Sziasztok,
Nem tudja valaki megmondani hol lehetne kevertetni budapest közelében
Y-205P Pearl Acid Yellow festéket? Erről a színről lenne szó: http://www.honda.nl/news/commo...
Már régen keresték itt,hátha emlékszik valaki a megoldásra:)
Köszönöm
Szia!
Hát olyan évjárat kikötésem lenne, hogy legyen 2000 utáni, mivel nem akarok szívni a 16-os kerekekkel. Nincs azzal gond, csak is gumiválasztásnál. Jó persze alá lehet rakni a nagyobb papucsokat,de akkor kellenek komplett fékek is hozzá.. :(
De egyébként nagyon szép a motorod, ha idősebb lenne vagy 3 évvel, akkor lehet lecsapnék rá. :)
Ez az enyém, ha gondolod nézd meg. Pesten lakom, de vidéken pihen a gép. Tavaly voltam honda szallerbeck-nél vele, nem találtak rajta semmi kivetni valót, csak a gumikat.
Előéletéről annyit tudok, hogy hosszú évekig volt egy motor szerelő tulajdonában, majd elkerült egy sráchoz aki ezzel vizsgázott. De anyagi gondjai miatt kénytelen volt eladni. Most én is abban a cipőben járok, hogy költöznöm kellene Pestről és minden forint számít :( Eredetvizsgán visszanézték az összes átírását, az átíratásokkor készült képek alapján valósnak mondható a km óra állás.
nemrég vettem egy 1 tonnás láncos emelőt 7000-ért, persze nem csúcsminőség de a ~200kg-al nem lesz gond. Ha meg tudod oldani hogy mire akaszd fel akkor meg is oldottad a dolgot.
Hagyd hatson.
Szerezz ket autos bakot.
Multikban viszonylag olcson lehet kapni.
Kell meg ket nem nyeszlett haver meg egy felmeteres vascso ami bemegy a kerektengely helyere.megemelik es ott tartjak mig kiszeded a kereket majd at a csovet es ra a bakokra.
Az a baj, hoghy a hártsó kerekét már ki szedtem,így nem nagyon bírom a garázsból kimozdítani..,esetleg valami tuskóra rakjam,addig a hátulját?!
ÉS ha az emelővel emelem az elejét,akkor nem dőlhet el, vagy forduéhat el a kormány?!?
Nem marad nyakán mert amiért "ki lüttyög" arra már tejelni kell viszi magával a kapott pénzt és úgy fizet. Csak olyat hoz be amire már konkrét megvan a vevője.
Amúgy tényleg ügyes a csóka.
Menni nem akar pénzt se akar belefeccölni csak a nyereséget.
Alapból aki korrekt és jó az mondjuk összegyült 10-15 motort.
Behozza és a magyar vevő válogat mint tyúk a törekben.
Persze áll benne jó pár millája és mellényúlva lesz eladhatatlan gépe is.
A fineszes meghirdet egy pipec gépet igen olcsón.Monnyuk a mobile.de-ről kimásolt képekkel.
És ha a csóri jelentkezik épp eladta de van tök ugyanilyen adjál előleget és egy spanja megveszi és behozza.
Mindent megmutat és nem fut lukra.
Nincs benne semmi kockázat.
Csak így nem biztos hogy lesz szezon kezdésig fain hornet a garázsban.
Fiatalabbat akartál írni 3 évvel,nem ?!
Nem tudja valaki megmondani hol lehetne kevertetni budapest közelében
Y-205P Pearl Acid Yellow festéket? Erről a színről lenne szó:
http://www.honda.nl/news/commo...
Már régen keresték itt,hátha emlékszik valaki a megoldásra:)
Köszönöm
Hát olyan évjárat kikötésem lenne, hogy legyen 2000 utáni, mivel nem akarok szívni a 16-os kerekekkel. Nincs azzal gond, csak is gumiválasztásnál. Jó persze alá lehet rakni a nagyobb papucsokat,de akkor kellenek komplett fékek is hozzá.. :(
De egyébként nagyon szép a motorod, ha idősebb lenne vagy 3 évvel, akkor lehet lecsapnék rá. :)
Évjárat kikötés van? http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-7652010
Ez az enyém, ha gondolod nézd meg. Pesten lakom, de vidéken pihen a gép. Tavaly voltam honda szallerbeck-nél vele, nem találtak rajta semmi kivetni valót, csak a gumikat.
Előéletéről annyit tudok, hogy hosszú évekig volt egy motor szerelő tulajdonában, majd elkerült egy sráchoz aki ezzel vizsgázott. De anyagi gondjai miatt kénytelen volt eladni. Most én is abban a cipőben járok, hogy költöznöm kellene Pestről és minden forint számít :( Eredetvizsgán visszanézték az összes átírását, az átíratásokkor készült képek alapján valósnak mondható a km óra állás.
Én is valami ilyen autósbakra gondoltam.
Szerezz ket autos bakot.
Multikban viszonylag olcson lehet kapni.
Kell meg ket nem nyeszlett haver meg egy felmeteres vascso ami bemegy a kerektengely helyere.megemelik es ott tartjak mig kiszeded a kereket majd at a csovet es ra a bakokra.
ÉS ha az emelővel emelem az elejét,akkor nem dőlhet el, vagy forduéhat el a kormány?!?
Van valakinek tippje hogyan lehetne egyszerre mindkét kereket kiszedni a Hornet alól ?!
Fel lehet valahogy bakolni,hogy el ne dőljön?!
1 emelőm van..
Menni nem akar pénzt se akar belefeccölni csak a nyereséget.
Alapból aki korrekt és jó az mondjuk összegyült 10-15 motort.
Behozza és a magyar vevő válogat mint tyúk a törekben.
Persze áll benne jó pár millája és mellényúlva lesz eladhatatlan gépe is.
A fineszes meghirdet egy pipec gépet igen olcsón.Monnyuk a mobile.de-ről kimásolt képekkel.
És ha a csóri jelentkezik épp eladta de van tök ugyanilyen adjál előleget és egy spanja megveszi és behozza.
Mindent megmutat és nem fut lukra.
Nincs benne semmi kockázat.
Csak így nem biztos hogy lesz szezon kezdésig fain hornet a garázsban.