Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
nekem volt fent.
nem melegszik szerintem jobban mint a többi sportdob!
a hangja az már kellemetlenebb lehet az utasnak főleg szűkítő nélkül!
(elég érces tud lenni)
Az ár jó de akkor egyenesebb és szélesebb is? Természetesen gyári vezeték és bowden marad. Esetleg kép?
Helló gyors infó kellene MIV kipufogót akarok mennyire kellemetlen a melegedés az utasnak?

hallani ezt azt hogy nagyon melegszik
Szerintem is szorul. Néha téli leállás után szokta eljátszani az első igénybevételnél, hogy kiveri a biztit, aztán üzemel rendesen. Ha nagy a gáz, bontóban 5-10 ezer között beszerezhető.
Nem tudom... sosem vágytam rá
Eloxált alu kormány. Új, 8500.-
Köszi szépen az okosítást! Nagyra értékelem - most legalább már van fogalmam hogy is kezdjek hozzá. Legyen jó napod!

Széles utat!
Szia Chubby!
Kawasaki Z750 milyen a Hornethez képest? Motor, futómű, kényelem, megbizhatóság...?
Köszi
közben eszembe jutott ha könnyen forog akkor még lehet a szénkefe is kopott/törött.
lehetséges hogy szorul mert retkes/rozsdás a csapágy és az indulásnál nagyobb áramot vesz fel ezért kicsapja a biztit. Pörgesd meg kézzel nagyon könnyen kell forognia, ha nem akkor szét kéne szedni azt ránézni arra a csapágyra, de bontóban is bagóért kapsz szerintem.
Hello Mindenkinek!

Nagyon hálás lennék némi kiokosításért!

A 40 fokos hőségben sikerült felrottyantani a vizemet. Majd észleltem hogy a ventilátor biztosítéka is elszállt - sajnos hiába cserélem, feszt kicsapja, szépen indul a venti aztán "csatt". Mi itt a baj? Elszállt a motor a ventilátorban ? Macerás javítani?

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Szia!

Kösz, valóban jó kis túra volt, de talán picit sok volt a négy napra, sajna nagyon városnézni nem volt időnk, így ki kellett hagynipár dolgot, de van ürügy visszamenni!

Doboztartó: itt vettem a képesmotoron, egy 20-as volt. Annyi van vele, hogy ez a 2003-1006-os modellre passzol gyárilag, az enyémre nem. Más átmérőjű csavaraokkal tudtam csak rögzíteni, illetve a hátsó doboz tartóján ki kellett fúrni a lukakat, amihez rögzítettem, és új távtartók is kellettek, meg a rendszám mögötti összekötő rúd is egyedi, mivel nekem az sem passzolt (nem gyári a rendszámtartóm). Pár délutános meló volt, de sikerült összepimpelni. Ez volt az első nagy tesztje, talán még két helyen lehet hogy rögzítem, hogy még stabilabb legyen. Ennyi csak. :)

Ja és oldaldoboz tartóhoz kell a Givi/Kappa hátsódoboz tartó is, ahhoz kell rögzíteni! Ahogy nézem a képet az adatlapodon, még az is kell majd rá!
Tudtok abban segíteni, hogy hol tudok H21W 12V21W -os izzót beszerezni sárga színben? Neten nem találok
Szia!
Szép kis túra volt!Gratula!
Azt szeretném kérdezni,láttam hogy a horneteden van oldaldoboz tartó.Hol vetted és milyen árba van?
Gratula!
Sziasztok!

A hétvégén tettünk egy túrát a Transzfogarasra, illetve Erdély más részeibe is. Nagyon szép utakon mentünk, bátran ajánlom mindenkinek, egy élmény volt! A Hornet is ,nagyon jól viselte az utat, semmi gondom nem volt, a fogyasztás is nagyon jól jött ki, 4,5 - 5 l körül a közutakon, az autópályán 5,5 l körül. Szóval szuper volt!
Az útvonal: Hatvan - Budapest - Szeged - Nagylak - Vajdahunyad - Nagyszeben - Transzfogaras 7C - Brassó - Tusnádfürdő - Gyergyószentmiklós - Szováta - Debrecen - Hatvan, 1800 km.
Fekete vagy ezüstben! De ha "kopott" az sem gond, festést megoldom!
Milyen színben kell? Ezüst, fekete, arany, kék?
Valakinek van eladó 22mm-es kormánya a gyárinál szélesebb, de még a gyári vezetékekkel és bowdenekkel jó? (Pc34)
2009 es hornethez keresek teleszkópot akinek van kérem jelezze
Nagyon jó, köszi!
Használattól is függ, de pl a 24 ezres "nagy" szerviznél nem jellemző. 48 ezernél talán, de még ott is benne szokott lenni a tűrésben.
Szia Chubby!
30 ezernél a szelephézag ellenőrzésnél szokott eltérés lenni?
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de általánosíts légyszi.
Szinkod alapjan kevernek neked egy kis festeket es egy ecsettel kijavithatod, de az is meglatszik majd egy kicsit. Egy fenyezo tobbet tud mondani, ha latta.
Segítséget kérek, hol tudnék venni ha egyáltalán lehet venni selyemfényű ezüst javító festéket ? Tegnap sikerült megkarcolni a tankomat