Chubby nagyon speci anyagbol csinaltat bukogombat, en is tole vettem. Ha erdekel, akkor dobj nekem egy e-mailt es elkuldom az elerhetoseget. Szerintem er annyit ez a cucc mint a bukocso. Nalam talalsz kepeket.
Már csak az eredetivel azonos indexeknek kell megérkezni, mert ezek a kis szépek nem világítanak semmit.No meg ezt a bukócső ügyet kell valahogy megoldani, és akkor kész vagyok.
Ehhez kapcsolódik, hogy milyen a fórum beállítása. Van ugye egy olyan bukócső, amit én szeretnék. Nem tetszik, porosodik a garázsban. Neki nem kell, nekem meg igen. Megvenném. Viszont csak ide tudtam írni. Nem ad a fórum lehetőséget a személyes üzenet küldésére. Így, ha nem néz be mostanában, vagy nem olvas vissza, nem értesül a vételi szándékomról. Győrújbarátot, meg nem kopogtathatom végig, hogy ráleljek, és feltegyem a kérdést.
Pontosan, ezert olyan szep szines ez a vilag:-) En mondjuk hasznaltan vettem az ebay-en es csak itthon derult ki ,hogy a killert rendesen szetbarmoltak. Vegul megcsinaltattam, de nem voltam vele teljesen elegedett. Mellesleg az uj gazdaja is nagyon szereti.
Tudod? Szőke nő, barna nő! Nekem is nagyon tetszik, ahogy kecsesen odasimul a farokidom vonalához. Pár napja érkezett, amint feltettem, mentem csak úgy, a szerelőgunyában egy karikát. Nekem tetszett nagyon a hangja, alapjáraton is szépen duruzsol. 10000 felett meg még szebb. Bennem volt a kisördög, de hogy az asszonyé a vas, meg a hideg elég volt ahhoz, hogy türelmes legyek, és még ne kóstoljak bele killer nélkül. Nekem nagyon tetszik. Én ezt vártam tőle. Boldogság van!
Szerintetek van annak jelentősége, hogy adott villaolaj leírásánál szerepel, hogy hagyományos villába vagy nyugodtan mehet a fordítottba is?
Én nem gondolnám, hogy ez baj lehet.
10W-s kell bele a gépkönyv szerint.
Ezt tenném bele: MOTUL FORK OIL FACTORY LINE MEDIUM (10W)
Viszont ennél csak azt írja, hogy a hagyományos villához.
A Light (5W) verziónál írja már, hogy fordított (mittudomén tartályos) villához.
Gomez!
Szeretném megvenni a bukócsövedet. Légy szíves tudasd velem, hogy eladod-e, mert addig a legyártást felfüggesztettem. Köszönöm!
emzsolt@gmail.com
Én ezt vettem. Ez nem is 5000Ft, csak 16 dollár. Még bekötve nincs, tehát tapasztalatom nincs róla. Szerda körül kötjük be. Remélem jó lesz, és akkor tudom majd ajánlani. http://my.ebay.com/ws/eBayISAP...
Kifejezetten ajánlott? (K&N nem kell.)
Pl.: Hiflo, Delo?
Ehhez kapcsolódik, hogy milyen a fórum beállítása. Van ugye egy olyan bukócső, amit én szeretnék. Nem tetszik, porosodik a garázsban. Neki nem kell, nekem meg igen. Megvenném. Viszont csak ide tudtam írni. Nem ad a fórum lehetőséget a személyes üzenet küldésére. Így, ha nem néz be mostanában, vagy nem olvas vissza, nem értesül a vételi szándékomról. Győrújbarátot, meg nem kopogtathatom végig, hogy ráleljek, és feltegyem a kérdést.
Én Arrowval erősítettem
Én nem gondolnám, hogy ez baj lehet.
10W-s kell bele a gépkönyv szerint.
Ezt tenném bele: MOTUL FORK OIL FACTORY LINE MEDIUM (10W)
Viszont ennél csak azt írja, hogy a hagyományos villához.
A Light (5W) verziónál írja már, hogy fordított (mittudomén tartályos) villához.
http://www.motul.com/hu/hu/pro...[application]=145&f[rang
e]=21
http://www.motul.com/hu/hu/pro...[application]=145&f[range]=21
vagy akár itt: www.motul-bolt.hu
Hm?
Szeretném megvenni a bukócsövedet. Légy szíves tudasd velem, hogy eladod-e, mert addig a legyártást felfüggesztettem. Köszönöm!
emzsolt@gmail.com