Nekem személy szerint fenntartásaim vannak az ilyen sisakokkal... ha fel van hajtva és eltaknyolok, az állam éri először a flasztert, ha pedig le van hajtva, a zsanér vagy hogy mondjam miatt... nem tűnik olyan erősnek, mintha egy anyagból lenne, nekem a biztonság a fő szempont - De ez az én véleményem.... Attól még lehet egy nagyon jó sisak!
én vettem givi csövet anno 4-5 éve az euromotortól..mintha ilyen lenne...de 1 év után le is dobtam róla( a garázsban porosodik a polc alatt), te is maradj a gombánál!...miért?...mert elemeli a motort ha erősebben döntesz egy komolyabb kanyarban és ott a bukta... ...nem védte meg a vasat amúgy jobban mint egy gomba....ha már keretről beszélünk akkor olyan kell mint az safetys srácoké,na ott dobálhatod a motort, se tanks, se villa stb nem sérül..igaz az ronda mint a bűn..
Akkor lehet beszerzek egyet.
Làttam a képeden a 12voltos csatit a kormànyon, olyat is szeretnék,de nem talàlok itt boltokba. Hol vetted?
Köszi a vàlaszt
Megint egy segítséget szeretnék kérni. A képen látható bukócsövet levette a gyártásról a Givi. A Shoxnál van cbf600n-re való, amiben biztos voltam, hogy jó nekem, de a végén már a Givi mondta nekik, hogy nem azok a felfüggesztési pontok. A kőr bezárult, ilyet venni nem tudok. A gyártáshoz megtaláltam az eszközt és a szakembert. Viszont jó lenne minél jobban lemásolni, mert feltételezem, hogy gondolkodva gyártották. Tehát a kérésem az lenne, ha valakinek a látókörében van ilyen cső, akkor kérem, a túlsó oldalról és a leömlők alatti részről segítsen fényképpel.
Ezek szerint 6000-től lesz erősebb, és egyenletesebb lesz a teljesítményleadása. A kérdés, milyen dobbal lett ez a mérési eredmény? Gyári, vagy valami egyéb ...
Közben talàltam usb t igaz 7000 de két eszközt tud tölteni, meg nem kell vennem szivargyujto töltöt. :-)
motowell fu3
http://translate.google.hu/tra...
http://bazismotor.eu/index.php
...
A telefont még nem vették fel, de írtam már nekik. Sajnos a terméklistájukban nem szerepel. Na de bízunk, mert egyszerűbb lenne.
Làttam a képeden a 12voltos csatit a kormànyon, olyat is szeretnék,de nem talàlok itt boltokba. Hol vetted?
Köszi a vàlaszt
De akkor is elég borsos az àra.
Ennyièrt inkàbb megjegyzem :-)
Esetleg màs alternativa létezik?
PC41-be kötött e màr valaki fokozat kijelzöt?azt a tipust nézegettem,amit a kollega megosztott lentebb, jó lenne olyan nekem is.