Ez egy nagyon jó túra, de sajnos most hétvégén melózom.
Ha rám hallgatsz, akkor Kóspallagról elkanyarodsz Királyrét, Szokolya felé, majd innen mész Kismarosra... ;)
Szevasztok. Előző motorból olajcserekor megmaradt 9 deci olaj. Felhasználnám ezt most a 2004es hornetba. A tipus a képen látható. Vélemény, használhatom-e benne ezt?
Szia Bubus...tudsz szerezni olajat+ szűrőt a vasba?... ...tudom nincs már Gn...motul 5100, igaz?....illetve beszéltünk a fejvég műa. idomjairól is tavasszal( színre fújt+fekete)...nem tudok szerezni sehonnan..... .....ha összejönne a cucc, akkor elgurulnék egy szervízre is hozzád, mert a fejvégtartó komplett konzolt + 2 fület is ki kellene cserélni egy újra, de ahhoz a telókat is ki kellene venni..stb..nincs hozzá emelőm, gyakorlatom, kedvem...
mi is terveztük hogy elmegyünk szombaton a hill climb döntőre!
azt megszoktuk nézni mert érdekel minket. valamikor a 95, 96 környékén voltam először! :)
de mikor megláttam hogy csak szombatra 4000 ezer a jegy,!
barátnőmmel mentem volna az ugye már 8 ezer, innen mire eljutok másik 8000 üzemanyag, egy kis szetye motya ez az és egy 20-as ba lenne a történet!
A jegyár sajnos nevetségesen sok szerintem!
Inkább szervezünk egy túrát abból a pénzből!
Ha rám hallgatsz, akkor Kóspallagról elkanyarodsz Királyrét, Szokolya felé, majd innen mész Kismarosra... ;)