Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit akarsz? Egy babetta is van 40ezer forint
2loeroert 32ezer, kinek mi
2 nél azért többet
én is ilyesmire tippelnék, teljesen megéri :)
dobsz rajta van 2 lovat, na és ez mit fog jelenteni?...csuklódban van az erő....
ezek vajon mekkora teljesítmény (és fogyasztás) növekedést jelenthet?
http://www.agomotors.hu/websho...
igen jogos. Nekem a +12-öt gondolom a sebességszenzorról veszi. Igaz ott egy Y kábellel van megoldva (GIPro X-Type), nem kell annyit blankolni ....
Mindent köszönök! Megfogadom a tanácsokat.
amit akartam még, előtte mindenképp próbáld ki a kijelzőt motor nélkül hogy egyáltalán működik e, nem e zárlatos stb. a jeleket nem tudod, de azt hogy bekapcsol e egyáltalán és nem zárlatos esetleg, azt igen
megint "okos" leszek, a +-t a biztosíték utánról venném amit a slusszkulcs kapcsol már csak biztonsági szempontból is meg azért hogy ne fogyassza állandóan az aksit. A bizt. táblán a 3db 10A biztosíték után bármelyik után kötheted, azok mind a kulcs által kapcsolt pozitívot adnak. Ha kiveszed az egyiket, multiméterrel meg tudod mérni a lábakat melyiken van éppen +, na akkor a másikra kössed az az elmenő. A fehér vezeték lényegét az ebay-es leírásból nem igazán értem remélem neked van jobb manual hozzá vagy meg tudja mondani valaki. Így elsőre arra gondolnék ha +-t kap akkor valami setup jön be amivel beállíthatod a ford./km arányokat a sebességekhez. Légy óvatos, egy zárlattal elég komoly és drága gondot okozhatsz magadnak.
Persze motor kábelrajzom természetesen nincs, csak a fokozatjelző bekötési utasítása.
Köszönöm! Felbátorítottál, délután nekiesek!
Ha van hozzá leírás + a motor kábeldrajz, nem lehet probléma a bekötése. A fordulatszám jelet (PC36) az elsőlámpánál vettem le, a sebességjeladótól a másik szignált, (ha jól emlékszem a tank bal oldalán jön fel a kábel. A +12 V direkt akku, testet a vázról vennék.
http://www.ebay.com/itm/200989...
Ezt vettem. Van hozzá leírás, hogy fordulatszámmérő vezetékére, kilométeróra vezetékére, pozitívra stb. Most ezt pontosan nem tudom, mert otthon van a leírás.
Hát a gyártmány sokat segítene, az biztos. Nekem healtech féle van felrakva. Annek a bekötése nem egy ördögi mutatvány volt.
ha megmutatod miféle, lehet hogy tudok segíteni
Milyen fokjelzot vettel?
Megérkezett a fokozatkijelzőm. Érdeklődöm, hogy tud-e valaki segíteni egy fotóval, melyen látható a bekötése (PC36). Valamivel kapcsolatban már "eldicsekedtem", hogy elektro miatt ismételtem félévet, így ha nincs ennyire konkrét mankó, akkor keresnem kell valakit, aki látja az ampert.
Ok mindent megcsinalnak, csak penz kerdese az egesz.
http://www.szervizautobuda.hu/...

A sima oval dob osszekotovel 95e ft, leomlovel egy "kicsit" dragabb lesz.
2006 kene a nyitott kipufogo rendszer, arra tudna valaki? Esetleg linket tudna adni?
ejj ha mar meglenne a maradek az MT-01-hez
Szevasztok skacok!ha valaki megválna a 600 as vasától potom 500-530 ezer forintért szóljon szeretnék venni!Köszönöm előre is de nincs több keret rá!ez a plafon! Köszi üdv
kicsit félreérthető volt ez a kijelentés az egyenlőség jellel
sarkosan fogalmaztam de tudtam hogy belköt valaki
persze hogy az érzékelője