Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És egy 20-ast ér?
Köszi!
Közben talàltam usb t igaz 7000 de két eszközt tud tölteni, meg nem kell vennem szivargyujto töltöt. :-)
Én a louisba vettem Bécsbe, de ez ugyan az. töltő
Nekem személy szerint fenntartásaim vannak az ilyen sisakokkal... ha fel van hajtva és eltaknyolok, az állam éri először a flasztert, ha pedig le van hajtva, a zsanér vagy hogy mondjam miatt... nem tűnik olyan erősnek, mintha egy anyagból lenne, nekem a biztonság a fő szempont - De ez az én véleményem.... Attól még lehet egy nagyon jó sisak!
Ennyiért sisakot is lehet venni.
Erröl mi a véleményetek? Jó vètel lehet? Felnyithatóst szeretnék......
motowell fu3
A keret a dekniket megvédi de a tank ugyanúgy behorpad ha dől
Givi TN 368, a kódja, már nem gyártják.
Asszonykámé a motor. Így nem borít akkorát, hogy elemelje. Nézd meg légy szíves, hogy megvan-e. Még porosan is örömmel vevő vagyok rá! :)
én vettem givi csövet anno 4-5 éve az euromotortól..mintha ilyen lenne...de 1 év után le is dobtam róla( a garázsban porosodik a polc alatt), te is maradj a gombánál!...miért?...mert elemeli a motort ha erősebben döntesz egy komolyabb kanyarban és ott a bukta... ...nem védte meg a vasat amúgy jobban mint egy gomba....ha már keretről beszélünk akkor olyan kell mint az safetys srácoké,na ott dobálhatod a motort, se tanks, se villa stb nem sérül..igaz az ronda mint a bűn..
Sajna nem nyert. Nekik csak a képen látható van. Így áll még a fényképkérés!
Én itt vettem USB-s töltőt (de van sima is):
http://translate.google.hu/tra...
http://bazismotor.eu/index.php
...
Köszönöm!
A telefont még nem vették fel, de írtam már nekik. Sajnos a terméklistájukban nem szerepel. Na de bízunk, mert egyszerűbb lenne.
Akkor lehet beszerzek egyet.
Làttam a képeden a 12voltos csatit a kormànyon, olyat is szeretnék,de nem talàlok itt boltokba. Hol vetted?
Köszi a vàlaszt
Szia! Nekem Gipro van. Egyszerű bekötni, igaz nem olcsó, de szerintem megéri az árát.
Euromotornal kerdezz ra, ott kappa neven fut. A kappa es givi teljesen ugyanaz.
Megint egy segítséget szeretnék kérni. A képen látható bukócsövet levette a gyártásról a Givi. A Shoxnál van cbf600n-re való, amiben biztos voltam, hogy jó nekem, de a végén már a Givi mondta nekik, hogy nem azok a felfüggesztési pontok. A kőr bezárult, ilyet venni nem tudok. A gyártáshoz megtaláltam az eszközt és a szakembert. Viszont jó lenne minél jobban lemásolni, mert feltételezem, hogy gondolkodva gyártották. Tehát a kérésem az lenne, ha valakinek a látókörében van ilyen cső, akkor kérem, a túlsó oldalról és a leömlők alatti részről segítsen fényképpel.
Na ez jó hír!
De akkor is elég borsos az àra.
Nem kell hozza kulon kabel.
22500 ft és kell még hozzà kàbelköteg is, ami plusz 6000?
Ennyièrt inkàbb megjegyzem :-)
Esetleg màs alternativa létezik?
Van tobb szin is, de piros a legjobb, azt jol latni nappal is.
Vegyél inkább GIPro DS-t. Azt csak rá kell csatlakoztatni a szervízcsatira és kész. Igaz árban más. A sógoromén olyan van. Választható a szín is.
Ezek szerint 6000-től lesz erősebb, és egyenletesebb lesz a teljesítményleadása. A kérdés, milyen dobbal lett ez a mérési eredmény? Gyári, vagy valami egyéb ...
Üdv!
PC41-be kötött e màr valaki fokozat kijelzöt?azt a tipust nézegettem,amit a kollega megosztott lentebb, jó lenne olyan nekem is.