Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ferde a menet a tengely végén,gondolom az nem gyári hajlítás...
mi a baja?
Csakhogy ne legyen minden egyszerű , nem csak a csapágyat kell cserélni,hanem a villa hidat is....Két bontó beígérte,hogy van nekik, bátszi,meg súgómotor.Remélem lesz nekik....
Akkor ennyi. Vidd vissza ha zavar, annyit nem ér az egész hogy egész szezonban ezen filózz.
Oké, értem én. Viszont nem tudom, hogy az 5 év alatt hogyan volt tárolva, mennyire érte a nap, stb.

DE!

http://www.motul.com/hu/hu/com...

"Van-e eltarthatósági ideje a zárt csomagolásban tárolt kenőanyagoknak?

A Motul rendelkezik az ISO 9001 minőségbiztosítási jóváhagyással. A minőségbiztosítási rendszer a gyártást követő két évig garantálja a Motul termékek minőségét. A garantálhatóság érdekében minden egyes gyártási szériából egy mintadarabot rendszeresen eltárolunk, és egy előre rögzített időterv szerint minőségét ellenőrizzük."

Eljutottam arra a szintre, hogy piszkosul utálom, hogy hülyének nézik ebben az országban a fogyasztókat. Azért mert neki készleten maradt és nem akarja bebukni, attól ez engem nem fog érdekelni. Mégcsak csökkentett áron se adják. Nem mintha ebben az esetben érdekelne a cucc. Adják normális áron, de ne bentragadt vackot.

Én pénzem, én motorom, ha baj van, akkor nem az ő pénztárcájuk bánja.
Nem az olajdoki válaszában volt, hanem a kommentben. Görgesd lejjebb! Ott lesz a komment.
Dolgoztam olajos cégnél. Egy 5 éves, lezárt motorolajból nem kéne ekkora ügyet csinálni, semmi baja nincs és a motorodnak sem lesz. De te tudod. :)

Persze most a koráról beszélek. Ha hamisítvány az más tészta, az valóban gáz, mert komoly adalék problémák lehetnek vele, ami károsíthatja a motort.
a kommentben 10 évet ír nem 5-öt.
Bízdd a menetszélre ! ! !
...és kipróbáltad? Jó lett?
Na a kommentben is az volt, amire én is emlékeztem, hogy 5 év.

Ez az én esetemben idén március 18-án jár le.

Úgyhogy elmegy a bús pi...ba a kedves webshopos, 2 üzletes tetűje, küldöm vissza a francba.

8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatok úgyis a vételtől, de azért ki fogom osztani őket.
szerencsére a kimondottan motorkerékpár olajokat ritkán hamisítják, sokkal kisebb piac ugyanakkora kockázattal, nem nagy biznisz. Leginkább a legelterjettebb autó olajokat szokták, castrol, shell, mobil, valvoline stb. Persze nem azt jelenti hogy teljesen biztos lehetsz egy akárhonnan beszerzett olajban, sosem árt az óvatosság. A szavatosságról írta Olajdoki :

http://totalcar.hu/tanacsok/ol...
Felraktam a plekot:)
Mar csak meg kell fújni
Olvastam korábban én is ezt a cikket.

Arra is gondoltam, hogy megnézem a hivatalos oldalt holnap és a flakon alapján hátha be lehet azonosítani valahogy. Bár kétlem, mert ezek a hamisítás elleni "védelmek" az utóbbi időben jelentek meg. Nem gondolom, hogy egy 2009-es gyártású olajnál is le tudom ellenőrizni.

Legalább a teló olaj "friss" 2013. 01. 24-i a palackozás. (Ez is Motul.)
Köszi a választ és, hogy nem gondoltad amatőrnek.

Ahonnan rendeltem, ott nemcsak neten lehet tőlük rendelni, hanem kettő boltjuk is van.

Gondolom olyanok mint bármelyik bolt (akár élelmiszer is), hogy a legrégebbi cuccot teszik előre a polcon, hogy azt vigye a pógár.
Rendelésnél pedig ők teszik a dobozba a régi készletes cuccot.
http://m.totalcar.hu/magazin/k...

A kérdés egyébként nem amatőr!
Az a baj ezzel hogy rengeteg olajat hamisitanak es gyari palackba öntenek.
A forgalmazonal le lehet csekkolni az olaj gyártási számat.
Sok internetes vásárlás olcsó olyanokkal kecsektet de sajnos ezek sok esetbe nem azt tartalmazzák amiért pénzt adsz.
Az eredetieken van egy hologrammos matrica.
Le kell infozni a palackot!
En nagyon tartok ezektől a dolgoktól hogy egyszer rosszat veszek szerelom szokta rendelni ő vissza ellenorzi most az a literenkénti 1000 Ft nem er annyit hogy rossz olaj kerüljön a gépbe es megfozd!
Egyébként talán itt az oldalon volt is erről 1 cikk
Szerintem ez nem gáz ha nem volt felnyitva. Én úgy tudom, hogy csak motorba töltve van az az 1 év amire figyelni kell, km-től függetlenül.
Jövök megint egy amatőr kérdéssel, de szétb@sz az ideg.

Az olajoknak van-e szavideje? Gondolok arra, hogy ma hozta meg a futár a Motul 5100-es olajat, amit 2009. 03. 18-án gyártottak. Mennyire gáz, ha 5 éves olajat öntök bele?
Egyébként gondoltam arra is, elállok a vételtől, mivel internetes rendelés volt, és visszaküldöm nekik a készleten ragadt sz@rjukat.
Én ránéztem, nagyon baba! Ha majd már végképp nem tudok mit rendbe tenni a mocin, ez is sorra kerül!
köszi előre is!De én is találtam valamit szerintek b@szott jók:))
http://benett.uw.hu/
lessétek meg
este 11 korul ha hazaertem fotozok neked egyet, megnezed hol vannak a szamok, atszamolod a tiedre es meglatod hogy ugyanott vannak e a megfelelok :) egyebkent tenyleg, matricas siman tudna gyartani hozza "szamlapot"
bocsi a kérdőjel lemaradt:))
Azt megtudja oldani ha visszaszámol.... meg sztem a mehanika ugyan az bár nem eskudnek meg de sztem csak a számlapskála más
Köszi Taki ez is egy lehetőség csak a mérföld beosztás ill a Km ugyanott lehet,