Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj hogy valószínű ez csak akkor fog kiderülni mikor felrakom rá
mert anno mikor felraktam vágtam másfél másfél centit a kormányból
most fasza minden bovdenek nem feszesek, de kitudja mit csinálna a kormánymagasítóval.........
Én csak 175 korul vagyok de nekem is eléri a tersem de nem zavar, hosszú motorozasnal úgy is picit hátrébb csuszol szerintem.
Értem,akkor nyugodtan vágható ezek szerint!Köszönöm!
Szia!

Köszi! A plexit dekopír fűrésszel vágtam el (13 cm-t), utána flex-szel simogattam meg, majd karbonfólia, majd vissza a gyári gumiszegély rá. Nekem sokkal jobb lett így a levegőáramlás is.
Szia Antal!Szép lett a vas!A plexit csak simán kisebbre vágtátok?Láttam neked is nagy volt fenn!
Üdv Hornet tulajdonosok.
Használói véleményre,tapasztalatra lennék kíváncsi.?
Nézegetem a 600as horneteket N típust....,de olyan kérdésem lenne.
Elég magas növésű vagyok (190 cm).
Nem tudom,hogy férnék el a motoron... gondolok itt arra.-lábaim.
Mentem is már hornettel próba úton,és elérte a jobb térdem belső fele a hűtőcső csonkját,ahol megy be a hengerbe.
És ez hosszú távon zavaró lehet döcögősebb úton... Erre lennék kíváncsi,más magas növésű emberke hogy viseli ezt? Mennyire zavaró tényező ez.?
Válaszokat köszi előre.
Márciusban én is Pilot Power 2 ct-t veszek a 900-asomra, aztán reméljük a legjobbakat.:)
Nekem pl pont az elejével volt kínom a hátulja a csuklómtól és a mutató ujjamtól függött erősebb fékezéskor (én pl 99% az elsőt használom) kacsázott a segge az eleje pedig lasabb íven bizonytalan volt (olyan érzésem volt, mint amikor be akar bicsákázni az eleje -- gumi nyomás rendben volt ! )
A hátsó az tényleg kb. annyit bír. Az első mondjuk úgy 10-12000 km-t.
Ilyen szettet hajítottam ki 7ekm után Az én véleményem erről, hogy egy fos gumi
Juzaki@gmail.com
adj egy mail cimet legyszives
És ha nem kapok az elsőhöz,akkor mit rakjak helyette ?!?!
Köcce ! !
Az egesz fugg a kormany szelessegetol. En egy 81cm-es kormanyt raktam fel 10mm magasitoval es piszkosul feszult minden.
valaki használt már 22-es pazzazhoz 20 mm-es kormánymagasítót?
arra lennék kíváncsi hogy ha eddig nem kellet a bovdeneken alakítani akkor a magasító felrakása után kell e ?
ha jovore meglesz a masik motor lehet megkereslek egy kapaszkodo gyartasra :)
Csővet nem is, de utaskapaszkodót ami a tankra megy fel olyat most fogok csinálni haverom Gixerjére.Az Km/óra tartó konzol is saját gyártás.
Skf-ben volt nálunk, rendelésre de hoztak, csapágyat is ott vettem.
szerintem gyarthatnal parat, lenne ra kereslet!
Nagyon klassz!
hatso kerek bal 30X56X7.5 jobb : 30X47X7.5
nyugodtan vehetsz szimering boltban fillerekert de ott csak 8-ast kapsz az is tokeletesen megfelel.

elso kerek 2db 28X47.2X7 ebbol szerintem nem kapsz szimering boltban
Szia!

Kösz!

Somotokárpit az ülés, és 2012-ben volt 38e pénz.

Ma kész lett, megvolt a tesztkör is, a rövidített plexivel sokkal csendesebb lett!
Most már beugrott,nekem is az SKF boltban tudták megmondani.Ott meg is lehet venni Kb 2000 ft.A gyári szimeringen méret sincs feltüntetve.De lehet hogy valaki tudja itt a fórumozok között.
Ott nem ír méretet,csak azt "DUST SEAL".....