Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'99es paripához nem tudja valaki hol lehet komplett ülészárat kukázni?
Nekem szombatonként iskola van
isti86, Dévidzon: Ha hétvégén jó idő lesz és nem dolgoztok elmehetnénk a szálkai tó felé, Levit is odacsalogathatnánk. Levi?
Ma csapattam egyet ,megérte a kormány :)
kepek alapjan teljesen rendben van.
Hívd fel ezt az embert:)
30/9037050
Holnap megy es sztem tud!
Én nem mondtam, hogy rossz , csak gyárit még nem próbáltam .
Sikeresen lebeszeltetek a pazzaz kormanyrol :-)
Sajna összehasonlítási alapom nincsen. Nekem nem volt gyári kormány a motoron mikor megvettem. Most azt keresek éppen sok mással egyetemben . Egy biztos nem volt rossz túrán. 600-800 km / nap sima ügy vele. Legközelebbi szép időben (ha hétvégére esik) összehozhatjuk a találkát. Bár nekem a kilátó nem a kedvenc helyem. Inkább a szálkai tó mellett .
Sziasztok!

Régóta olvasom a fórumot de bízok benne, hogy idéntől én is Hornet tulaj lehetek. A véleményetekre lennék kíváncsi erről a motorról! Km óra állásnak nem hiszek...
Köszi előre is!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-766
0338
Jaja. Köszi...
Jól néz ki még a pici mókolás ellenére is!
Akkor másnál se más a helyzet kormány ügyben.
vajon egy hosszabb túrán kényelmesebb lehet ? Sicc-nek is ilyen van fent?

Kell egy kis találkozót összedobni a szekszárdi kilátóban
igen,meg persze szélesebben...
így most picit előrébb és lejjebb fogod a kormányt, ugye ?
Megoldottuk, alumínium ragasztó szalaggal,jó is lett csak nem rajongok az ilyen megoldásokért... A kuplung bovdennel nekünk is kellett játszani,a bovden fém megvezetőn kellett hajlítani/egyenesíteni...

Végül összeállt a dolog.
én amennyire tudtam meghúztam és megbékéltem vele hogy picit lazább!
de soha semmiben nem zavart , sőt el sem mozdu csak ha megtekerem erősebbenl
max szivatásnál egy picit!
Lucas kormány? Nekem a gáznál van pici lötyögés, de csak azért, mert a furatnál picit elcsúszott a fúró, és egy kicsit nagyobb lett.

Esetleg valami gumi alátéttel nem tudod szorosabbá tenni?
Nekem még a vazatékakkal kellett játszani a, kuplungbowdent a villaszár mögött kellett elvezetni, hogy ne feszüljön nagyon be.
Üdv.

Kész a motor,pöpec lett az új csapágyakkal/viilahaddal, fenn van a superbike kormány is!

Csak egy valami lenne, akinek ilyen kormány van a motorján,minden faszán passzolt?

Mert van egy leheletnyi különbség az átmérőjükben 0.3mm,a gyári javára. És a gáz meg az irányjelző kapcsolót,nem valami masszívan áll,meg a fék/kuplung sem,de az éppen elmegy...

Nem tudom kinek mi a tapasztalata ezzel, de nekem kicsit tele volt vele a tököm amikor raktuk fel a kormányra a gázt stb...
Nekem Metzeler Z8 van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk pályázni nem szoktam , de utcán kanyarogni tökéletes.
ha nagyon félsz tőle fóliázd le, nekem még sohasem karcolászta össze se Apunak pedig pár ezer km-t volt már fent a táska
1 kérdés tanktáskát (mágneses bagster nélkül)
hogy szoktatok felrakni h ne karcolja ossze a fényezest?
Csula sokmindenre jó
nekem metzeler Z6 jol teljesit, nem motorozok hatarokon. Allitolag eleg sokat elmegy a gumi