Üdv Mindenkinek! 900-as Hornetemre rendelek olajat meg szűrőt. Nem tudjátok gyári szűrőt honnan lehet rendelni? Ha nem azt veszek akkor a K&N jó választás a gyárihoz képest? Köszi!:)
Milyen kamerával vetted fel ? Az fz6-os srác fején volt egy hero3+ szép felvételt csinál de én meglepődtem hogy pótakksival is csak kb 1,5 órát bír Jövőhéten végre visszakerül az én kis kamerám igaz egy olcsó kamera és a hangja nem az igazi, arra nincs valami ötlet mit lehetne csinálni hogy ne doboz hangja legyen és ne legyen az az összegerjedt hang ?
Úgy néz ki holnap kell mennem Pestre, ha esetleg délután lenne kedve valakinek beszélgetni kicsit én vevő vagyok rá Ja és ötleteket is várnék hol lehetne Bp közelében egy éjszakára szállást találni de nem horror áron
Csak nem Zopákpuszta és Magyergregy között? mert akkor az én voltam, előttem egy bordó fz6 egy kék daytona és egy fekete z750, jóval előttem mert én megálltam ledobni egy terméskövet az útról, nem is értem mit keres egy kb 5 kilós terméskő az út közepén ?
Ettől sokkal jobb képe van, meg a movie maker is rontott rajta.
Átraktam erre az útra 720p/60FPS-re, de sokkal szarabb, mint a fullhd
Találkozó, rajtam nem múlna ha a szombatjaim nem lennének foglaltak
Kell szervezni ide vmi találkozót Szóltam volna de reggelig az se volt biztos, hogy én megyek-e.
Küldesz elérhetőséget?