Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

általában így néz ki :D
csak mert mosás utáni kép. de betudja kormolni rendesen a farokidomot :)
Kicsit fickosabb a nagyobb hatso lanckerekkel. Az enyemen 45-os volt, amikor megvettem, de a gyari meretu lanccal mar a tengely total elol volt es meg igy is feszes volt a lanc. Mellesleg csal a km-ora es tobbet porog azonos temponal, ami persze magasabb fogyasztast is jelent.

A legjobb, ha az elso lanckereket csereled le 14-re, a hatso pedig maradjon 42. Az eredmeny ugyanaz, mint 15-45-tel, de normalisan beallithato.
Köszi a visszajelzéseket, akkor szerintem én is beruházok egy szettre. Az első és a hátsó is hamarosan csere érett. Csak utcán használom a motort, nincs szükségem verseny fékbetétekre, csak fogjon normálisan. Ez meg közel féláron van mint a többi, amit megspórolok meg legalább beletankolhatom a mociba :)
most nézem neked is depretto van fent, de hogy mennyivel tisztább hátul:)
üdv, én is ilyet vettem hátra nem szintereset, jól fog, simán blokkol a hátsó (ha akarom) ha nem húzom az elsőt akkor is, 6000km alatt kb 1/3-1/4 kopott le. Használom a hátsót is szinte mindig.
Nekem is Brenta van, igaz nem szinteres.
2000km van benne. Szerintem jó, nekem nincs rá panasz.
Az ára nagyon baráti!
Többek között én is ezt vettem ,még teszt fázisban de az első benyomások pozitívak!
Nemtom. Szerintem nem. A làncba kb 300km van. Nagyon sukàr
aha köszi.

nem koszolódik el hamar?
Felhivnam, ha tudnam a szamat:-)
Ez potosan az.
Nàndi! Ha nem tudod a mail cìmèt, hìvd fel
Üdv.

Most megnéztem a mostani áttételt 15/44 a fogszám!

A gyári 15/42 ha jól tudom, 2 fog különbség sokat számít tempóba és erőbe?
Nézegettem a láncokat hogy mi mit jelent a jelölésbe,ahogy nézem az X gyűrűs a legjobb talán!

Néztem D.I.D láncot jól néz ki abba a gold verzió?
Sziasztok. Korábban olvastam itt, hogy valaki/valakik rendeltek Brenta fékbetéteket. Megtudnák osztani a tapasztalataikat, elég baráti áron mennek. Főként a szinteres érdekelne: http://brenta-fek.hu/spd/FT405...
Sziasztok
Olajszintet hogyan érdemes ellenőrizni?Mennyit kell járatni elötte a motort?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne,hogy most lett a mocimra téve egy sportkipufogó,szép hangja van nagyon csak ha visszaengedem a gázt,motorféknél visszadurrog.Maga a hang nem zavar,sőt tetszik is,csak félek hogy nem tesz jót többek között szelepeknek.
Mi a teendő?Egyből át kell fúvókázni,vagy lehet állítani a keverékképzésen?
Köszi
Akkor regen se forumozott.

Ez a motorja:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én még csak nem is hallottam róla..
ColdFire87 nevu kollegat ismeri valaki? Szeretnek neki irni egy mailt ,de az adatlapjan nem adott meg elerhetoseget.
Na, megnéztem kinti fényviszonyoknál is az olajat és megnyugodtam, hogy csak a garázs lámpája a ludas. Legalábbis remélem.

Az olaj szép barnás, messze van a feketétől.

Tudom, hogy nem baj, ha sötétedik, mert lebegteti a kormot, meg egyéb szennyeződéseket, csak elsőre amikor ránéztem a garázsban, hát... pöppet megijedtem.
Te Peti, ez egy 3 éves kép, minimum. Még a bukógomba miatt készítettem, amit aztán leradíroztam a Mátrába. Azóta már sok mocsok lefolyt rajta. Most éppen a garázsba porosodik, mert kanyi időm nincs használni, meg pénzem tankolni.
Valóban szép a te motorod, pont ilyenre fáj a fogam, fordított telósra, de erre jelenlegi budget-ből nem futja.
Azon gondolkozok épp, hogy lehet nem kellene idén motort venni, majd tavasszal, de akkor már lehet az 1000.re fájna a fogam
bakker, hogy néz ki ez a motor , Ratyi kinyírna
CB600 Hornet PC36 RK 525KRX láncszett (gyáriban 15/42-es) 29 290 Ft-tól.. (Ez yitott lánc, nittelővel együtt. Minden láncot tudok rendelhető nyitott ill. végtelenített kivitelben plusz költség nélkül) Info: lucifer0820@freemail.hu

üdv
Errefelé keresgélj