Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És vissza is igazolták a túraságát?
Majd legközelebb Levi . Igaz még össze kell raknom előtte, mert ugye szétkaptam délután .

Szerintem is szépek így zsinórban .
Köszi.....
Szép gépek,szép helyen..
Ejjj,,enyém meg darabokban...ilyen jó idöben...
Ejj de szépen mutatna az enyém Ferié mellett
Én beixeltem ezt mikor kötöttem.
"Érdemes e vágott slickel játszani" ha ezt kérdezed akkor teljesen biztos vagyok benne hogy nem, 190-es gumi nekem nem volt fent, de nem is tennék. Ha az lenne a jó gyárilag is az lenne rajta.
Ki tudja? A Hornet túramotornak számít a kötelező biztosításnál?
Mert ha igen,a K&H-nál adnak ezért 10% kedvezményt
Szépek!
Ejj, de jól néznek ki.

Ha minden jól megy jövőhéten az enyém is kész lesz :D
hey!
gumi vásárlás előtt állok, kéne pár vélemény, ha lennétek annyira rendesek!
eddig metzeler van fent elöl roadtech z6, hátul sportech m-1, mivel ezekkel vettem a motort a tavalyi szezont még kibirta ellenben már kuka
ki mit ajánl? Érdemes e vágott slickel játszani? hátra van e valakinek 190/55 befér e - kell e?
előre is köszönöm! pacsi
nekem pont van, irj egy mailt ha még aktuális
Utolsó képet elbasztam.....
2014 első nagyobb csapatása (szálka), csak is márka/típus hűen!
Sziasztok!

Benzincsapot keresek egy 2002-es hornetre, ha valaki tud eladót, vagy hogy melyik bontóban érdemes érdeklődnöm, kérem, jelezze.
Nagyon köszönöm!
Köszi szépen! És talán tudnál abban is segíteni, hogy így márkára, típusra mit ajánlanak, mi a legjobb? Köszi!
10W-40 negyutemu motorkerekpar olaj API SG vagy jobb.
Eladó Prexport 2 részes ruha! Hazudok ha azt mondom apósom 3x felvette új kora óta! Kimosni hülyeség lenne,mert eltűnne a gyári "szaga".
Ha méretet kellene írni, azt mondanám: 180cm ig és 90 kg-ig simán jó!
Akit érdekel csörögjön, és az árat együtt kitaláljuk!
06 30 635 9305
Az a gond ezekkel a százalékos ábrákkal, hogy szerintem se jelenti ugyanazt a soft jelölés Road/Power/Pure esetén.
Az is igaz, hogy pályán se tudtam úgy dönteni, hogy az elején elfogyjon a majrécsík.
Majd szombaton kiderül, hogy revideálni kell-e magamat. 2,0 - 2,5-tel már jó volt pályán, meglátjuk így javul-e utcán is. Ettől függetlenül kövinek Power vagy Supersport megy majd fel.
Szia !
Ugyanígy oldottam meg csak pont fordítva hátul bak elöl emelő.
Amúgy a road jó csak az elsőt kerülöm mint vámpír a fokhagymát.
Üdv! Nem tudja valaki melyik olaj a 900-as Hornet gyárilag előírt motorolaja? Köszi!