Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addig nyaralsz?
Kedvem lenne... de meg ma este megyunk nyaralni. Remelem meg augusztus kozepen is lesz kedvetek gurulni:-)
7végi gurulàs?
Beszkennelem a sajátomat és elküldöm e-mailben (már ha jó a tiedhez a 2007-esé). Kinyomtatod és tudsz faragni magadnak egyet az alapján. Én is csináltam már, nem nagy ügy és működik.
Ha érdekel a dolog, adj e-mail címet.
kisGabó!

AjAjjjj..... bontó? rendelni újat? találni bokor alatt? hagyni úgy ahogy van :)
Pécsen kinéztem egyet, de találtam 2 jónak tűnő pesti vasat, amit holnap meg is nézek. Az is nagy segítség lenne, hogy mi az amire odafigyeljek szemrevételezésnél. Minden jó tanácsot szívesen fogadok! Köszönöm!
Köszi. Azt hittem egy elég....:-)
Így van. A kondenzvíz kivezetésére van.
Helló!

Egy idióta kérdésem lenne: 2007-es Hornet kipufogórendszer alján mindenkinek 2"luk" van? Egy a katalizátor után, egy meg mellette kb. 4-5 cm-re (fotó)...
Örökbe!
akkor tárgytalan, de ha esetleg Tolna megye, Pécs vagy erre dél felé nézelődsz hornet után szívesen elmegyek veled megnézni Én Szekszárd mellet lakok
Fejér megye, Székesfehérvár közelében.
Köszi:)
ez menni fog
Szokásos: lánc, fékek, folyadékok stb
Mintpáldául?
Hali, az ország melyik részén laksz?
Hali!

Sok km-t a darázzsal! Amire oda kell figyelni: mindiog legyen benne benzin és nem lesz gond

Ha odafigyelsz a kopó fogyó alkatrészek cseréjére akkor nem nagyon lesz vale gond!
Nincsenek kontraanyaim se. Kozben megneztem, mindket tukor balos, amibe bele kell tekerni jobbos menetu.
A kontraanyák rajta vannak a tükrön?
Sziasztok! Korábban valaki említette, hogy van neki tükörszárhoz jobbos balos vagy balos jobbos átalakító adapterje (nem emlékszem pontosan melyik). Engem érdekelne, ha eladó. Kaptam egy pár eredeti PC41 tükörpárt és szeretném felrakni a gépemre.
Valaki tud ilyen védőt?
Sziasztok most vettem egy 04 es Hornetet van esetleg vmi amire oda kell figyelni?
azt halottam erröl a mociról hogy időt álló
Üdv mindenkinek!
A-s jogsim megszerzése után szeretném végre megvásárolni a kiszemelt vasat. Egy 600-as Hornetre esett a választásom. Ez már korábban eldőlt, régi nagy álmom valósítanám meg. 2003-4-es évjáratúakat nézegettem, bár szakértelem és tapasztalat hiányában nem igazán tudom mire kell odafigyelni, különösen ennél a típusnál. Szerelő ismerősöm nincs akit magammal vihetnék, így csak saját magamra számíthatok. Szeretném ha a segítségemre lennétek, hogy ne kelljen kb. a motor árát ráköltenem a hozzánemértésem miatt. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Örökbe vagy kölcsön? Mert az enyémhez van, kérdés hogy neked yo az?
Napot urak!
Keresnék, hátsó rugó előfeszítés, állításához szükséges kulcsot( gyári szerszám készletben kellene lenni) de nekem nincs!