Be szeretnék lépni a Hornetesek klubjába. Kérhetek pár tippet, milyen évjáratot nézzek mire figyeljek? Sajnos nem tudok sokat áldozni rá 500-600 ezer környékén gondolkodom névre írva. Bármi tanácsot szívesen fogadok. Olvastam, hogy 2003 utániak sok hasznos újítást kaptak.
Köszönöm!
Szerintem a becsavart szint a mérvadó, mert amikor lecserélem az olajat annyit teszek bele ami a szerviz könyvben van 3,8 litert,és becsavart nívonál tökéletes a szint (természetesen motor indítás,és pár perc várás után hogy az olaj visszacsorogjon)!
Sziasztok!
Ha minden igaz holnap már megkezdjük a Hornetem papírozását, és ha jól megy hétfő-kedd tájékán már nálam is lesz :)
Érdeklődnék hogy hozzá egy plexi , egy hátsó doboz, és esetleg 2 oldaldoboz (a dobozok konzolokkal együtt) milyen árkategória környékén kapható?
Vásárlás előtt miket nézzek meg rajta? A garantált 42ezer kilóméter soknak számít? 2002-es gép.
Köszi
Sziasztok
Le szeretném cserélni az első fékbetéteket.
Szeretném kikérni a véleményeteket,tapasztalatot.Mit ajánlotok,illetve mit kerüljek el jó messziről?:D
jahh és fékolajat is cserélek ,de ott gondolom semmi extra.
Szia! Vághatod nyugodtan, csak arra figyelj, hogy folyamatosan mozgasd a dekopirt, mert egy helyben járatod, akkor megolvasztja a müanyagot. Meg az íves részen mókás picit, de kb 20 perc meló az egész. B-)
Be szeretnék lépni a Hornetesek klubjába. Kérhetek pár tippet, milyen évjáratot nézzek mire figyeljek? Sajnos nem tudok sokat áldozni rá 500-600 ezer környékén gondolkodom névre írva. Bármi tanácsot szívesen fogadok. Olvastam, hogy 2003 utániak sok hasznos újítást kaptak.
Köszönöm!
Ha minden igaz holnap már megkezdjük a Hornetem papírozását, és ha jól megy hétfő-kedd tájékán már nálam is lesz :)
Érdeklődnék hogy hozzá egy plexi , egy hátsó doboz, és esetleg 2 oldaldoboz (a dobozok konzolokkal együtt) milyen árkategória környékén kapható?
Vásárlás előtt miket nézzek meg rajta? A garantált 42ezer kilóméter soknak számít? 2002-es gép.
Köszi
első méretei 20X45X12
Neked milyen motoron volt/van a gumi?!?
Elsők rendben azok 6303-asok.
Le szeretném cserélni az első fékbetéteket.
Szeretném kikérni a véleményeteket,tapasztalatot.Mit ajánlotok,illetve mit kerüljek el jó messziről?:D
jahh és fékolajat is cserélek ,de ott gondolom semmi extra.
őrölünk