Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Univerzális itt van is egy srácnak PC 36 on azt hiszem lattam arébb egy képet.
Kiveszed a gyárit elviszed egy dekoroshozolyat rajzol neked amilyet akarsz.
köszi fiúk a válaszokat!Sok ötletet mondtatok,na akkor szerintetek találok a neten 1.1 arányos számlapot, vagy hol kivel gyártassak?Az után gyártottnál mire gondoltál?:üdv
Vannak ám csuri jó utángyártottak is
eBay
Ja, gratulálok és sok balesetmentes km-t ! ! !
Esetleg ragasztasz az üvegre pát pöttyöt a sebességhatároknál,azonkívül meg nem mindegy mit mutat?
szerintem elég lehet egy számlap csere, elvileg ugyanakkora utat tesz meg a mutató csak mások a számok. Az lenne a szerencséd ha találnál bontóban egy kívül törött, vagy nem működő műszerfalat azt biztos olcsón odaadnák. Ha nem "okos" vizsgára viszed a lámpába is beleköthetnek mert másik oldalon van a fénytörés.
Szia !

Anno én is kerestem órát (nekem letört a napiszámláló állítója) bontóban.
Hát elég borsosan mérik az órát.. asszem 45eFt-90eFt-ig mondták.
A 45eFt-os Baján a SugoBontósnál volt,de annak is letörve volt az állítója.
Én a helyedben megnézném a mph-nak és a kmh-snak hogy átszámítva nem-e ugyanott áll-e a mutatója,azaz lehet elég számlapot cserélned...
Skacok!Én is szert tettem egy 600 as vasra!Egy a kínom hogy a Km óra mérföldben mér!Jo lenne kicserélni mert idegesit!Nincs valakinek egy órája vagy merre tapogatózzak?Bontó esetleg? Budán vagy pesten?És tényleg ki kell hozzá cserélni a meghajtást is?:))Köszi előre is
nézegettem itt a fogyasztásokat és megakadt a szemem hogy szinte az összes ETZ adat magyaroktól származik :) csak mint érdekesség.

http://www.fuelly.com/motorcyc...
Egy ideig én is eredetit használtam, de Suri (egy jó motorszerelő) is ezt ajánlotta meg felidegesített hogy az eredetit csak úgy rendelhetem meg a szalonba hogy bemegyek kifizetem előre (egy vacak 3000 Ft-os cuccot) és utána újra bemegyek érte.
Már kb. 20 ekm-t mentem hiflokkal, semmi különbséget nem érzek...
Hiflo HF204 olajszűrő jó minőségű? Én eddig csak gyárit használtam.
Köszi, hogy szóltál. Úgyis megyek a héten hozzá, majd elkunyizom tőle .
Köszönöm szépen!
Tandinak van egy kisebb plexije amit most épp nem használ,kérd el egy próbára mielőtt vennél vmit!
Igaz én már beletekertem 1000km-t de nálunk is szép lassan indul a szezon
Köcce ! !
Hol rendelted a plexit es mennyi volt az ára?
az a baj ezzel hogy valoszinu meg megy feljebb az ara + posta mar sok lenne... 50-ert nalunk is kapni mar.
Írtam mailt.
Sajna nem kaptam meg

hatesz79@yahoo.com az emailcimem

Köszi
Kép feltöltés újra....
KormánykiemelőÜdv...

Most már minden megvan a szereléshez (kormány/vég/ kormánycsapágy).

De ahogy nézegetem,nem csak szélesebb a kormány,de jóval lejjebb is kerül, esetleg rakott már valaki,alu kormányhoz kiemelőt.

Csak azért agyalok rajta,mert nem akarom nagyon előre dönteni a kormányt...