Beszkennelem a sajátomat és elküldöm e-mailben (már ha jó a tiedhez a 2007-esé). Kinyomtatod és tudsz faragni magadnak egyet az alapján. Én is csináltam már, nem nagy ügy és működik.
Ha érdekel a dolog, adj e-mail címet.
Pécsen kinéztem egyet, de találtam 2 jónak tűnő pesti vasat, amit holnap meg is nézek. Az is nagy segítség lenne, hogy mi az amire odafigyeljek szemrevételezésnél. Minden jó tanácsot szívesen fogadok! Köszönöm!
Egy idióta kérdésem lenne: 2007-es Hornet kipufogórendszer alján mindenkinek 2"luk" van? Egy a katalizátor után, egy meg mellette kb. 4-5 cm-re (fotó)...
Sziasztok! Korábban valaki említette, hogy van neki tükörszárhoz jobbos balos vagy balos jobbos átalakító adapterje (nem emlékszem pontosan melyik). Engem érdekelne, ha eladó. Kaptam egy pár eredeti PC41 tükörpárt és szeretném felrakni a gépemre.
Üdv mindenkinek!
A-s jogsim megszerzése után szeretném végre megvásárolni a kiszemelt vasat. Egy 600-as Hornetre esett a választásom. Ez már korábban eldőlt, régi nagy álmom valósítanám meg. 2003-4-es évjáratúakat nézegettem, bár szakértelem és tapasztalat hiányában nem igazán tudom mire kell odafigyelni, különösen ennél a típusnál. Szerelő ismerősöm nincs akit magammal vihetnék, így csak saját magamra számíthatok. Szeretném ha a segítségemre lennétek, hogy ne kelljen kb. a motor árát ráköltenem a hozzánemértésem miatt. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha érdekel a dolog, adj e-mail címet.
AjAjjjj..... bontó? rendelni újat? találni bokor alatt? hagyni úgy ahogy van :)
Egy idióta kérdésem lenne: 2007-es Hornet kipufogórendszer alján mindenkinek 2"luk" van? Egy a katalizátor után, egy meg mellette kb. 4-5 cm-re (fotó)...
ez menni fog
Sok km-t a darázzsal! Amire oda kell figyelni: mindiog legyen benne benzin és nem lesz gond
Ha odafigyelsz a kopó fogyó alkatrészek cseréjére akkor nem nagyon lesz vale gond!
azt halottam erröl a mociról hogy időt álló
A-s jogsim megszerzése után szeretném végre megvásárolni a kiszemelt vasat. Egy 600-as Hornetre esett a választásom. Ez már korábban eldőlt, régi nagy álmom valósítanám meg. 2003-4-es évjáratúakat nézegettem, bár szakértelem és tapasztalat hiányában nem igazán tudom mire kell odafigyelni, különösen ennél a típusnál. Szerelő ismerősöm nincs akit magammal vihetnék, így csak saját magamra számíthatok. Szeretném ha a segítségemre lennétek, hogy ne kelljen kb. a motor árát ráköltenem a hozzánemértésem miatt. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Keresnék, hátsó rugó előfeszítés, állításához szükséges kulcsot( gyári szerszám készletben kellene lenni) de nekem nincs!