Én ugyan ilyen karokat vettem, csak négy ujjasat, és 5200 Ft-ot volt ebayről, így én is sokallom a 12e-t, de nyílván még így is olcsóbb mint amiket te említettél...
en alakitattam at pc34-re, egy helyen lett bevagva meghajlitva majd hegesztve. De igy sem lehetett felhuzni a farokidomig mert a cso beleutkozne az oldal dekni muanyagba, ahhoz jobban at kene alakitani. Ahol latod a heggesztest baloldalon ott azt hiszem egyenes volt. A kepeim kozott latod hogy volt fent.
Szerintem is sok, én is Dunaújvárosi vagyok Az Skf-ben szereztem be a csapágyat szimeringet is kb 8-9 volt az egész, és nem a gagyi csapágyról van szó.
Ha nincs hangja nem lóg nem szorul akkor szerintem fölösleges cserélni Amit nem csinálhatsz meg az az, hogy óvatosan ügyesen kipattintod a porvédőt, kimosod és újra zsírozod.
Nagyon soknak gondolom. Ne rakd össze a régivel. Ha akarod én Dunaújvárosban, jó helyen (motorosbarátnál) megkérdezem Neked. Írd le, mit szeretnél, és megtudom az árát.
A két asszem első csapágyra kb.23.000Ft-t/db mondtak,úgyhogy mennek vissza a régiek,amúgy nem volt bajuk, csak ha már szétszedtem cserélni akartam,de nem mindenáron...
Sikerült beszerezned egy amerikai modellhez valót. Ott a helyzetjelző benne van az irányjelzőben. Valszeg rosszul lett bekötve és a biztosítékot elküldte pihenni.
2003 Hornet 600.
Aliexpressről rendeltem indexet (nem ledes). A motorből az indexhez két vezeték jön de az indexből meg három. Persze szín össze-vissza. Első darab index felrakásánál működik. Második index kipróbálásánál az ülés alól nagy kattanás és nagy semmi. Hiss villog de index abszolút nincs és a digitális kijelző sem működik. Motor indul. Gyújtás ráadás után a műszerfal jobb részén található gombbal próbálta nullázni de semmi.
Ötlet?
Kimentem megnéztem a szintet,kitekert illetve betekert helyzetbe.Nem baszakodás végett csak kíváncsi voltam.
Kitekert állapotban a felső jeltől kb 2mm-rel volt lejjebb,betekert helyzetben a felső csíktól kb 1-2mm-el van feljebb,jó volt így is,de ezután a kitekert helyzet lesz a mérvadó.
KULCS, ÜRES 6832,-ft +Áfa (Gyári)