét kipufogóval. Mennyire kellett átalakítani ?

Illetve hogy mit szólna a rendőr ha pc36helyett pc34 van a kipufogó papírján
Persze, a porvédők már megvannak..azok deformálodtak is mikor kiszedtem őket...
Szia !
Itt a méret,1 próbát megér !: 20BCS26NSE
Ha nincs hangja nem lóg nem szorul akkor szerintem fölösleges cserélni Amit nem csinálhatsz meg az az, hogy óvatosan ügyesen kipattintod a porvédőt, kimosod és újra zsírozod.
Nagyon soknak gondolom. Ne rakd össze a régivel. Ha akarod én Dunaújvárosban, jó helyen (motorosbarátnál) megkérdezem Neked. Írd le, mit szeretnél, és megtudom az árát.
A két asszem első csapágyra kb.23.000Ft-t/db mondtak,úgyhogy mennek vissza a régiek,amúgy nem volt bajuk, csak ha már szétszedtem cserélni akartam,de nem mindenáron...
Csáó!
valaki csináltatott mar pótkulcsot Hornethez?2003utani indításgátlós érdekelne, hogy mennyibe fáj?
CB600FA ABS jelenleg Bridgestone van használva
jaja ebay-is. nem én rendeltem.
12-be fájt, rövid karok arany színben állítható.
biztositekok?
Sikerült beszerezned egy amerikai modellhez valót. Ott a helyzetjelző benne van az irányjelzőben. Valszeg rosszul lett bekötve és a biztosítékot elküldte pihenni.
2003 Hornet 600.
Aliexpressről rendeltem indexet (nem ledes). A motorből az indexhez két vezeték jön de az indexből meg három. Persze szín össze-vissza. Első darab index felrakásánál működik. Második index kipróbálásánál az ülés alól nagy kattanás és nagy semmi. Hiss villog de index abszolút nincs és a digitális kijelző sem működik. Motor indul. Gyújtás ráadás után a műszerfal jobb részén található gombbal próbálta nullázni de semmi.
Ötlet?
Kimentem megnéztem a szintet,kitekert illetve betekert helyzetbe.Nem baszakodás végett csak kíváncsi voltam.

Kitekert állapotban a felső jeltől kb 2mm-rel volt lejjebb,betekert helyzetben a felső csíktól kb 1-2mm-el van feljebb,jó volt így is,de ezután a kitekert helyzet lesz a mérvadó.