A jövő évi újításokat láttátok? Az új "Hornet" CB650F lesz.
Miért csak annyi pacit pakoltak bele?
A nyomaték maximum aszem ugyanannyi mint a mostaniakban csak alacsonyabban adja le. Értem, hogy nem kell annyira forgatni, "motorozhatóbb", mert alacsony fordulaton is nyomatékos, de keveslem a ménest. Nem mintha kihasználnám a mostaninak is a csúcsteljesítményét, mert azért ritkán húzom fel 10ezer fölé.
köszi! tesóm nekem is kint él meg én is megyek Angliába 29.-én.
egyébként még nincs meg tutira hogy mi lenne helyette, de esetlegesen összekötővel 55 az ára ha együtt adnám.
de ahoz még rá kellene fognom valamire helyette!
kisebbet szeretnék átmérőbe és rövidebbet.
Egyedi láncvédőm van, aluból van vágva és hajtogatva. Nézd meg itt vagy az arckönyvöm a képeim közt. Ha érdekel van egy fölös darabom, motoron még nem volt, megalkudhatunk rá.
Igen létezik, van 25 illetve 35 kw-os is, Mo-n maximum a felére fojthatod, vagyis max 70 kw-ból tudsz 35 kw ost csinálni egy pesti cég is foglalkozik ilyennel az ára, fojtással, szereléssel, munkadíjjal 80-120 ezer HUF
Tobbszor volt mar tema, de eddig senki se tudott pontos infoval szolgalni. En mindenkeppen felhivnam az egyik honda kereskedest es megkerdeznem. Hivatalos okmanyt folytasrol/szerintem/ csak ok adhatnak.
Hali, a kérdésem az lenne ha vásárolok egy használt 600 hornetet, hogy létezik e hozzá 25 kw vagy 35 kw os folytás. Kawasakiknál általában igen . és kérdésem az lenne, hogy hornethez is van e mert a2 es jogosítványom van és ugyebár ahho kellene alakítani.
talán tudtok segíteni
Miért csak annyi pacit pakoltak bele?
A nyomaték maximum aszem ugyanannyi mint a mostaniakban csak alacsonyabban adja le. Értem, hogy nem kell annyira forgatni, "motorozhatóbb", mert alacsony fordulaton is nyomatékos, de keveslem a ménest. Nem mintha kihasználnám a mostaninak is a csúcsteljesítményét, mert azért ritkán húzom fel 10ezer fölé.