Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,

bocs, de nem voltam a hétvégén..:)....megkeresem a csövet, megnézem minden darabja megvan e, milyen állapotban van..stb...dobok róla pár fényképet...és meglátjuk...nem akarok látatlanul ajánlani senkinek semmit...nem azért írtam, hogy eladjam amúgy...hanem inkább a tapasztalat miatt, de ha nem döntögetitek, nem lesz gond..:)...jelentkezek nemsokára..:)
Na megrendeltem rem jo lesz
Én is, elhiheted.

Így jobban fogja adni a gyári formát szerintem.
Szia!

Írtam üzenetet, facebookon.

üdv:
Szép a gépezet!
Egész rövid lett, kíváncsi vagyok,hogy fog mutatni a motoron!
Valakinek esetleg?
Leo Vince
Sziasztok!

Pimpelgettem ma picit. dekopír fűrész és kisflex barátaim segítségével levágtam kb 12 cm-t a túrapleximből. Majd előkerült a hőlégfúvó és a karbonmintás fólia. Még a gumit kell visszaragasztanom a szélére és kész.

Mindennek az oka: nagyon a sisakra nyomta a szelet a túraplekó. A rögzítési füleknél el van pattanva, így úgy gondoltam, mielőtt lecserélem, adok neki egy második esélyt.

Jövő héten jönnek az elemek a fényezőtől, és rakom össze végre!
Sziasztok!

Nekem is megvolt az idei első gurulás.
Itt van pár fotó is !
Megvolt az idei igazi első kanyar
Tavasz volt ma, remélem marad.....
Még nem lett vidi készítve. Nincsen mivel. Annyira nincsen jó idő, hogy előszedjem, meg ráférne egy karbi takarítás, szinkron, szelephézag ellenőrzés is. Lehet nekiállok majd a jövő héten. Bár a dobot is egy hét alatt sikerült felrakni . De lehet nem sokáig marad nálam ... . Tavasszal szervezünk valamit, amint jobb idő lesz.
Mikor megyünk már egy kört? Itt vagy a szomszédban, aztán még csak egyszer voltunk tekeregni.
Videó van már az új hurkatöltőről?
Kellemes motoros ido, torokfajas, fejfajas hanyinger... Igen biztos hogy vasarnap lehet mert ez mind másnapossag jele
Nekem nem kellett a takonykórhoz beöltözni. Fát hasogattam, cipeltem, leizzadtam mint a ló, most meg kapar a torkom. Persze a napocska meg most bújik ki a felhők mögül. Azért benzingőz ma is megvolt. 38 ccm, 140000/perc, 1.7 LE. Láncfűrész kánonban. Máshol is nyomatták a faluban .
T@konykór. Hiba volt a beöltözés nélküli próbakőr. 2 nap tv-s bambulás. :(
Piros felnicsík híja van...
10-11 nél megtartod 1 be :D
Engedd vissza a gázt!
aztan halgasd
Király!
Köszi!
Az asszonyé! Viszont ha ilyen idő lesz holnap is, lehet hogy úgy lesz, ahogy mondod. Kihajítom, aztán körbekergetem kicsit. Csak azért nem nagyon akarom, hogy nehogy ne tegyem vissza.
Az létezhet, hogy a jobb odali hàtsó làbtartót is magàn hordozó rész beljebb van mint a bal oldali? Talàn a lànc,làncvèdő mitt?
Szép lett!
Ez is egy ilyen "before-after" montàzs :-)
Hello srácok!

Haverom par éves használt ABS-es Hornetet keres, tudtok esetleg valami jót?