Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sok türelemmel
Juzaki!
A titokra lennék kíváncsi, hogy milyen technológiával tudtad a leömlőket ilyen gyönyörűre varázsolni?
Szerintem megoldható lesz. A szerszámok nálam vannak. Meddig alszol általában ha éjszakásból hazaérsz?
Veresegyház - Gödöllő környékéről amúgy van itt valaki?
Amúgy nekem is megjöttek a led-es féklámpáim. A gyári wolfram izzóknál kb. 2x erősebb fénye van, szóval ha valaki nem akarja cserélni az egész hóbelevancot, akkor ezt jó szívvel tudom ajánlani a sima izzók kiváltására.

ILYENEK
Adja!
Holnap?
jaja. Nálunk igen.
Dehogynem
LED Pilács 50% kész:D
Ettől függetlenül nem fog műszakit kapni, ha hangos.
Ma voltam a kocsit vizsgáztatni. Rákérdeztem mi a helyzet motoroknál kipufogó ügyben
Vizsgabiztosbácsi közölte, hogy nem is működik az rendszer amiből lekérhetnék, hogy milyen a gyári.
Szóval...
Közben nézegetve a képet látom itt is használható a gyári csatlakozó. Csak beolvadt a környezetbe az ellendarab .
Szerintem sem. Az enyém teljesen máshogyan néz ki. Külön fehér LED sor van a rendszámtábla megvilágítására és a képen látható LED-ek irányára merőlegesen vannak beszerelve. Gyári csatlakozó használható vele, nem kell forrasztgatni stb. 50 EUR a polo-motorrad-nál.
Jól látom ,hogy ez nem világítja meg külön a rendszámtáblát?
A cikk maga viszont erősen szomorú képet fest...
Szép is, jó is!
:D
Kürtőskalács!
6 ezernél jon a huhuhu
8 ezernél a jujujujjj
:D
Ott a pont
Hát nekem se volt szívem 8000-nél elváltani. Leforgattam, mindet. Sok örömet okozva autós barátainknak.
Az motoron elég hátrányos dolog
Igen keményen szól :D
Amikor 1 be 13300 nal váltasz 2 öt olyat vissza durran hogy elajjulsz:D