Taky69!
Na megtettem. Ma lefúrtam a killer szegecsét és gurultunk egy kőrt. Megpróbálgattam amit írtál, hogy otthagytam egy darabig 12-13000-nél aztán elengedtem. Hát... :) Volt már néhány dobom, de ez cefetül szól. Sokkal hosszabb lett a próbakőr, mint terveztem, iszonyú, nagyon jó.Szerencsére így killer nélkül is, nem csak pokoli hangos, hanem szép is a hangja. Visszatettem, de a satupadon "felejtettem" a szerszámokat hozzá. Persze így hivatalosan is elég szépen szól. :) Jó döntés volt. Nagyon tetszik.
Még 1 kérdés, Pilot Road 2 vagy 3 van fent?
Én ősszel és esőben is napi 50-60km-et megyek, a legjobb vegyes használatú gumit keresem, de hát nem egyszerű...
Igazából a gyári gumi a Michelin Pilot Power azthiszem. Azzal nem volt bajom.
Nekem Metzeler Z6 volt még a Suzukimon, esős, hideg időben kissé féltem tőle, de lehet a Suzuki SV futómű nem volt a toppon... A Hornethez képest tuti.
Kemény. Kicsit hűvösebb időben csúszkál, visszaváltásoknál is sikkant a gumi, nem bízok benne. A gyárilag megadott nyomást el kell felejteni vele -0,3-0,5 barral már sokkal jobb.
Exec!
Nekem 6hónapig volt eddig is kivonva ideiglenesen. Az akinek nem mindennapi használatra kell, vagy nincs rágyógyulva a gépre, annak szereintem megéri. Magamból kiindulva 6hónap teljesítmény adó, 6hónap kötelező nem kevés pénz szembe állítva azzal a kétezer párszáz forint illetékkel, amit elkérnek a ocsmány irodában az ügyintézésért.
Szólj ha mész Felrakom az új gumikat és a szezont egy pályázással akarom kezdeni. De még gondolkozom hogy milyen színű legyen a felnim, túl szürke így a motor, Fehéren gondolkozom de az mindig koszos lenne
Szevasztok! 2003-as 600-hornetem van. Most kezdett el olyat csinálni, hogy 7000-nél többet nem hajlandó forogni. Elkezd fulladni de addig megy mint állat. a légszűrőre gyanakodtam de az nemrég lett cserélve, megnéztem ott minden rendben. Üresben is odahúzom neki 7000nél elkezd dadogni és miután visszaengedem nyom egy durva benzingőzt. Valami tippet szeretnék kérni!
28-ig ki van vonva a moci
De lassan tökön döföm magam Ez volt szerintem az utolsó, hogy kivonattam. Mediterrán ország lettünk Ja és láncot, gyertyát, olajat kell még cserélnem...
Na megtettem. Ma lefúrtam a killer szegecsét és gurultunk egy kőrt. Megpróbálgattam amit írtál, hogy otthagytam egy darabig 12-13000-nél aztán elengedtem. Hát... :) Volt már néhány dobom, de ez cefetül szól. Sokkal hosszabb lett a próbakőr, mint terveztem, iszonyú, nagyon jó.Szerencsére így killer nélkül is, nem csak pokoli hangos, hanem szép is a hangja. Visszatettem, de a satupadon "felejtettem" a szerszámokat hozzá. Persze így hivatalosan is elég szépen szól. :) Jó döntés volt. Nagyon tetszik.