Jó a pilot power 2ct valószínű megint ezt veszek,csak lassan cserés és hátha van ennél is jobb...
Csak azt nem vágom hogy a road 2 miért túra gumi,ha a puha rész sokkal nagyobb felületen van a gumi két szélén,mint a pilot power szélén,mondjuk a gumi íve is más...
A két gumi nem 1 kategória! Road2 sport túra, pure sport gumi. Elöbbi van fenn nekem hátul. Nem panaszkodhatok rá de Dévidzon nem tenné fel újra. Elöl én power 2ct-t használok. Kicsit érdekesen kopott, szerintem nem rossz gumi. Most bt016 pro lesz felrakva. Kiváncsi leszek.
valahogy úgy tudom elképzelni hogy megcsinálta a michelin a pure-t gyártotta 2 évig rájött hogy nem biznisz nekik egy tapadós tartós gumi és kihozták a supersportot
Nem tudjátok,hogy lehet-e kapni már Michelin Power Pure 2ct-t?
Mert kell vegyek hátsó gumit 1-2000km után,és ennek a guminak egész jónak tűnik a komponens kiosztása,ezzel a gumival kanyarból kigyorsítva se lehet gond.
Jó a pilot power 2ct is ami fenn van,de ez még jobb lehet...
Ez g..i szar szín! Valamikor én ezt a színt már nyomoztam de sok jóra nem jutottam vele. Ha emlékeim nem csalnak oldószeresból én nem tudtam lekevertetni , csak vizesból (standox).
De ha van új infó érdekelne engem is.
Talán.
Csak azt nem vágom hogy a road 2 miért túra gumi,ha a puha rész sokkal nagyobb felületen van a gumi két szélén,mint a pilot power szélén,mondjuk a gumi íve is más...
pilot power 2ct szerintem bőven elég utcára, azzal is elég könnyen peremig lehet dönteni
:D
Akkor,marad a pilot power 2ct...
ha van valaki aki segít megtartani míg kikapod az elejét, gyakorlatilag bármin megáll utána! Persze ne teszteld a borulékonyságát
Itt meg tudod nézni sztem fasza!
Első féktárcsa szabályzás lehetséges valami módon?
Hacsak valahol nincsen valami elfekvo darab.
Nem tudjátok,hogy lehet-e kapni már Michelin Power Pure 2ct-t?
Mert kell vegyek hátsó gumit 1-2000km után,és ennek a guminak egész jónak tűnik a komponens kiosztása,ezzel a gumival kanyarból kigyorsítva se lehet gond.
Jó a pilot power 2ct is ami fenn van,de ez még jobb lehet...
De ha van új infó érdekelne engem is.