Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi all,
Nekem is megvolt szombaton az első gurulás. Minden simán ment kb 100km-ig, amikor is Szomor határában , kb 100-as tempónál kaptam egy hátsó defektet.
Másodpercek alatt leeresztett a kerék, nem volt kellemes érzés, kb 25éve nem kaptam motorral defektet, elzoktam már tőle.
Sikerült megreparálni, Benzinkútnál ráfújni, majd hazaérni, bár amikor a kútnál megkapta a rendes nyomást, lassan ereszteni kezdett, de bevállaltam a 20km-et hazáig egy maradék patronnal.

Michelin Pilot Power van rajta, de már csere érett közeli a gumi.
Szerettem ezt a gumit, de azért megkérdezném, mindennapi bejárásra, eső, hideg, meleg, stb. van-e valami jobb-szebb-tartósabb gumi?
jaja
Ez egész baráti ár. Biztos jó segítséged volt beszerzéskor
20-ról 16e sikerült lealkudni...
no mennyiért sikerült beszerezni?
Villahíd kipipálva!
Tudom. Igazad van! Egyet is értek.
Van okom, amiért ezt rakom bele,(néhány éve már Százhalombattán is dolgozunk), de egy ilyen malőr után, nem fejtem ki.
wikiről : "A nagyobb oktánszámú üzemanyag a számítógép vezérlés nélküli autóknál (itt az injektor nélküli rendszerekre utal) kárt nem, de a tökéletlenebb égés miatt teljesítménycsökkenést okoz. Az injektorral szerelt kocsiknál a nagyobb oktánszámú benzin használata minimális teljesítmény növekedéssel járhat."
mindig jobb mintha diesel-be benzint raknál... Egyébként teljesen felesleges magasabb oktán számú benzin, nem fog jobban menni és kevesebbet sem fogyasztani, semmivel nem jobb olyan gépbe amibe jó a 95 is.
Sajnos nálunk nincs márka kereskedés ahová be tudnék menni.
Road 2-n is rajta van.

Ejj, de jó idő volt ma, alig várom már, hogy egyben legyen újra a gép!
Szerintem rendelj újat. Bontósok nem foglalkoznak vele sajna. Ilyet en ujban szoltam rendelni alvazszam alapjan. Olyan 1000 Ft korul lehet.
Ilyen még nem volt!
( Hogy vidáman teljen az estétek.)
Ma is gurultunk egyet. Kiskőrösön a Mol kúton tankoltunk. A kútfejen csak 3 pisztoly volt 95-ös , diesel meg Evo. Itattam majd 13 litert. Elindultunk, ötödiknél járhattam, meghörgött a vas. Bevágódtam egy üzlet parkolójába. Tanksapka ki, szimat és vazzzzeeee. Gázolajat tankoltam. Lehet ezer kifogásom, nem láttam még ilyen Mol kutat, amin csak 3 fej van. Mindig a kútoszlop bal oldalán állok, most meg azok foglaltak voltak. Asszonykám nem fogta mint szokta a kesztyűmet, hanem egyből ment fizetni. Hecceltük egymást a barátommal, meg még sorolhatnám a sok apróságot, amik eredménye lett balf@szság. Szeretem így mindenből kapjon legjobbat. 100 oktános benzint szoktam adni neki, de most jól ráfáztam. Tanultam belőle. Oda kell figyelni, nem csak az ívekre, hanem a tankolásra is. Haver gyorsan hazavitt, a tyúkok addig őrizték. Autóba át, futót fel, hazahoztam, szétszedtem, kitakarítottam, össze majd feltöltöttem. Na így jártunk. :(
Nekem rajta talalhato a 2CT felirat ( pilot power 2CT, Road2-re nem mernek megeskudni).
Megnézném,ha a motor itthol lenne. De szerintem rá van írva.
Üdv srácok

Ma tök jó idő volt remélem sokan kihasználták, és bízzunk benne hogy ennél rosszabb már nem is jön.Legszívesebben mentem volna én is de még db-okban van a gépem.Ezért is írok ide, mert a bontósok elhajtottam ilyen apró dologgal,bár engem nagyon zavar.A követekező csavar érdekelne a ha akad valakinél.Első sárvédő bal hátsó csavar 25 mm-er hosszú és 5-ös inbusz fogja, 6-os csavar.Ha van valakinek és megválna tőle, akkor engem érdekelne.Pár kép a csavarról.
Taki69,Isti86 !

Nektek Michelin pilot power 2ct van fent,ugye?!

Megvan jelölve a gumin,hogy az 2CT gondolok feliratra vagy valamire..?!?
Nekem ez nem jött be....
olyankor nem köpi be a gyertyát
Szia benzincsap?
A benzin csapon van 2 cső 1 ki benzin másik egy vékonyabb a vékonyabb ha le van csuszva akkor szokott olyat:)
Nekem is egyszer csinálta a télen amikor néha-néha beindítottam egyszer előfordult..

Én amikor kihagyott 1-2 henger emelt fordszámon tartottam (3-4ezren)
visszatoltam a szívatót,majd kb. 2 perc után visszaengedtem a gázt és már simán járt..
Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy indítottam volna be a Hornettet (2003-as) és nehezen indult be és két henger ment. gyertyára gyanakodva kicseréltem mind a 4-et (NGK) és beköpte azokat is. Mi lehet a gond?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép tortát kaptál !

Sok Boldog Szülinapot ! !
a cikkszáma különbözik a 2002-nek a 2003-2004-től de a csapágy méretek/cikkszámok ugyanazok.
köszi.

Egész jó ára van! Azt jó lenne tudni,hogy esetleg 2003 előtti évjárat villahídja jó-e a 2004-esre,mert abból több bontott van!