Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Taky69!
Na megtettem. Ma lefúrtam a killer szegecsét és gurultunk egy kőrt. Megpróbálgattam amit írtál, hogy otthagytam egy darabig 12-13000-nél aztán elengedtem. Hát... :) Volt már néhány dobom, de ez cefetül szól. Sokkal hosszabb lett a próbakőr, mint terveztem, iszonyú, nagyon jó.Szerencsére így killer nélkül is, nem csak pokoli hangos, hanem szép is a hangja. Visszatettem, de a satupadon "felejtettem" a szerszámokat hozzá. Persze így hivatalosan is elég szépen szól. :) Jó döntés volt. Nagyon tetszik.
30 ezer helyett 8 ezer......
2
Ha nem vadulsz és tartós esőgumi kell, akkor ez a legjobb.
Még 1 kérdés, Pilot Road 2 vagy 3 van fent?
Én ősszel és esőben is napi 50-60km-et megyek, a legjobb vegyes használatú gumit keresem, de hát nem egyszerű...
Vagy az lesz, vagy még eggyel puhább. Sicc dicsérte a BT016-ot asszem.
És mit teszel fel helyette?

A Hornet visszaváltásnál nyikkan? Hajjajjaj....

Igazából a gyári gumi a Michelin Pilot Power azthiszem. Azzal nem volt bajom.
Nekem Metzeler Z6 volt még a Suzukimon, esős, hideg időben kissé féltem tőle, de lehet a Suzuki SV futómű nem volt a toppon... A Hornethez képest tuti.
Kemény. Kicsit hűvösebb időben csúszkál, visszaváltásoknál is sikkant a gumi, nem bízok benne. A gyárilag megadott nyomást el kell felejteni vele -0,3-0,5 barral már sokkal jobb.
Most keresek Új Gumit a Hornetemre, Pilot Road 4-en gondolkodom. Mi nem tetszett a Pilit Road-on?
Exec!
Nekem 6hónapig volt eddig is kivonva ideiglenesen. Az akinek nem mindennapi használatra kell, vagy nincs rágyógyulva a gépre, annak szereintem megéri. Magamból kiindulva 6hónap teljesítmény adó, 6hónap kötelező nem kevés pénz szembe állítva azzal a kétezer párszáz forint illetékkel, amit elkérnek a ocsmány irodában az ügyintézésért.
Műszakos vagyok, hétköznap is mehetünk akár.
Kecskemétet céloztam meg amint 20fok felett lesz a hőmérséklet Szombatonként suliba vagyok az a baj úgyhogy ha lehet vasárnap megyek én.
Ezt ki rajzolta?
Ok! Megbeszéltük! Te is szólj ha van vmi.
Hűű komolyan? Tudsz láncot cserélni? Nagyon megköszönném
www.sugomotor.hu

nekik van szerintem,láttam náluk 2003 előtti hornettet...
nekem konkreten 2 hetig nem ment a gep mennyit sporoltam volna? Semmit. Te mennyit sporoltal ezen oszinten?
Legyen fekete bazz.
A pályázás engem is érdekelne, kecskemét egész jó szerintem,lassú technikás pálya.
Levi: Merre mennétek pályázni? Lehet engem is érdekelne gumicsere előtt. Egyébként vasárnap is megfelelne.

Isti86: az egy hét nem oszt, nem szoroz csak haladjunk

Dévidzon: vissza kell helyeztetni. A többiben segíthetek ha kéred.
Benne vagyok,csak várjunk még 1 hetet legalább. Akkor tesóm is el tud jönni,mert neki jövő héten lesz forgalomba helyezve a 900-as horni....

Meg az idő se valami biztató....
Szólj ha mész Felrakom az új gumikat és a szezont egy pályázással akarom kezdeni. De még gondolkozom hogy milyen színű legyen a felnim, túl szürke így a motor, Fehéren gondolkozom de az mindig koszos lenne
Igen, le akarom gyilkolni a PilotRoad-ot. Nem tetszik... Bár lehet inkább el kellene adni használtan, alig van rajta kopás.
Szevasztok! 2003-as 600-hornetem van. Most kezdett el olyat csinálni, hogy 7000-nél többet nem hajlandó forogni. Elkezd fulladni de addig megy mint állat. a légszűrőre gyanakodtam de az nemrég lett cserélve, megnéztem ott minden rendben. Üresben is odahúzom neki 7000nél elkezd dadogni és miután visszaengedem nyom egy durva benzingőzt. Valami tippet szeretnék kérni!
Jóbarátomnak már augusztusban ki volt vonva és még oktoberben is motoroztunk Én tuti nem tudnám kivonatni.

Pályázást tervezel ?
28-ig ki van vonva a moci
De lassan tökön döföm magam Ez volt szerintem az utolsó, hogy kivonattam. Mediterrán ország lettünk Ja és láncot, gyertyát, olajat kell még cserélnem...