Ahogy látom, feladatot kaptál. :) A hasidomra is kell Honda matricát tenned. :) Ezért ilyen szép a motorod, mert cukrász designerrel álmodtatod meg és csak utána építed.
Juzakinál láttam, hogy a lámpa konzol meg a műszer egység tok is fekete + fehér index az úgy jól néz ki , de a mieinknél ahol a fejidom kétszínű és a motor alapszíne nem fekete....háát.....inkább ne szerintem... Azon gondolkoztam én meg a plexivel kapcsolatban , hogy dönteni kellene rajta előre felé kicsit még. Az első két furat fölé csinálni még kettőt és akkor talán kicsit föntebb tolná a menetszelet nem pont szem magasságba.
Felesegem batyja pont ugyanigy jart. Lekoccolt hatulrol egy autot. A villahidon detto igy ment el a menet. Masnak semmi baja nem lett. O uj alkatreszt vett bele. PC41-e van. A tempo meg igen alacsony volt mar fekezett boven, amikor belealltak elotte a fekbe. A kocsi meg csak meg sem karcolodott.
Nem tudom milyen árat mondtak neked, de bontott képesmotoron valaki egy kék pc34-et. Én tőle vettem meg a hűtőt és olcsóbb volt jóval mint amit a bontósok mondtak. De a hirdetést megint nem találom.
Nem tudom,de én inkább ütközésre gondolok.
Szerintem csattant az elejével,villák görbültek (csapágyaknál nem engedett a tengely,ezért a vége görbült el),és a felső villahíd engedett ami meghúzta a tengelyt előre....
Ez miatt kicsit nehezebben jött ki az egyik villaszár....
Úgy néz ki mindent cseréltek csak a villahidat nem...
Kérdés: első sárvédő levételéhez le kel szedni az első kereket is? Kiszedtem ma minden csavart, de nem nagyon akart lejönni sima előre húzással, meg mozgatással sem.
Sajna nem fogsz örülni 59649 Ft volt kedvezménnyel. A Wilker-nél vette. Mondjuk neki PC41-e van, de szerintemárban nem lehet nagy különbség.
A Lings Honda-nál 244 euro .